Alloo Bij...

2018
56:59

Aflevering 6

Verlopen 4,0 245 x
Luk Alloo volgt acteur Filip Peeters onder andere naar Duitsland, waar hij al jaren een veelgevraagd acteur is en in vlekkeloos Duits acteert. Luk woont in Berlijn een vergadering bij tussen Filip en een aantal lokale producenten en regisseurs. Maar Filip is ook een uitstekende kok. Luk gaat met hem langs bij een paar toprestaurants waar hij als kok werkte. Om te weten waar het voor Filip allemaal begon, trekken ze samen naar zijn ouderlijk huis in Wesenbeek-Oppem.
57:18

Aflevering 5

Verlopen 3,0 94 x
Ze is weervrouw, klimaatactiviste, vergadert bij de Verenigde Naties in New York én moeder, maar hoe ontspant Jill Peeters zich? Luk Alloo volgt haar niet alleen bij haar werk voor VTM NIEUWS en andere tv-optredens, maar ook naar haar favoriete koffiebar en naar de markt. Samen gaan ze naar ook naar de Leuvense universiteit waar Jill de opleiding geografie volgde.
56:57

Aflevering 4

Verlopen 3,2 165 x
Luk Alloo volgt een paar dagen imitator, acteur en presentator Guga Baul. Luk praat met Guga en zijn partner Tine Embrechts over hun gezinsleven, en verrast hem ook met een voertuig waarop hij hopeloos verliefd is. Guga vertelt ook over schooltijd in Oostende en gaat terug naar het zaaltje waar hij zijn eerste try-outs heeft gedaan.
54:44

Aflevering 3

Verlopen 4,0 133 x
Luk Alloo brengt een uniek portret van Will Tura, de levende legende die dit jaar 78 wordt en meer dan 60 jaar geleden zijn eerste platencontract tekende. Luk trekt met Will naar het ouderlijk huis in Veurne. Samen halen ze herinneringen op bij Wills oudere zus Jacqueline. En Will krijgt een verrassing: een ritje met een Volkswagen Kever uit 1958, destijds de eerste wagen die hij zelf kocht. Luk brengt hem ook naar de plek waar hij in 1973 zijn allereerste date had met Jenny, die later zijn vro...
52:10

Aflevering 2

Verlopen 4,5 184 x
Luk Alloo ontvangt niks dan Gratitude van Ingeborg. Luk trekt dagenlang op met de zangeres en onderzoekt waarom ze nog altijd zo'n fenomeen is. Zo volgt hij haar naar Nederland waar ze een opleiding psychologie volgt en bij een optreden. Ingeborg laat zien wat ze precies doet in haar centrum De Evolutie en vertelt hoe ze echt tot rust komt: bij een lange strandwandeling. Luk nodigt haar uit voor een trip down memory lane, en bezoekt onder andere haar oude humaniora in Brussel.
56:57

Aflevering 1

Verlopen 4,3 177 x
Het derde seizoen van Alloo Bij opent met een uniek portret van Theo Francken, de meest besproken politicus van de voorbije maanden. Luk volgt de Staatssecretaris voor Asiel en Migratie tijdens de voorbije woelige maanden toen de oppositie zijn aftreden eiste. Luk volgt Theo niet alleen op zijn kabinet, in de Wetstraat en op zijn lezingen in Vlaanderen, maar trekt met hem ook naar plekken die belangrijk waren in zijn verleden, zoals zijn oude school waar hij zijn lerares van toen ontmoet en naa...
Afleveringen 2017
46:14

Aflevering 8

Verlopen 4,7 484 x
Aflevering 8 van Alloo Bij... is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 22:59 uur en was te zien op VTM.
45:32

Aflevering 8

Verlopen 4,0 225 x
Luk Alloo neemt sexuologe Goedele Liekens mee naar haar oude school en het huis waar ze ooit als studente op kot zat. Goedele wordt ook gevolgd tijdens de opnames van haar nieuw programma in Nederland, enkele meetings in Londen, een evenement van de Verenigde Naties en op haar eigen verjaardagfeestje.
55:08

Aflevering 7

Verlopen 3,0 488 x
Aflevering 7 van Alloo Bij... is uitgezonden op dinsdag 14 februari 2017 om 22:50 uur en was te zien op VTM.
40:52

Aflevering 7

Verlopen 3,5 254 x
Luk Alloo neemt professor Etienne Vermeersch mee op een trip down memory lane. Ze bezoeken samen zijn geboortestreek, enkele oude scholen en de abdij waar de professor ooit pater wilde worden. Vermeersch wordt ook gevolgd tijdens zijn werk thuis, een lezing en een cafébezoek.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.