Ambulance: Code Red

Ambulance: Code Red gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
44:00
Ambulance: Code Red

Ambulancier Fay moet uitrukken voor een zwaar motorongeluk. Een man is in elkaar gezakt op een kerkhof.

Seizoen 1
44:00
De centrale ontvangt een noodoproep van een vrouw die zwaargewond raakte nadat de wagen waarin ze zich als passagier bevond van de weg af raakte en tegen enkele bomen aan knalde. Een vrouw met astma krijgt een hartstilstand. Een man verongelukt met zijn bromfiets.
44:00
Een autobestuurder raakt zwaargewond bij een ongeval. De toegesnelde ambulanciers moeten ter plekke een riskante ingreep uitvoeren om het leven van de man te redden.
44:00
Wanneer een supermarktmedewerkster plots in elkaar zakt, telt elke seconde. Een elfjarige jongen zit na een auto-ongeval vast in het wrak. Een 40-jarige man brak zijn voet tijdens een rugbywedstrijd.
44:00
De luchtambulance vliegt uit voor een motorongeluk. Ambulanier Rob probeert het leven te redden van een 80-jarige man die een hartstilstand kreeg op zijn oprit. Een patiënt met symptomen van een hartaanval is mogelijks ook besmet met COVID.
Ambulancier Rob en dr. Adam zetten alles op alles om het leven te redden van een tienerjongen die op straat werd neergestoken. Verpleger Tom Waters verzorgt een man die een naar ongelukje had met elektrisch gereedschap.
Het urgentieteam wordt opgeroepen voor een verkeersongeluk waarbij een dertienjarige jongen van de weg werd gemaaid terwijl hij op weg was naar school. Er komt bloed uit zijn oor.
44:00
De camera's volgen het urgentieteam en de luchtambulance op de voet terwijl ze reageren op de meest dringende oproepen, gaande van auto-ongelukken en steekpartijen tot hartaanvallen.
44:00
De ambulancedienst reageert op een oproep over een dubbele steekpartij in Birmingham en een man die onder een bus is terechtgekomen. In Shrewsbury crasht een man tegen een lantaarnpaal en een boom.
Een bestuurder zit geklemd in zijn wagen nadat hij de controle over zijn voertuig verloor. Daarnaast moeten de ambulanciers uitrukken voor een bejaarde man die van het dak is gevallen, een zwaargewonde fietser en een schietpartij.
Archief