Andy Op Patrouille

Andy Op Patrouille herbekijken

Seizoen 2
51:00

NieuwSeizoen 2, Aflevering 4 - Canada

4,7 12 x
Andy Peelman vervoegt vandaag politiediensten uit Canada en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Hij draait mee als volwaardige agent en gaat op zoek naar de gelijkenissen en verschillen met het politiewerk in België.
44:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Jordanië

3,0 8 x
Andy Peelman vervoegt politiediensten van over de hele wereld en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Vandaag loopt Andy mee met een politiekorps in Jordanië.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Mexico

4,4 31 x
Andy Peelman vervoegt politiediensten van over de hele wereld en ervaart zelf met welke problemen zijn buitenlandse collega's te maken krijgen. Vandaag loopt Andy mee met een politiekorps in Mexico. Hij draait mee als volwaardige agent en gaat op zoek naar de gelijkenissen en verschillen met het politiewerk in België.
48:00

Seizoen 2, Aflevering 1

4,3 39 x
Andy Peelman vervoegt opnieuw politiediensten van over de hele wereld. Dit seizoen trekt hij het plaatselijke uniform aan van de politiekorpsen van o.a. Louisiana, Acapulco en Amman. Van patrouilles op het water en aan land tot het opsporen van voortvluchtige criminelen en het bestrijden van alcohol- en drugsgebruik.
Seizoen 1
46:00

Aflevering 9

4,0 30 x
Andy blikt samen met zijn eigen Brusselse politiecollega's terug op zijn bezoek aan buitenlandse politieteams.
48:00

Aflevering 8

3,0 10 x
Vandaag loopt Andy mee met de politiediensten in het Spaanse Barcelona.
47:00

Aflevering 7

2,5 15 x
Het paradijselijke Aruba staat vooral bekend om zijn parelwitte stranden en kokospalmen. Andy ontdekt dat het politiewerk hier wel erg verschilt van wat hij gewoon is in Brussel. Drugsproblematiek, prostitutie en openbare zedenschennis worden hier op geheel eigen wijze aangepakt.
45:00

Aflevering 6

3,0 3 x
Deze week gaat Andy de strijd aan tegen de drugskartels in Colombia. De harde realiteit van het leven op straat is zelfs voor een doorwinterd politieman even slikken. Maar de politie spaart kosten noch moeite om te laten zien dat het land zoveel meer te bieden heeft dan wat zijn kwalijke reputatie doet vermoeden.
51:00

Aflevering 5

4,0 36 x
In 2004 werden in Georgië maar liefst 16.000 van de 50.000 politiemensen ontslagen wegens corruptie. Andy kan nu aan den lijve ondervinden of ze het vertrouwen van de burger hebben teruggewonnen. Hij wordt er al snel geconfronteerd met het grootste probleem in Georgië: auto-ongelukken. Vaak veroorzaakt door overmatig alcoh...
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 2, Aflevering 4

Verwacht op
Canada Andy Peelman vervoegt opnieuw politiediensten van over de hele wereld. Dit seizoen trekt hij het plaatselijke uniform aan van de politiekorpsen van o.a. Louisiana,...
Archief