Around The World In 80 Days

Laatste aflevering
47:00
Around The World In 80 Days

Aan boord van het schip dat hen van New York naar Liverpool zal brengen, realiseert Fogg zich dat Estella hem de briefkaart stuurde. Hij keert terug naar het station, waar hij zijn geliefde terugziet. Zij moedigt hem vervolgens aan om zijn reis verder te zetten en de weddingscha...

Around The World In 80 Days gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
47:00
In San Francisco reizen Fogg, Abigail en Passepartout per postkoets verder richting het eerstvolgende treinstation, waar ze een trein richting New York kunnen nemen. Ze worden vergezeld door een marshal en zijn gevangene, een lid van de Ku Klux Klan. In Engeland probeert Bellamy ondertussen het geld van Fogg in handen te k...
47:00
Op weg naar Japan dwingt Kneedling Fogg, Abigail en Passepartout om in een reddingsbootje te stappen. Na een storm belanden ze op een onbewoond eiland, waar de emoties al gauw hoog oplaaien. Passepartout probeert zijn fouten goed te maken.
47:00
In Hongkong komt Fogg tot de vaststelling dat zijn rekening geblokkeerd werd. Hij hoopt de gouverneur te kunnen overtuigen om hem het nodige geld te lenen zodat hij, Abigail en Passepartout alsnog naar Japan kunnen reizen. Passepartout heeft hier echter geen goed oog in en besluit het probleem zelf op te lossen.
47:00
Fogg, Abigail en Passepartout zijn ondertussen aangekomen in een Indiaas dorp, waar een huwelijk het normale leven heeft lamgelegd en ze bijgevolg een dag moeten wachten op een gids. De omgekochte Passepartout maakt misbruik van de situatie om Fogg nog meer te vertragen.
47:00
In Jemen neemt Fogg de roekeloze beslissing om dwars door de woestijn te trekken. Hij gaat op zoek naar een gids en besluit dat het vanaf hier te gevaarlijk wordt voor Abigail. In het midden van de woestijn worden Fogg en Passepartout echter achtergelaten door hun gids. Abigail heeft haar reis ondertussen zelf verdergezet,...
50:00
Het trio landt met de luchtballon nabij het Italiaanse Florence en neemt vervolgens de trein richting Brindisi, waar ze de boot naar Egypte zullen nemen. Onderweg maakt Fogg kennis met Alberto, de zoon van industrieel Niccolo Moretti. Die raakt gewond wanneer de trein abrupt moet stoppen vanwege een defecte brug.
50:00
Londen, 1872. Na het ontvangen van een vreemde postkaart gaat Phileas Fogg de weddenschap aan met zijn rivaal Nyle Bellamy om in tachtig dagen rond de wereld te reizen. Jean Passepartout en journaliste Abigail Fix vergezellen hem om zijn avontuur te documenteren.
Archief