Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk

Laatste aflevering
13:00
Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk

Na enkele dagen apart van elkaar door te brengen, zien Karen en Sharon elkaar terug op de plek waar het voor hen allemaal begon. Hier beslissen ze over hun verdere toekomst. Gaan ze verder als getrouwd stel of niet?

Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
17:00
Karen en Sharon nemen hun tijd om te reflecteren over de afgelopen weken. Eén cruciale vraag staat centraal: willen ze getrouwd blijven, ja of nee?
15:00
Tijdens hun laatste dagen onder hetzelfde dak voeren Karen en Sharon nog een belangrijk gesprek. Als allerlaatste activiteit gaan ze samen karten. Daarna is het tijd om afscheid te nemen van hun appartement en van elkaar, een emotioneel moment voor beide dames.
18:00
Na enkele weken samenwonen kan Karen eindelijk eens koken voor Sharon. De dames gaan ook langs bij Ingeborg voor een sessie die heel wat naar boven brengt.
18:00
Karen en Sharon wonen nu al enkele weken samen en leren elkaar steeds beter kennen. Ingeborg komt langs om te horen hoe het met hen gaat. Samen kijken ze naar de beelden van de trouw en dat maakt veel emoties los.
17:00
Karen en Sharon krijgen bezoek van hun familie. Iedereen is nieuwsgierig naar hoe het gaat met het kersverse koppel. De dames gaan ook langs bij expert Wim Slabbinck.
15:00
Na een fijn weekend vol bezoekjes aan vrienden keren Karen en Sharon terug naar hun werk. Door hun drukke schema's zien ze elkaar weinig, maar aan het einde van de werkweek maken ze uitgebreid tijd voor elkaar.
17:00
Tijdens hun laatste avond op Kos nemen Karen en Sharon een moment om een diepgaand gesprek te voeren. Daarna is het back to Belgium en dus back to reality. Ze trekken in hun appartement waar ze de komende weken samen zullen wonen. Voor Karen staat er nog een voetbalmatch op het programma en Sharon ontpopt zich tot trotse s...
16:00
Karen en Sharon zetten de laatste dagen van hun huwelijksreis in. Ze krijgen boodschappen van vrienden en familie te zien en dat maakt een golf van emoties bij hen los. Als kers op de taart gaan ze langs bij een tatoeëerder voor een blijvend aandenken aan de vele mooie momenten samen.
14:00
Tijdens hun huwelijksreis wordt het koppel verrast door Jolien en Brecht uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. Ze spenderen de dag samen en wisselen ervaringen uit.
13:00
Het koppel leert elkaar beter kennen en ontdekt het moois dat Kos en het resort hen te bieden heeft. Ze gaan paardrijden op de zoutvlaktes en dat is vooral voor Sharon een avontuurlijke uitdaging.
16:00
Na hun huwelijksfeest en de eerste huwelijksnacht vertrekken Karen en Sharon op huwelijksreis naar het prachtige Griekse eiland Kos. Hier zal het kersverse koppel zes dagen lang genieten van de rust en luxe in het vijfsterrenresort Palazzo Del Mare. Op de eerste avond voeren ze meteen al diepgaande gesprekken ...
13:00
Tijdens het huwelijksfeest ontmoeten Karen en Sharon elkaars familie en vrienden. Ze staan te popelen om samen met hen de liefde te vieren. Wanneer het tijd is voor de openingsdans merken ze dat er best wel wat zenuwen zijn. Na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun allereerste huwelijksnacht samen.
15:00
Het is eindelijk zover: Karen en Sharon zien elkaar vandaag voor het eerst. Onder het goedkeurende oog van familie en vrienden geven ze elkaar het ja-woord en trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op d...
15:00
Karen en Sharon bereiden zich voor op hun langverwachte huwelijk. Sharon, die zich na het zien van de oproepaflevering inschreef om te trouwen met Karen, heeft al een vaag beeld van haar toekomstige. Voor Karen is de spanning nog nét iets groter, want zij heeft nog geen flauw idee wie straks haar vrouw zal worden.
15:00
Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor de 27-jarige Karen. De experten hebben een match gevonden voor haar en zij zal dus binnenkort in het huwelijksbootje stappen met de 33-jarige Sharon. Ingeborg brengt hen allebei op de hoogte met een onverwacht telefoontje, waarna er voor beide vrouwen spannende weken starten in aanloo...
15:00
Jonas, Karen en Steve doorliepen alledrie het volledige proces van 'Blind Getrouwd'. Maar de experts vonden helaas geen match voor hen. Het zijn nochtans alle drie toppers en nog steeds op zoek naar de liefde van hun leven. En dus schiet Ingeborg te hulp met deze oproepaflevering. Ze stelt de drie voor in de hoop dat de 'B...
Archief