Bouw Je Droom: Het Wylde Pad

Bouw Je Droom: Het Wylde Pad herbekijken

Seizoen 1
46:12

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 3 x
Het is bijna D-day voor de populaire interieur influencer Rachel van Sas, haar man Willem en beste vriend Martijn. De afgelopen twee en een halve maand is er keihard gewerkt door het drietal en de projectleiders. En het resultaat mag er zijn.
39:41

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 3 x
Rachel is samen met Willem en Martijn keihard aan het werk om hun vakantiepark op tijd af te krijgen voor de opening begin juni. Ondanks het slechte weer, worden de vorderingen steeds zichtbaarder.
44:32

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 1 x
Het drietal beleeft meerdere hoogtepunten, maar zeker ook een paar fikse tegenslagen. De vorderingen op het park worden steeds zichtbaarder, totdat projectleider Tim opeens wordt uitgeschakeld en het werk stil komt te liggen.
37:30

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 2 x
Rachel staat een grote verrassing te wachten die de nodige tranen oplevert. In Sneek ontdekt ze een juweeltje waar ze een vrachtwagen vol schatten weet te scoren.
39:53

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 2 x
Het drietal stelt Anne aan om de renovatie in goede banen te leiden en erop toe te zien dat de deadline gehaald gaat worden. Ook de grote vriendengroep van de drie avonturiers is niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.
40:04

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 2 x
De ene na de andere aannemer geeft acte de présence om in te schatten of alle plannen van het drietal in twee maanden zijn te realiseren. Ondertussen gaat het toch al drukke stadsleven van Rachel, Willem en Martijn ook gewoon door.
40:58

Seizoen 1, Aflevering 1

2,0 6 x
De populaire interieur-influencer Rachel van Sas gaat samen met haar man Willem en huisvriend Martijn Manschot aan de slag om een gezamenlijk aangekocht vakantiepark in Friesland volledig om te toveren tot een hippe getaway.
Archief