Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Brak

Seizoen 1
08:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Friolera

4,0 0 x
Bobbie en Lenny zijn terug in elkaars leven. Haar verwachtingen zijn hooggespannen, maar hij vertelt haar 'per ongeluk' dat er toch iets anders speelt.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Ohana

3,0 0 x
Wanneer haar ouders haar komen oppikken om naar het familiefeest te gaan, wordt Bobbie geconfronteerd met haar eigen blinde vlekken.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Komorebi

4,0 0 x
Bobbie wil dingen uitpraten met Isabella maar wordt constant onderbroken door onverwachte bezoekers, in haar huis en in haar hoofd. Wanneer ze Isabellauiteindelijk confronteert, is haar reactie op z'n minst gezegd... verrassend.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Torschlusspanik

3,0 0 x
Bobbies online pret kan niet verder af liggen van haar offline somberheid. Door de schijn hoog te houden, valt ze dieper dan ooit tevoren.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Goya

4,0 0 x
Een berichtje van haar oude love interest Lenny katapulteert Bobbie terug naar het moment dat ze voor hem viel. Gevoelens flakkeren weer op, al zal ze dat niettoegeven aan haar vriendinnen... of aan zichzelf.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - SENcoubler

3,0 0 x
Bobbie wil zich terug concentreren op haar comics en maakt zich klaar om de 'printergriet' te ontvangen, tot Lou terloops vermeldt dat Isabella op Lenny's Story staat.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Schnapsidee

4,5 0 x
Met vriendinnen, social media en drank doet Bobbie er alles aan om Lenny uit haar gedachten te verbannen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Katzenjammer

3,0 0 x
Bobbie is zwaar bekaterd en heeft voetpijn. Het enige wat ze wil, is een film kijken in bed. Haar rijke verbeelding steekt daar echter weer eens een stokje voor. Of is het echt deze keer?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Toska

3,0 0 x
Bobbies letsel blijkt ernstiger dan verwacht, al is ze vooral bezig met een Instagram-zoektocht naar antwoorden over Lenny's nieuwe vlam. Tot ze plots onderbrokenwordt door een ongewenste gast.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Iktsuarpok

4,0 0 x
De dag van de Balkonsessies! Dat betekent voor Bobbie eindelijk nog eens buitenkomen, en misschien is Lenny er... Maar hoe leuk is feesten in een rolstoel?En wat moet ze doen wanneer Lenny plots wél iemand op zijn Story zet?
Archief