Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Brak

November 2020
08:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Goya

3,0 0 x
Een berichtje van haar oude love interest Lenny katapulteert Bobbie terug naar het moment dat ze voor hem viel. Gevoelens flakkeren weer op, al zal ze dat niettoegeven aan haar vriendinnen... of aan zichzelf.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Schnapsidee

4,5 0 x
Met vriendinnen, social media en drank doet Bobbie er alles aan om Lenny uit haar gedachten te verbannen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Katzenjammer

3,0 0 x
Bobbie is zwaar bekaterd en heeft voetpijn. Het enige wat ze wil, is een film kijken in bed. Haar rijke verbeelding steekt daar echter weer eens een stokje voor. Of is het echt deze keer?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Toska

3,0 2 x
Bobbies letsel blijkt ernstiger dan verwacht, al is ze vooral bezig met een Instagram-zoektocht naar antwoorden over Lenny's nieuwe vlam. Tot ze plots onderbrokenwordt door een ongewenste gast.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Iktsuarpok

4,0 3 x
De dag van de Balkonsessies! Dat betekent voor Bobbie eindelijk nog eens buitenkomen, en misschien is Lenny er... Maar hoe leuk is feesten in een rolstoel?En wat moet ze doen wanneer Lenny plots wél iemand op zijn Story zet?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Verschlimmbessern

4,0 4 x
Bobbie heeft een nieuwe love interest, frisse energie en een stroom aan dubbelzinnige berichtjes. Isabella stelt voor om meteen met hem af te spreken... overdag. Doen mensen dat echt?
08:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Friolera

4,0 0 x
Bobbie en Lenny zijn terug in elkaars leven. Haar verwachtingen zijn hooggespannen, maar hij vertelt haar 'per ongeluk' dat er toch iets anders speelt.
Archief