Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Brak

September 2021
08:00

10. Ohana

3,0 0 x
Wanneer haar ouders haar komen oppikken om naar het familiefeest te gaan, wordt Bobbie geconfronteerd met haar eigen blinde vlekken.
08:00

11. SENcoubler

2,0 0 x
Bobbie wil zich terug concentreren op haar comics en maakt zich klaar om de 'printergriet' te ontvangen, tot Lou terloops vermeldt dat Isabella op Lenny's Story staat.
08:00

12. Komorebi

4,0 0 x
Bobbie wil dingen uitpraten met Isabella maar wordt constant onderbroken door onverwachte bezoekers, in haar huis en in haar hoofd. Wanneer ze Isabellauiteindelijk confronteert, is haar reactie op z'n minst gezegd... verrassend.
08:00

5. Toska

3,0 0 x
Bobbies letsel blijkt ernstiger dan verwacht, al is ze vooral bezig met een Instagram-zoektocht naar antwoorden over Lenny's nieuwe vlam. Tot ze plots onderbrokenwordt door een ongewenste gast.
08:00

6. Iktsuarpok

4,0 0 x
De dag van de Balkonsessies! Dat betekent voor Bobbie eindelijk nog eens buitenkomen, en misschien is Lenny er... Maar hoe leuk is feesten in een rolstoel?En wat moet ze doen wanneer Lenny plots wél iemand op zijn Story zet?
08:00

7. Verschlimmbessern

4,0 0 x
Bobbie heeft een nieuwe love interest, frisse energie en een stroom aan dubbelzinnige berichtjes. Isabella stelt voor om meteen met hem af te spreken... overdag. Doen mensen dat echt?
08:00

8. Torschlusspanik

3,0 1 x
Bobbies online pret kan niet verder af liggen van haar offline somberheid. Door de schijn hoog te houden, valt ze dieper dan ooit tevoren.
08:00

9. Litost

3,0 0 x
Met de hulp van Cathérine slaagt Bobbie er langzaamaan in om zich opnieuw samen te rapen. Daarbij moet ze haar fouten toegeven aan Lou, die echter niet zo vergevingsgezind blijkt te zijn.
08:00

1. Goya

4,0 0 x
Een berichtje van haar oude love interest Lenny katapulteert Bobbie terug naar het moment dat ze voor hem viel. Gevoelens flakkeren weer op, al zal ze dat niettoegeven aan haar vriendinnen... of aan zichzelf.
08:00

2. Schnapsidee

4,5 0 x
Met vriendinnen, social media en drank doet Bobbie er alles aan om Lenny uit haar gedachten te verbannen.
Archief