Buren

Juni 2018
22:00

Aflevering 7619

Verlopen 4,0 27 x
Sonya moet de confrontatie aangaan met haar verleden, én met zichzelf, maar ze heeft schrik voor de gevolgen. Kan ze haar angsten eindelijk overwinnen?  Steph kan niet geloven dat ze zich om de tuin heeft laten leiden door Leo en Paul. Kan ze hun acties nog ongedaan maken, of moet ze zich bij de situatie neerleggen?  En Gary geeft Terese per ongeluk een vergiftigd geschenk. Kan hij zijn fout nog rechtzetten?
21:00

Aflevering 7618

Verlopen 4,0 17 x
Toadie onderneemt een wanhoopspoging om Sonya ervan te overtuigen dat ze moet vechten voor haar gezin. Steph ontdekt wat Leo van plan is met Sonya's tuincentrum en smeekt Paul om hem tegen te houden. Maar zal Leo naar hem luisteren? Jack moet een hartverscheurende keuze maken. Als hij er voor de volle honderd procent wil zijn voor Paige, moet hij zijn andere passies laten vallen.
21:00

Aflevering 7617

Verlopen 4,0 22 x
Paige en Jack zijn Lauren dankbaar voor haar hulp, maar vragen zich af of ze niet te veel van haar vragen. Zal Jack eindelijk zijn verantwoordelijkheid opnemen?  Xanthe besluit op eigen houtje te onderzoeken of Bens vermoedens over Finn kloppen. Maar kan ze de waarheid wel aan?  Aaron schaamt zich voor zijn job. Is dit de doodsteek voor zijn relatie met David?
22:00

Aflevering 7616

Verlopen 4,0 29 x
Sonya wil zichzelf afsluiten van de rest van de wereld, maar Toadie doet er alles aan om daar een stokje voor te steken. Kan hij zijn gezin redden voor het definitief uiteenvalt?  Nu Ben weet tot wat Finn in staat is, zet hij alles op alles om Xanthe voor hem te waarschuwen. Maar zal ze hem geloven?  Karl doet er alles aan om het Susan zo comfortabel mogelijk te maken. Maar is ze thuis wel veilig?
22:00

Aflevering 7615

Verlopen 3,5 24 x
De schrik slaat Toadie om het hart wanneer hij een schokkende brief krijgt van Sonya. Kan hij haar boodschap ontcijferen voor het te laat is?  David ontdekt per ongeluk wat Aaron doet om aan geld te komen en dat zorgt voor een vertrouwenscrisis.  Ben zit tussen twee kampen: Elly, die zweert dat Finn haar kapot wil maken. En Xanthe, voor wie Finn niks verkeerd kan doen. Hij besluit dan maar zelf of op onderzoek uit te gaan. Maar of dat zo'n goed idee was...
21:00

Aflevering 7614

Verlopen 3,7 31 x
Elly is ervan overtuigd dat Finn het ongeluk van Susan heeft veroorzaakt en zet alles op alles om dat te bewijzen.  Lauren komt zich over Paige ontfermen en is niet te spreken over de houding van Jack. Is hij wel in staat om voor haar dochter te zorgen? Dit zet Jack aan het denken. Is het wel een goed idee om de kerk te verlaten als hij niet eens zeker is of hij wel een goede vader zal zijn?
22:00

Aflevering 7613

Verlopen 4,0 28 x
Een onverwacht incident brengt Paige in overlevingsmodus. Kan ze zich uit deze benarde situatie redden?  Elly gaat de confrontatie aan met Finn. Ze is vastberaden, maar zal ze wel opgewassen zijn tegen de gewiekste Finn?  Net wanneer Aaron denkt dat hij weer een kans maakt bij David, duikt zijn eigen oude vlam weer op. Wanneer krijgt hun relatie eindelijk een kans?
21:00

Aflevering 7612

Verlopen 4,0 15 x
Wanneer Paige niet op tijd terug is, maken Piper en Susan zich al snel zorgen.  Toadie is hoopvol en optimistisch over het herstel van Sonya. Steph probeert hem wat in te tomen, maar dan verrast Sonya vijand en vriend met haar volgende stap.  Een financieel probleem zet de relatie van Leo en Paul onder druk, zowel op zakelijk als familiaal vlak.
Mei 2018
22:00

Aflevering 7611

Verlopen 3,0 41 x
Sonya wil zich verontschuldigen bij de mensen die ze gekwetst heeft, maar ze wordt niet overal even hartelijk ontvangen. Kan ze haar vriendschappen nog herstellen?  Ook Toadie heeft een missie: een laatste wanhopige poging om zijn gezin te redden. Elly's zoektocht naar compromitterend materiaal over Finn levert een zeer waardevolle bron op. En in een poging om tot rust te komen, zoekt Paige haar verleden op.
22:00

Aflevering 7610

Verlopen 3,0 17 x
Sonya is eindelijk tot het besef gekomen dat ze haar verantwoordelijkheid moet nemen. Zijn zij en haar gezin klaar voor deze drastische ommezwaai?  Brooke is in haar nopjes. Haar plan om Gary terug te winnen loopt op rolletjes. Maar er wacht haar een grote verrassing...  Xanthe wordt getrakteerd op een spetterend verjaardagsfeest, maar haar gedachten zijn bij Finn. Is er meer aan de hand tussen die twee?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.