Buren

April 2018
22:00

Aflevering 7585

3,0 0 x
Het kwetst Sonya dat Toadie haar niet alleen wil laten met Nell, maar kan ze eigenlijk wel bewijzen dat ze zijn vertrouwen wel waard is?  Jimmy worstelt met de breuk van Amy en Leo en eist antwoorden op zijn vragen.  Steph heeft haar oog laten vallen op een woning, maar vastgoed in Erinsborough is erg in trek. Maakt ze een kans?
22:00

Aflevering 7584

4,5 9 x
Toadie's bezoeker nodigt de buren uit op een gesprek dat Ramsay Street voorgoed zal veranderen.  Wanneer Jack de kerk weer voor haar plaatst, neemt Paige een drastisch besluit.  Sonya raapt al haar moed bijeen om haar vertaal te delen op een AA-meeting.  Brooke solliciteert voor een job bij Lassisters, maar Terese weet niet of ze haar wel kan vertrouwen.
22:00

Aflevering 7583

3,0 10 x
Sonya bezint zich over haar relaties met Toadie, Mark en Steph en vreest dat niks ooit nog weer zal zijn zoals vroeger. Tenzij ze actie onderneemt... Ondanks de aanwezigheid van Brooke, loopt de relatie van Terese en Gary op rolletjes. Terese besluit hem dan ook te verrassen met een bijzonder uitje. Maar is het wel iets voor Gary? Toadie's mysterieuze bezoeker licht een tipje van de sluier op.
21:00

Aflevering 7582

3,5 35 x
De mysterieuze bezoeker heeft iets te verbergen en Toadie wil te weten komen wat.  Tijdens de picknick wordt er opnieuw een bom gedropt op de Rebecchi's. Is dit de finale doodsteek voor hun huwelijk?  De discussie over de drastische keuze van Ben brengt Xanthe en Finn dichter bij elkaar en algauw vertrouwt Xanthe Finn informatie toe die in zijn handen heel gevaarlijk kan zijn.
22:00

Aflevering 7581

3,0 82 x
Er duikt een mysterieuze man op in Erinsborough. En hij is op zoek naar Toadie...  Sonya wil wat afstand nemen van Mark, maar op de picknick van Steph moet ze hem toch onder ogen komen.  Na de breuk met Leo besluit Amy haar leven over een heel andere boeg te gooien. En aangemoedigd door Finn kondigt Ben een wel heel radicale beslissing aan.
23:00

Aflevering 7580

Verlopen 3,0 21 x
David geniet van de tijd die hij met zijn vader doorbrengt en voelt zich geïnspireerd om een belangrijke stap vooruit te zetten in zijn leven. Amy wil Leo even uit haar hoofd zetten door Jack te gaan helpen in de kerk, maar dat verloopt niet volgens plan. Elly geeft Leo radicaal liefdesadvies dat zijn relatie met Amy helemaal op z'n kop zal zetten.
21:00

Aflevering 7579

Verlopen 4,0 14 x
De relatie van Amy en Leo lijkt in het slop te zitten. Valt er nog iets te redden? Brooke wil het absoluut goedmaken met de buren die ze heeft bedrogen, maar hebben de bewoners van Ramsay Street daar wel oren naar? Terese worstelt met de terugkeer van Brooke en vindt een wel heel onverwachte schouder om op uit te huilen.
21:00

Aflevering 7578

Verlopen 3,0 15 x
Sonya ontwaakt met een zware kater en realiseert zich wat er gebeurd is. Wat heeft haar bezield? Piper vergezelt Paige naar het ziekenhuis en botst er op een vertrouwd gezicht: Brooke Butler. Paige vindt dat ze bij Piper in het krijt staat en besluit haar halfzus een voorstel te doen dat ze niet zal kunnen weigeren.
21:00

Aflevering 7577

Verlopen 4,0 16 x
Sonya heeft een grote vergissing begaan en weet geen blijf met zichzelf. Wanneer ze enkele flessen wijn vindt, is de verleiding dan ook zeer groot. Na een incident in het hostel is Terese haar vertrouwen in Piper kwijt en ze besluit haar een lesje te leren. De andere ouders volgen al snel haar voorbeeld. Wat staat er de tieners van Ramsay Street te wachten? En Finn laat zich van zijn donkerste kant zien. Wat voert hij in zijn schild?
22:00

Aflevering 7576

Verlopen 3,0 17 x
Sonya wil niks meer te maken hebben met Toadie en eist dat hij haar met rust laat. Maar hij is wanhopig en kan niet bij haar en het huis wegblijven. Tyler raadt Mark aan om niet toe te geven aan zijn gevoelens voor Sonya, maar kan hij zich wel bedwingen? Paige gedraagt zich vreemd en wordt door Piper naar het ziekenhuis gebracht. Daar blijkt dat met Paige alles in orde, maar geldt dat ook voor haar baby?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.