Buren

Januari 2018
21:00

Aflevering 7536

3,0 11 x
Het is Valentijnsdag in Ramsay Street. Dee neemt Toadie mee naar de plaats waar ze ooit getrouwd zijn, volgens haar om de gaten in haar geheugen op te vullen. Maar is dat wel de enige reden? Steph heeft geen zin in een etentje met Mark en zoekt opnieuw afleiding bij Victoria. Wanneer bekent ze eindelijk kleur? Elly is kwaad op Ned, maar besluit hem een tweede kans te geven omdat het Valentijn is.
22:00

Aflevering 7535

3,0 16 x
Mark wil stoom afblazen en besluit dat te doen in de bar waar Tyler op proef is. De situatie loopt uit de hand en Tyler moet een drastische beslissing nemen. Jack zoekt toenadering tot Paige en ze verrast hem met een bijzonder voorstel. Dat leidt tot een magisch moment tussen vader en kind. Karl dreigt Gary te vervolgen voor de aanval. En Sheila heeft zo haar eigen manier om Gary's andere problemen op te lossen.
21:00

Aflevering 7534

4,0 11 x
Leo's wraakactie heeft zware gevolgen voor Paul, en dat plaatst Amy tussen twee vuren. Brengt ze Paul op de hoogte, of halen haar gevoelens voor Leo de bovenhand? De geheime verhouding van Ben en Xanthe dreigt aan het licht te komen. Ondertussen lopen de spanningen tussen de Kennedy's en de Cannings hoog op. Er vallen zelfs gewonden. Gary vermoedt dat zijn gezin in gevaar is en trekt ten aanval met een tuinkabouter.
21:00

Aflevering 7533

3,0 15 x
Piper wil op eigen benen staan en kondigt aan dat ze wettelijk onafhankelijk wil worden van haar ouders. In een wanhoopspoging schakelen zij Ned in om Piper op andere gedachten te brengen, maar dat heeft mogelijk een averechts effect. Toadie heeft slecht nieuws voor Dee en besluit haar meteen ook te helpen. Hoe zal Sonya reageren? Leo neemt wraak op Paul, maar helaas wordt ook Amy daar het slachtoffer van.
21:00

Aflevering 7532

Verlopen 3,0 13 x
Het verrassingsbezoek van de mysterieuze buur uit het verleden maakt alles nog moeilijker voor Toadie, die krampachtig probeert een evenwicht te vinden tussen zijn relatie met Sonya en die met Dee. Steph denkt dat ze gevoelens heeft voor Victoria, maar weet niet hoe ze dat aan Mark moet vertellen. Brad en Terese weigeren Piper geld te lenen in de hoop dat ze dan naar huis zal komen, maar Piper heeft nog één troef in handen.
22:00

Aflevering 7531

Verlopen 4,5 13 x
Sonya heeft het nog steeds moeilijk met de veranderingen die Dee met zich heeft meegebracht en de spanningen tussen haar en Toadie lopen dan ook hoog op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er plots opnieuw een mysterieuze figuur uit het verleden op de stoep. In een wanhopige poging om zijn relatie met Steph te redden, vraagt Mark haar om te blijven slapen. Maar Steph had al andere plannen... met Victoria.
22:00

Aflevering 7530

Verlopen 4,0 13 x
Mark probeert Stephs beslissing te verwerken door zich voor te bereiden op het single vaderschap. Het nieuws dat Willow zijn dochter is, is voor Toadie een welgekomen afleiding van alle problemen thuis. Sonya kan het echter niet laten om ook dit moment te verstoren. De financiële situatie van Piper en Tyler wordt onhoudbaar, maar net als Piper overweegt om terug naar huis te komen, doet Leo hen een aantrekkelijk voorstel.
22:00

Aflevering 7529

Verlopen 4,0 3 x
Haar huwelijksproblemen en de komst van Dee worden Sonya te veel. Karl vreest dat haar gezondheid, en dus ook het draagmoederschap, hieronder zal lijden. Mark ontkent dat hij te veel aandacht besteedt aan Sonya, maar Steph confronteert hem met de bewijzen en neemt een zware beslissing. Paige begint te twijfelen of ze Jack niet alsnog de waarheid moet vertellen.
22:00

Aflevering 7528

Verlopen 4,0 11 x
Toadie en Sonya zijn helemaal ondersteboven van het schokkende nieuws dat Dee met zich heeft meegebracht, want het is duidelijk dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Stephs bekentenis zet Mark aan het twijfelen, hoe hard ze hem ook probeert te overtuigen dat hij voor haar de ware is. Nu hun rivaliteit een ware burenruzie heeft ontketend, besluiten Xanthe en Ben de strijdbijl te begraven.
21:00

Aflevering 7527

Verlopen 4,0 9 x
Dee begint te vermoeden dat haar aanwezigheid een wig drijft tussen Toadie en Sonya, maar Steph stelt haar gerust. En net dan doet Toadie in Dee's hotelkamer een schokkende ontdekking die zijn leven zal veranderen. Steph en Mark hebben eindelijk een openhartig gesprek over hun relatie. Kan er nog iets gered worden of is het te laat? En de rivaliteit tussen Xanthe en Ben doet de gemoederen tussen Susan en Sheila hoog oplaaien.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.