Burger House

Laatste aflevering
10:00
Burger House

Het einde is in zicht! De uitbaters van de Burger House zetten nog 1 keer alles op alles om hun klanten de beste service ooit te geven. Ze sluiten met een voldaan gevoel een week van hard werken af. We komen ook te weten wat al deze inspanningen opgeleverd hebben.

Burger House gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
13:00
De uitbaters van Burger House zorgen niet alleen in hun restaurant voor de ultieme experience maar ook ver daarbuiten. Vandaag is het ook de enige echte bite off challenge. Is het Jamie-Lee of Gerben die met de eer gaat lopen?
14:00
Gerben en Jamie-Lee gaan op zoek naar een pikante saus voor de JEZ! Burger, daar ondergaan ze een echte 'torturetest'. Wie van hun 2 kan nu het beste tegen pikant? Later ondervinden ze dat het vlees op is en ze dringend naar slager moeten bellen voor extra vlees. Halen ze het om op tijd hun burgers te kunnen bakken?
12:00
Een nieuwe shift brengt ook nieuwe problemen. Zullen de aanpassingen van Loïc zwaar doorwegen op de workflow? Voor de heisa opnieuw begint gaan ze alvast een middagje herbronnen in de wellness om de moraal op te krikken.
14:00
Nu ze al enkele dagen open zijn stuurt Loïc een belangrijke chef naar de Burger House om de menu te komen proeven. Zijn ze gebuisd of wordt het een glansrijke beoordeling? De mama van Gerben heeft ook nog een een prank in petto die voor de nodige vertraging zal zorgen tijdens de shift.
12:00
Na de chaos van gisteren hopen de uitbaters van de Burger House vandaag op een vlotte shift. Ze gaan op bezoek bij de concurrentie om hun burgers te vergelijken en ze komen tot een verrassende uitkomst.
15:00
Vandaag verwelkomen we onze eerste klanten in de Burger House. Zal het hun lukken om de volledige menu te serveren? Ook het bezoek van Kamal brengt extra stress in de groep.
15:00
Slagen onze 8 bekende jongeren erin om hun Burger House op 1 dag klaar te krijgen voor de opening? Volgens Loïc is het praktisch onmogelijk om de volledige menu in 1 dag voor te bereiden. Ze zullen dus alles op alles moeten zetten.
Archief