Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cold Feet

Seizoen 4
49:00

Seizoen 4, Aflevering 8

3,5 0 x
De vrienden gaan naar Australië voor Pete's huwelijk met Jo, maar Adam vindt dat zijn vriend een grote fout maakt. David is vastberaden om van het uitstapje een tweede huwelijksreis met Karen te maken.
48:00

Seizoen 4, Aflevering 7

4,0 3 x
David stort zich op zijn werk, terwijl Karens verhouding met Mark passioneel wordt. Adam vindt een zwangere Rachel niet aantrekkelijk.
48:00

Seizoen 4, Aflevering 6

4,0 0 x
David en Karen gaan voor een dagje naar de renbaan. Peter koopt een opvallende, nieuwe wagen en wordt mee uit gevraagd door Rachels Australische vriendin Jo Ellison.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 5

3,0 0 x
Nu Rachel en Adam hun eigen kindje verwachten, bekijkt het adoptiebureau of het dan nog wel mogelijk is dat ze Laura adopteren. David keert terug naar huis, maar Karen heeft een relatie met haar knappe nieuwe baas Mark Cubitt.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 4

2,5 0 x
Petes moeder komt voor hem zorgen, maar hij wordt al snel gek van haar. Adam en Rachel krijgen nieuws van het adoptiebureau.
48:00

Seizoen 4, Aflevering 3

4,0 2 x
David is diep bedroefd en keert zich wanhopig tot Pete. Maar deze heeft zo zijn eigen problemen nu Jenny hem verlaten heeft. Hij zoekt troost in de armen van elke vrouw die hem hebben wil. Karen beseft dat zich lazarus drinken en uitvliegen tegen David niet de oplossing is die ze zoekt. Adam en Rachel zijn het niet eens o...
48:00

Seizoen 4, Aflevering 2

3,0 2 x
David denkt dat therapie van hem een beter mens gaat maken. Maar dan gooit Karen hem buiten. Adam en Rachel vatten de procedure aan om een kindje te adopteren.
48:00

Seizoen 4, Aflevering 1

3,0 3 x
Het seksleven van David en Karen is onbestaande sinds Davids ontrouw bekend is. Jenny en Pete raken weer aan elkaar gewend, maar dan krijgt Jenny onverwacht nieuws te horen.
Seizoen 3
48:00

Seizoen 3, Aflevering 8

4,0 0 x
Tijdens de huwelijksreceptie van Adam en Rachel begaat getuige Pete een flater wanneer hij Rachels ex-man vernoemt. Rachels ouders hadden nog nooit van hem gehoord. Het gerucht van Davids affaire doet de ronde, maar Karen weet nog steeds van niets. Pete beëindigt zijn relatie met Emma. Hij beseft dat Jenny de vrouw van zi...
48:00

Seizoen 3, Aflevering 7

3,0 0 x
Adam wil een eenvoudig huwelijksfeest, Rachel wil alles erop en eraan. Hun problemen verergeren wanneer Rachel de lelijke verlovingsring die ze van Adam kreeg, verliest. Terwijl hij stiekem met Jessica uit eten gaat, ziet David Robert met een andere vrouw. Hij besluit niets te zeggen, maar Robert breekt voor de zekerheid ...
Archief