Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cold Feet

Cold Feet herbekijken

Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 8

3,7 20 x
Tina organiseert een verrassingsfeest voor Adam, maar wanneer Adam en Pete wegglippen voor een drinkpartij komen ze in een gevaarlijke situatie terecht.

Seizoen 6, Aflevering 7

4,0 39 x
Adam begint gevoelens te krijgen voor Tina. Intussen overtuigt Jenny Pete om een cursus mindfulness te volgen. En David dreigt op een dieptepunt te belanden.

Seizoen 6, Aflevering 6

4,0 12 x
Karens plan om alleen te handelen lijkt op meerder vlakken de juiste beslissing te zijn. Petes wereld stort in elkaar wanneer zijn dochter Chloe hem afwijst.

Seizoen 6, Aflevering 5

3,0 19 x
Jenny is gechoqueerd wanneer een oude vlam van haar op het werk verschijnt. Ex-alcoholicus Grant wil zijn fouten uit het verleden rechtzetten, maar zijn komst lijkt de doos van Pandora te openen.

Seizoen 6, Aflevering 4

4,0 6 x
Davids vrouw keert zich tegen hem en Pete krijgt weer een klap te verwerken. Jens masker lijkt eindelijk te vallen en intussen maakt Adam zich zorgen omdat zijn vrouw alsmaar afstandelijker wordt.

Seizoen 6, Aflevering 3

3,0 11 x
Wanneer David in het midden van de nacht gewekt wordt door de politie, denkt hij meteen dat er iets verschrikkelijks gebeurd is met een van zijn kinderen. Maar al snel blijkt dat ze voor hem komen.

Seizoen 6, Aflevering 2

4,5 38 x
Jenny geniet van de aandacht die ze krijgt van een klant op het werk. Pete is teleurgesteld wanneer zijn vader-zoonuitstap naar het voetbal niet verloopt zoals gepland.

Seizoen 6, Aflevering 1

4,7 42 x
Met de terugkeer van Adam in Manchester na jaren in het buitenland wordt de oude bende herenigd, maar niet iedereen is daar zo blij mee.
Seizoen 5

Seizoen 5, Aflevering 6

3,0 3 x
Karen heeft het moeilijk zonder Rachel en zoekt professionele hulp om haar verdriet te verwerken. Ook David troost haar. Ramona ontdekt dat Jo met Lee heeft geslapen. Ze slaat Jo en zo komt ook Pete er achter. Adam vraagt iedereen om aanwezig te zijn bij het verstrooien van Rachels assen in Portmeirion, een plaats met een ...

Seizoen 5, Aflevering 5

4,0 18 x
Op weg naar de veiling van hun huis, krijgt Rachel een auto-ongeval. Iedereen brengt de nacht in het ziekenhuis door, maar Rachel herstelt niet meer. Adam kan haar dood niet aanvaarden. Jenny daagt onverwachts op tijdens de begrafenis. De vader van Adam keert terug naar Ierland.
Archief