Cold Feet

Cold Feet gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Cold Feet

Tina organiseert een verrassingsfeest voor Adam, maar wanneer Adam en Pete wegglippen voor een drinkpartij komen ze in een gevaarlijke situatie terecht.

Seizoen 6
Adam begint gevoelens te krijgen voor Tina. Intussen overtuigt Jenny Pete om een cursus mindfulness te volgen. En David dreigt op een dieptepunt te belanden.
Karens plan om alleen te handelen lijkt op meerder vlakken de juiste beslissing te zijn. Petes wereld stort in elkaar wanneer zijn dochter Chloe hem afwijst.
Jenny is gechoqueerd wanneer een oude vlam van haar op het werk verschijnt. Ex-alcoholicus Grant wil zijn fouten uit het verleden rechtzetten, maar zijn komst lijkt de doos van Pandora te openen.
Davids vrouw keert zich tegen hem en Pete krijgt weer een klap te verwerken. Jens masker lijkt eindelijk te vallen en intussen maakt Adam zich zorgen omdat zijn vrouw alsmaar afstandelijker wordt.
Wanneer David in het midden van de nacht gewekt wordt door de politie, denkt hij meteen dat er iets verschrikkelijks gebeurd is met een van zijn kinderen. Maar al snel blijkt dat ze voor hem komen.
Jenny geniet van de aandacht die ze krijgt van een klant op het werk. Pete is teleurgesteld wanneer zijn vader-zoonuitstap naar het voetbal niet verloopt zoals gepland.
Met de terugkeer van Adam in Manchester na jaren in het buitenland wordt de oude bende herenigd, maar niet iedereen is daar zo blij mee.
Seizoen 5
Karen heeft het moeilijk zonder Rachel en zoekt professionele hulp om haar verdriet te verwerken. Ook David troost haar. Ramona ontdekt dat Jo met Lee heeft geslapen. Ze slaat Jo en zo komt ook Pete er achter. Adam vraagt iedereen om aanwezig te zijn bij het verstrooien van Rachels assen in Portmeirion, een plaats met een ...
Op weg naar de veiling van hun huis, krijgt Rachel een auto-ongeval. Iedereen brengt de nacht in het ziekenhuis door, maar Rachel herstelt niet meer. Adam kan haar dood niet aanvaarden. Jenny daagt onverwachts op tijdens de begrafenis. De vader van Adam keert terug naar Ierland.
Adam en Rachel gaan op zoek naar een nieuw huis. Plots duikt Adams vader weer op. Rachel weet er meer van... Karen is ontzet als ze de affaire van David en Robyn ontdekt. Jo bekent aan Karen dat er tussen haar en Lee iets is gebeurd. Ondertussen trekt Ramona in bij Lee.
David blijft zijn advocate zien. Karen is woedend wanneer haar bankkaart geblokkeerd wordt, terwijl haar vriend Mark het moeilijk heeft met de kinderen. Adam voelt zich niet goed als huisman en is blij dat hij terug kan gaan werken. Kort daarop ontdekken hij en Rachel tot hun verbazing dat hun huis geveild wordt. De prijs ...
Pete en Jo moeten tegenover de achterdochtige immigratiediensten kunnen bewijzen dat hun huwelijk wettelijk is. Ondertussen twijfelt Pete aan Jo's beweegredenen om met hem te trouwen. Tijdens de doopplechtigheid van Matthew verklaart Adam aan iedereen dat hij het moeilijk vindt om van de baby te houden. De scheiding tus...
Adam voelt zich genegeerd door Rachel, die een overbezorgde moeder is voor hun pasgeboren zoontje Matthew. Pete's moeder wordt uit haar huis gezet, dus trekt ze in bij de pasgehuwden. Ze gaat met Jo cannabis kopen tegen haar artritis. Het plan van David en Karen om als vrienden van elkaar te scheiden wordt bemoeilijkt wan...
Seizoen 4
De vrienden gaan naar Australië voor Pete's huwelijk met Jo, maar Adam vindt dat zijn vriend een grote fout maakt. David is vastberaden om van het uitstapje een tweede huwelijksreis met Karen te maken.
David stort zich op zijn werk, terwijl Karens verhouding met Mark passioneel wordt. Adam vindt een zwangere Rachel niet aantrekkelijk.
David en Karen gaan voor een dagje naar de renbaan. Peter koopt een opvallende, nieuwe wagen en wordt mee uit gevraagd door Rachels Australische vriendin Jo Ellison.
Nu Rachel en Adam hun eigen kindje verwachten, bekijkt het adoptiebureau of het dan nog wel mogelijk is dat ze Laura adopteren. David keert terug naar huis, maar Karen heeft een relatie met haar knappe nieuwe baas Mark Cubitt.
Petes moeder komt voor hem zorgen, maar hij wordt al snel gek van haar. Adam en Rachel krijgen nieuws van het adoptiebureau.
David is diep bedroefd en keert zich wanhopig tot Pete. Maar deze heeft zo zijn eigen problemen nu Jenny hem verlaten heeft. Hij zoekt troost in de armen van elke vrouw die hem hebben wil. Karen beseft dat zich lazarus drinken en uitvliegen tegen David niet de oplossing is die ze zoekt. Adam en Rachel zijn het niet eens o...
Archief