Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Cold Feet

2021
45:00

22 januari 2021

3,0 44 x
Jenny is gechoqueerd wanneer een oude vlam van haar op het werk verschijnt. Ex-alcoholicus Grant wil zijn fouten uit het verleden rechtzetten, maar zijn komst lijkt de doos van Pandora te openen.
46:00

15 januari 2021

3,1 24 x
Davids vrouw keert zich tegen hem en Pete krijgt weer een klap te verwerken. Jens masker lijkt eindelijk te vallen en intussen maakt Adam zich zorgen omdat zijn vrouw alsmaar afstandelijker wordt.
45:00

Seizoen 6, Aflevering 3

3,0 26 x
Wanneer David in het midden van de nacht gewekt wordt door de politie, denkt hij meteen dat er iets verschrikkelijks gebeurd is met een van zijn kinderen. Maar al snel blijkt dat ze voor hem komen.
Afleveringen 2020
46:00

Seizoen 6, Aflevering 2

4,6 102 x
Jenny geniet van de aandacht die ze krijgt van een klant op het werk. Pete is teleurgesteld wanneer zijn vader-zoonuitstap naar het voetbal niet verloopt zoals gepland.
46:00

Seizoen 6, Aflevering 1

4,7 96 x
Met de terugkeer van Adam in Manchester na jaren in het buitenland wordt de oude bende herenigd, maar niet iedereen is daar zo blij mee.
48:00

Seizoen 5, Aflevering 6

3,0 27 x
Karen heeft het moeilijk zonder Rachel en zoekt professionele hulp om haar verdriet te verwerken. Ook David troost haar. Ramona ontdekt dat Jo met Lee heeft geslapen. Ze slaat Jo en zo komt ook Pete er achter. Adam vraagt iedereen om aanwezig te zijn bij het verstrooien van Rachels assen in Portmeirion, een plaats met een ...
48:00

Seizoen 5, Aflevering 5

4,0 30 x
Op weg naar de veiling van hun huis, krijgt Rachel een auto-ongeval. Iedereen brengt de nacht in het ziekenhuis door, maar Rachel herstelt niet meer. Adam kan haar dood niet aanvaarden. Jenny daagt onverwachts op tijdens de begrafenis. De vader van Adam keert terug naar Ierland.

Seizoen 5, Aflevering 4

3,0 13 x
Adam en Rachel gaan op zoek naar een nieuw huis. Plots duikt Adams vader weer op. Rachel weet er meer van... Karen is ontzet als ze de affaire van David en Robyn ontdekt. Jo bekent aan Karen dat er tussen haar en Lee iets is gebeurd. Ondertussen trekt Ramona in bij Lee.
49:00

Seizoen 5, Aflevering 3

3,0 11 x
David blijft zijn advocate zien. Karen is woedend wanneer haar bankkaart geblokkeerd wordt, terwijl haar vriend Mark het moeilijk heeft met de kinderen. Adam voelt zich niet goed als huisman en is blij dat hij terug kan gaan werken. Kort daarop ontdekken hij en Rachel tot hun verbazing dat hun huis geveild wordt. De prijs ...

Seizoen 5, Aflevering 2

4,5 41 x
Pete en Jo moeten tegenover de achterdochtige immigratiediensten kunnen bewijzen dat hun huwelijk wettelijk is. Ondertussen twijfelt Pete aan Jo's beweegredenen om met hem te trouwen. Tijdens de doopplechtigheid van Matthew verklaart Adam aan iedereen dat hij het moeilijk vindt om van de baby te houden. De scheiding tus...
Archief