Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Connie & Clyde

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Lieven op het eerste gezicht

3,0 7 x
Hugo probeert zijn gastvrije dochter te vriend te houden door wat geld bij te verdienen. Hij stuurt ook zijn zwangere vriendin naar Connie & Clyde voor kantoormassages.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Liefde is blind

3,0 3 x
Griet windt er geen doekjes om: ze wil een knappe man vinden met een gespierd lichaam. Omdat Griet blind is, ziet Connie haar kans schoon om haar minder populaire vrijgezellen van de hand te doen. Terwijl Connie en Hans hun huwelijksproblemen professioneel aanpakken met de ietwat excentrieke therapeute Patricia, tracht Pol...
30:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Gyn & tonic

3,0 3 x
Nu Hans verbannen is naar de garage heeft Connie thuis het rijk voor zich alleen. Tot haar papa Hugo onverwachts opduikt om de banden met zijn dochter aan te halen. Tot Connies grote ergernis is hij niet alleen gekomen.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Don Jos

4,0 7 x
De fantasie van Connie en Peggy slaat op hol wanneer de knappe Jos het relatiebureau opzoekt. Al zijn dates draaien uit op een sisser en Jos begint de moed stilaan te verliezen. Pol vertrouwt het zaakje niet waardoor Connie haar huispsycholoog al snel van jaloezie verdenkt. Daarnaast moedigt Connie Peggy aan om iets aan ha...
35:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Jubilee

3,0 7 x
Connie is achterdochtig en vermoedt dat Hans weer elders aan zijn trekken komt. Ondertussen krijgt ze ook een nieuwe klant over de vloer: Lydia, een gepensioneerde dame die het er nog eens goed van wil nemen. Lydia heeft de seksuele appetijt van een twintiger en windt er geen doekjes om: na 50 jaar huwelijk wil ze wel eens...
30:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - In Hemelsnaam

4,0 7 x
Pol en Connie ontvangen een nieuwe klant: vrijgezel Freddy. Hij wil enkel maagden om mee te daten. Op aanraden van Pascal stuurt Connie Peggy en Vincent als undercoverkoppel naar een bijeenkomst van Ware Liefde Wacht.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Kaars

3,0 10 x
Connie Coninx heeft het helemaal voor elkaar: ze runt een succesvol relatiebureau, bewoont een kast van een villa én heeft een lieve echtgenoot. Vandaag komt haar nieuwe boek uit en daarom staat alles in het teken van de officiële voorstelling.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Vloek

4,0 1 x
Connie krijgt de jonge, charmante Marta over de vloer. Die beweert dat ze op liefdesvlak vervloekt is. In tegenstelling tot Vincent gelooft Connie niet in die hocus pocus en ze stuurt Peggy en Pascal achter Marta's exen aan.
32:38

Aflevering 11

Verlopen 4,5 135 x
Aflevering 11 (Seizoen 2) van de lichtvoetige dramareeks die zich afspeelt in en rond het niet-alledaagse relatiebureau Connie & Clyde.
29:42

Aflevering 10

Verlopen 4,0 57 x
Aflevering 10 (Seizoen 2) van de lichtvoetige dramareeks die zich afspeelt in en rond het niet-alledaagse relatiebureau Connie & Clyde.
Archief