Cryptid

Cryptid gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Cryptid

De inwoners van Odensfors staan ​​voor een keuze die alles kan veranderen wanneer plotseling een kwaad uit de onderwereld zijn ware gelaat laat zien. Er moet iemand dood.

Seizoen 1
Lisa wordt gedwongen haar opties af te wegen. Niklas begint het zich te herinneren. Ester realiseert zich dat de tijd dringt en schrikt van de verschijning van een vriend uit het verleden.
Niklas' nachtmerries worden werkelijkheid en Ester wordt verantwoordelijk gehouden voor haar daden. Lisa confronteert haar broer en vraagt ​​Aron om hulp.
Lisa vindt nieuwe informatie over het verleden van haar moeder wanneer geheimen over Tuva worden onthuld aan Niklas en Ester. Emil graaft dieper in de geschiedenis van Odensfors op zoek naar antwoorden. Axel en Petra worstelen om de vrede te bewaren.
Tim en Meral hebben er genoeg van. De relatie tussen Niklas en Ester bereikt een breekpunt terwijl Amina en Emil hen proberen te steunen. Ondertussen gebeuren er nog meer vreemde dingen in Odensfors.
Ester en Tuva proberen de gevolgen van de gebeurtenissen van gisteren te begrijpen en aan te pakken. Niklas besluit iets te veranderen. Lisa begint verder te kijken dan de schilderijen.
Relaties ontstaan en worden verbroken wanneer er nieuwe onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden tijdens een eerbetoonfeest voor de dode Sebastian aan het meer.
Ester probeert haar relatie met Niklas te redden, maar stuit op onverwachte concurrentie. Niklas begint zich slechter te voelen en hij wordt overdonderd door een onthulling van Tim.
Niklas keert terug naar school, geschokt door de gebeurtenissen van gisteren en krijgt de schuld van de dood van Sebastian. Ester probeert haar verdriet te verwerken terwijl Lisa een gruwelijke ontdekking doet bij het meer.
De psychische aandoening van middelbare scholier Niklas komt op een dieptepunt wanneer de plotselinge en gewelddadige dood van zijn klasgenoot samenvalt met de terugkeer van zijn zus.
Verlopen
De mentale gezondheid van de middelbareschoolstudent Niklas gaat achteruit wanneer de dood van een klasgenoot samenvalt met de terugkeer van zijn zus.
Archief