Dansaertvlamingen

Laatste aflevering
Dansaertvlamingen

STØRM Agency helpt influencers met de volgende stap. Werner legt uit wat schijnzelfstandigheid is terwijl Matthias op zoek gaat naar wie hij is. Elo en Marie doen een laatste poging om in de kwaliteitskrant te geraken.

Dansaertvlamingen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Eva zit in de laatste fase van de wooncyclus, Matthias waagt zijn kans bij STØRM Agency en Ilse geniet van het Instamom leven.
Matthias raapt zijn moed bij elkaar en solliciteert bij een mediabedrijf. Elo en Marie doen er alles aan om in de bijlage van de kwaliteitskrant te komen.
Roderik heeft het gehad en maakt een drastische verandering. Niet alleen Ilse en Jeroen ontdekken het kookboek Ingewikkeld, ook Servaas is fan. Zijn gasten denken daar anders over.
De HÛS makelaars krijgen een cadeau van het collectief ter bescherming van de klinkers. In therapie reageert iedereen begripvol op Merel haar probleem maar in de koffiezaak is het een ander verhaal.
STØRM Agency gelooft in de selfcarebox terwijl Jasper & Bas over hun avonturen in de woestijn van Namibië vertellen. Instamom Ilse ontdekt vensterbankstyling.
Jasper & Bas zijn nog niet uitgepraat over Namibië, Sophie en Lukas zijn ontevreden over de nieuwe buurtbewoners en Karel krijgt het moeilijk in groepstherapie.
STØRM Agency helpt Ilse en Jeroen aan een gezins-brand identity maar dat wordt niet door iedereen geapprecieerd. Philippe zoekt de meerwaarde in natuurwijn. Servaas heeft een køersvelo maar niet om op te fietsen.
Archief