Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Collega's

Juni 2020
29:00

Aflevering 8 (Seizoen 3)

3,0 6 x
Bij de kantoren van een multinational is een bom ontploft. De dader heeft de vlucht genomen, maar getuigen hebben zijn trekken kunnen beschrijven. Die ochtend worden de collega's met ontzetting geslagen, met vrees, met ongeloof. De robotfoto van de dader in de krant lijkt als twee druppels water op Gilbert Van Hie. Bekijk ...
38:00

Aflevering 7 (Seizoen 3)

4,0 4 x
Het is dan toch misgelopen : het groentewinkeltje van Hilaire Baconfoy werkt met verlies, hij kan zijn lening niet meer afbetalen. Daardoor dreigt ook Verastenhoven meegesleurd te worden in een financieel avontuur. Maar wat kunnen de collega's daaraan doen? Bekijk aflevering 7 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
40:00

Aflevering 6 (Seizoen 3)

3,0 5 x
Eindelijk is het zover. Achter de muur wordt alles in gereedheid gebracht voor de installatie van een computer. Men heeft hem gevreesd, maar nu de collega's plots oog in oog staan met de computer, slaat de paniek voor het verlies van arbeidsplaatsen toe. Bekijk aflevering 6 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Mei 2020
36:00

Aflevering 5 (Seizoen 3)

3,0 7 x
Men zou een beter kantoor kunnen uitkiezen om twee vrouwelijke, laatstejaarsstudenten op los te laten, die stof zoeken om in hun eindverhandeling te verwerken. Maar toch zijn ze daar geland. Bekijk aflevering 5 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
41:00

Aflevering 4 (Seizoen 3)

3,0 11 x
De collega's van de 4de verdieping, dat weten we, schieten niet altijd en niet al te best met mekaar op. Gewoonlijk worden hun onenigheden wel bijgelegd, maar dit keer is het heel erg... Bekijk aflevering 4 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 3 (Seizoen 3)

3,0 6 x
De classificeerder Jomme Dockx heeft zich al laten inschrijven voor een geleid bezoek aan de gebouwen van de BRT. Maar wat televisie en radio betreft heeft hij nog heel wat andere plannen. Bekijk aflevering 3 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
41:00

Aflevering 2 (Seizoen 3)

3,0 5 x
Het gebouw waar de collega's hun brood verdienen werd door het ministerie uitgekozen om een tijdelijke tentoonstelling van beeldhouwwerken te herbergen. En de directeur generaal heeft de sculpturen op de 4de verdieping, van directeur Persez, laten opstellen. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
33:00

Aflevering 1 (Seizoen 3)

3,0 2 x
Wanneer de collega's van de zomervakantie weer aan het werk gaan staan ze voor geheimzinnige verbouwingswerken. Een muur scheidt de kantoorruimte van hun zo druk bezochte kantine. Bekijk aflevering 1 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 13 (Seizoen 2)

4,0 8 x
De collega's staan voor de vakantie en de sfeer is er dan ook naar. Directeur Thienpondt verdrijft Verastenhoven weer van zijn 'interim', en Persez is weer een ander mens geworden nu zijn echtscheiding definitief is uitgesproken. Alles schijnt weer in de normale plooi te vallen, ware het niet dat er een sportdokter op koms...
36:00

Aflevering 12 (Seizoen 2)

4,0 6 x
Philemon Persez blijft kampen tegen de ondergang en tegen Verastenhoven, die hem het interim-directeurschap heeft ontnomen. Jomme Dockx van zijn kant blijkt 'als man alleen' niet opgewassen tegen de rompslomp van zoon Adelberts plechtige communie. Daar komen dan nog een aantal familiale problemen bij: Jomme krijgt bezoek v...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.