Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Drone School

Februari 2020
15:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,0 3 x
De zes kandidaten Evy, Nova, Silke, Senne, Jasper en Mathijs ontmoeten elkaar voor de eerste keer bij eKart in Gent. Daar ontvangen ze hun eigen drone, gepimpt in hun uitgekozen kleur en een gepersonaliseerd pilotenpak. Nathan gaat meteen met hen aan de slag en leert hen alvast enkele tips en tricks.
15:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 9 x
De kinderen maken zich klaar voor hun eerste dronevlucht. Het plezier is van korte duur wanneer ze hun eerste proef moeten afleggen. Nathan geeft meer uitleg bij de picodrone, de kleinste drone uit de speelgoedwinkel.
15:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 8 x
De zes toekomstige piloten vliegen voor de eerste keer in openlucht. Daarnaast krijgen ze hun tweede vliegproef: in een tactisch spel moet elke kandidaat in een zwembadje landen. Nathan geeft meer uitleg bij de Phantom DJI, een drone uitgerust met een camera.
18:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 4 x
De zes kinderen hebben ondertussen hun drone al beter onder controle. Ze maken zich klaar voor hun volgende proef: slalommen tussen de werkplaatsen van de mama en papa. Nathan toont wat je moet doen wanneer je drone ergens vast zit en hij demonstreert de Sky Hero-drone.
20:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

3,0 3 x
De kinderen maken zich klaar voor hun volgende proef maar Kaztaar Nathan heeft een verassing in petto: de kinderen moeten samenwerken en in duo de proef afwerken. Nathan stelt een nieuwe drone voor aan de kijkers: Falcon 8, de enige echte inspectiedrone.
20:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,0 3 x
In de laatste aflevering wordt de kampioen van De Drone School gekroond. Daarvoor moeten de zes kinderen het tegen elkaar opnemen in een echte dronerace.
11:00

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

4,0 2 x
Nathan Naenen krijgt elke aflevering tips en tricks van drone-expert Thomas. Iedere week komt de kijker alles te weten over de Dronewereld: nieuwe drone toepassingen, drone spelletjes en extra focus op drone-racing. Jasper Cool, deelnemer uit het eerste seizoen, leert elke aflevering hoe hij thuis een droneparcours kan bou...
12:00

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

3,0 4 x
In de 10e aflevering legt drone-expert Thomas uit hoe je een looping maakt voor drones en hoe je selfies kan maken met een drone. De kijker komt in De Done School verder alles te weten over de dronewereld: nieuwe dronetoepassingen, dronespelletjes en droneracing. Jasper Cool, deelnemer uit het eerste seizoen, leert hoe hij...
14:00

Seizoen 2 - 11. Aflevering 11

3,0 3 x
In de 11e aflevering legt drone-expert Thomas uit hoe je bochten maakt met een drone. De kijker komt in De Done School verder alles te weten over de dronewereld: nieuwe dronetoepassingen, dronespelletjes en droneracing. Jasper Cool, deelnemer uit het eerste seizoen, leert hoe hij thuis een droneparcours kan bouwen. Mauro L...
13:00

Seizoen 2 - 12. Aflevering 12

4,0 2 x
In de 12e aflevering legt drone-expert Thomas uit hoe je een drone oplaadt en hij laat enkele coole trucjes zien. De kijker komt in De Done School verder alles te weten over de dronewereld: nieuwe dronetoepassingen, dronespelletjes en droneracing. Jasper Cool, deelnemer uit het eerste seizoen, leert hoe hij thuis een drone...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.