De Strijd Om Goud

Laatste aflevering
13:00
De Strijd Om Goud

Vandaag staat tafeltennis op het programma van onze bv's. Een sport die iets minder fysiek is, maar de techniek en stressbestendigheid zullen snel de bovenhand nemen. Wie wordt de winnaar van de dag? Misschien wel hét moment om het klassement helemaal om te gooien.

De Strijd Om Goud gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
13:00
In deze aflevering nemen de bv's het tegen elkaar op in een wedstrijd verspringen. Onze sporters ontdekken al snel dat verspringen niet zo makkelijk is als het lijkt. Gelukkig is er Hans Van Alphen die hen de kneepjes van het vak kan aanleren. Het wordt een spannende competitie die wel voor verrassingen kan zorgen.
14:00
Elke week gaan onze jonge BV's de strijd aan voor goud. Deze week nemen ze het tegen elkaar op in een mountainbike-wedstrijd. Fietsen blijkt echter niet voor iedereen vanzelfsprekend te zijn. Het wordt een spannende race met vallen en opstaan.
16:00
In 'De Strijd Om Goud' strijden vijf bekende Vlamingen in vijf verschillende disciplines om het goud. De eerste discipline waarin ze het tegen elkaar moeten opnemen is boksen. Het wordt dus niet alleen een gevecht tegen elkaar, maar vooral ook met zichzelf. Wie krijgt de meeste klappen te verwerken? Maar vooral, wie gaat e...
Archief