DNA Nys

2018
44:00

Aflevering 4

Verlopen 4,5 422 x
Het veldritseizoen is in volle gang en Thibau Nys maakt indruk als tweedejaarsnieuweling. Maar in Zonhoven kan hij niet winnen en zo neemt de stress toch wat toe. Want Thibau wil absoluut zegevieren in de Grote Prijs Sven Nys en z'n Belgische titel verlengen op het BK in Koksijde.
38:00

Aflevering 3

Verlopen 4,4 418 x
Thibau Nys debuteert bij de tweedejaarsnieuwelingen en doet dat in stijl. Samen met vader Sven geeft hij fietsles aan piepjonge rennertjes, hij mag met de ploeg mee op stage naar Mallorca en legt een nultest af bij Paul Van den Bosch om z'n mogelijkheden als renner beter te kunnen inschatten. En als cadeau voor z'n 15e ver...
39:00

Aflevering 2

Verlopen 3,0 480 x
Thibau Nys is Belgisch kampioen bij de eerstejaarsnieuwelingen en sluit z'n succesvol seizoen in het veld af in Oostmalle. De fiets beheerst z'n jonge leven, maar vader Sven en moeder Isabelle willen dat hij ook op school scoort. Thibau stunt liever op de fiets en maakt met z'n fenomenale techniek indruk op Sven.
Afleveringen 2017
37:00

Aflevering 1

Verlopen 3,3 854 x
Thibau Nys droomt ervan om in de voetsporen van z'n vader Sven te treden. Hij debuteert bij de eerstejaarsnieuwelingen en doet dat in stijl. Hij rijdt voor het eerst de Grote Prijs die naar z'n vader is genoemd en kroont zich in Oostende -totaal onverwacht- tot Belgisch kampioen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.