Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Frisse Start Met Vtwonen

Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Frie

4,0 3 x
Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen de goedlachse zangeres Frie verhuizen van een huurappartement naar haar eigen duplexappartement. Frie heeft totaal geen idee hoe ze haar nieuwe thuis moet inrichten. Ze weet heel goed wat ze mooi vindt, maar alles combineren lukt niet. Gelukkig zijn de vtwonen-stylistes...
45:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Hanne

3,0 0 x
Sieg, Guillemine en Ozanne staan klaar voor jeugdwelzijnswerkster en co-housingliefhebber Hanne. Hanne woonde samen met zeven vrienden in een groot herenhuis. Toen dat verkocht werd, heeft ze heel impulsief op één avond een instapklaar rijhuis gekocht en drie roommates gezocht die met haar willen samenwonen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Carolien en Carlo

4,0 0 x
Sieg, Ozanne en Guillemine helpen de joviale verkoopster Carolien en paardenliefhebber Carlo. Na een latrelatie van vier jaar hebben ze besloten te gaan samenwonen. Het koppel houdt van een landelijke stijl met een paar industriële accenten.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Loes en Kim

3,0 0 x
Loes en Kim wonen met hun twee dochters Lita en Nina in een 'noodwoning' in de tuin van hun droomhuis: een vervallen boerderij die ze omgetoverd hebben tot een moderne woning. Terwijl Sieg hun inboedel helpt verhuizen, zorgen vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne voor de inrichting van hun nieuwe thuis. Ook het kapsalon v...
45:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Katrien en Lukas

4,0 0 x
Sieg, Ozanne en Guillemine trekken naar Antwerpen om het jonge en ambitieuze koppel Katrien en Lukas te helpen met hun verhuis. Ze zijn één jaar samen en om dat te vieren verhuizen ze van een appartement naar een rijhuis in de stad. Lukas en Katrien hechten veel belang aan een huiselijk gevoel.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Lies en Matthias

3,0 0 x
Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen het humoristische koppel Lies en Matthias. Zij verhuizen van hun klein appartement naar hun droomwoning in centrum Lier. Lies en Mathias weten goed wat ze mooi vinden op vlak van inrichting, maar hun smaak ligt niet altijd in dezelfde lijn. Hopelijk vinden Ozanne en Gui...
45:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Nathalie

3,0 0 x
Sieg, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie. Na haar scheiding had Nathalie nood aan een nieuwe start en ze verhuist daarom met haar twee kinderen naar een appartement aan de Belgische kust. Aan zee wil ze zich met haar gezin als God in Frankrijk voelen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Nicholas en Lien

4,0 0 x
Sieg, Guillemine en Ozanne helpen Nicholas, Lien en hun kinderen verhuizen van een te kleine rijwoning naar een grotere rijwoning naast het huis van Liens vader. Lien is niet goed in dingen weggooien. Nicholas hoopt dat de vtwonen-stylistes veel opbergruimte in hun decoratie kunnen verwerken.
Seizoen 3
49:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Melissa & Koen

4,0 0 x
Melissa en Koen verhuizen naar een groter huis mét tuin in een rustige wijk in Hasselt. Het huis en het interieur zijn blijven stilstaan in de tijd, een kolfje naar de hand van Ozanne en Guillemine. Bovendien is Koen een platenverzamelaar, dus de platen krijgen van de vtwonen-stylisten een leuke plek in het huis.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Moussa & Najma

2,5 0 x
Moussa, Naima en hun 2-jarige dochter verhuizen van een klein appartement in Borgerhout naar een gerenoveerd rijhuis in Borsbeek. Alle hulp is welkom, dus steken Sieg, Ozanne en Guillemine de handen uit de mouwen om er een gezellige thuis van te maken voor het gezin.
Archief