Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Frisse Start Met Vtwonen

Een Frisse Start Met Vtwonen herbekijken

Seizoen 3
49:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Dorien

3,5 25 x
Dorien wil het ouderlijke nest verlaten en heeft het smalste rijhuisje in Tienen gekocht. Ze gaat er wonen met haar trouwe viervoeter Diesel. Tijdens de verbouwingen werd ze met raad en daad bijgestaan door haar ouders, maar voor de inrichting rekent Dorien op Sieg, Ozanne en Guillemine.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Stéphanie & Simon

4,0 16 x
Stéphanie en Simon verhuizen samen met hun twee ezels Marie en Willem van piepkleine stacaravan(s) naar een gerenoveerd huis, en dat tientallen meters verder. Het koppel kan niet wachten om hun dozen samen met Sieg in te pakken. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om hun nieuwe huis om te toveren tot een echte thuis.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Moussa & Najma

2,5 15 x
Moussa, Naima en hun 2-jarige dochter verhuizen van een klein appartement in Borgerhout naar een gerenoveerd rijhuis in Borsbeek. Alle hulp is welkom, dus steken Sieg, Ozanne en Guillemine de handen uit de mouwen om er een gezellige thuis van te maken voor het gezin.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Melissa & Koen

4,0 10 x
Melissa en Koen verhuizen naar een groter huis mét tuin in een rustige wijk in Hasselt. Het huis en het interieur zijn blijven stilstaan in de tijd, een kolfje naar de hand van Ozanne en Guillemine. Bovendien is Koen een platenverzamelaar, dus de platen krijgen van de vtwonen-stylisten een leuke plek in het huis.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Nick & Stig

4,5 18 x
Na jaren in het buitenland te hebben gewoond, willen Nick en Stig zich settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Elke & Herbert

4,5 6 x
Elke en Herbert hebben samen een nieuwe woning in Oudsbergen gekocht, waar ze een thuis willen creëren voor hun nieuw samengesteld gezin. Interieur is voor Elke erg belangrijk en een manier om zich ergens thuis te voelen. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om de noden van het grote gezin te verenigen in het interie...
45:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Simon & Sarah

4,0 9 x
De wegen van Simon en Sarah kruisten elkaar een jaar geleden. De twee laten hun appartement in Gent achter dat ze delen met een huisgenoot en verhuizen naar een bescheiden huisje in Lovendegem. Ze verwachten in december een dochter en kunnen dus meer dan ooit de hulp van Sieg, Ozanne en Guillemine gebruiken.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Kim

3,3 153 x
In Gentbrugge helpt Sieg alleenstaande mama Kim en haar twee kinderen Jasper en Lola verhuizen van een huurhuis naar hun eigen rijhuis. Als het om interieur gaat, is Kim een ongelofelijke twijfelaar. Dus de hulp van Ozanne en Guillemine komt als geroepen.
Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Carolien en Carlo

4,0 17 x
Sieg, Ozanne en Guillemine helpen de joviale verkoopster Carolien en paardenliefhebber Carlo. Na een latrelatie van vier jaar hebben ze besloten te gaan samenwonen. Het koppel houdt van een landelijke stijl met een paar industriële accenten.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Hanne

3,0 19 x
Sieg, Guillemine en Ozanne staan klaar voor jeugdwelzijnswerkster en co-housingliefhebber Hanne. Hanne woonde samen met zeven vrienden in een groot herenhuis. Toen dat verkocht werd, heeft ze heel impulsief op één avond een instapklaar rijhuis gekocht en drie roommates gezocht die met haar willen samenwonen.
Archief