Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Een Frisse Start Met Vtwonen

Seizoen 2
45:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Carolien en Carlo

4,0 8 x
Sieg, Ozanne en Guillemine helpen de joviale verkoopster Carolien en paardenliefhebber Carlo. Na een latrelatie van vier jaar hebben ze besloten te gaan samenwonen. Het koppel houdt van een landelijke stijl met een paar industriële accenten.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Hanne

3,0 11 x
Sieg, Guillemine en Ozanne staan klaar voor jeugdwelzijnswerkster en co-housingliefhebber Hanne. Hanne woonde samen met zeven vrienden in een groot herenhuis. Toen dat verkocht werd, heeft ze heel impulsief op één avond een instapklaar rijhuis gekocht en drie roommates gezocht die met haar willen samenwonen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Frie

4,0 13 x
Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen de goedlachse zangeres Frie verhuizen van een huurappartement naar haar eigen duplexappartement. Frie heeft totaal geen idee hoe ze haar nieuwe thuis moet inrichten. Ze weet heel goed wat ze mooi vindt, maar alles combineren lukt niet. Gelukkig zijn de vtwonen-stylistes...
45:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Nicholas en Lien

4,0 6 x
Sieg, Guillemine en Ozanne helpen Nicholas, Lien en hun kinderen verhuizen van een te kleine rijwoning naar een grotere rijwoning naast het huis van Liens vader. Lien is niet goed in dingen weggooien. Nicholas hoopt dat de vtwonen-stylistes veel opbergruimte in hun decoratie kunnen verwerken.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Nathalie

3,0 5 x
Sieg, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen voor alleenstaande mama Nathalie. Na haar scheiding had Nathalie nood aan een nieuwe start en ze verhuist daarom met haar twee kinderen naar een appartement aan de Belgische kust. Aan zee wil ze zich met haar gezin als God in Frankrijk voelen.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Lies en Matthias

3,0 13 x
Sieg en vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine helpen het humoristische koppel Lies en Matthias. Zij verhuizen van hun klein appartement naar hun droomwoning in centrum Lier. Lies en Mathias weten goed wat ze mooi vinden op vlak van inrichting, maar hun smaak ligt niet altijd in dezelfde lijn. Hopelijk vinden Ozanne en Gui...
45:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Katrien en Lukas

4,0 7 x
Sieg, Ozanne en Guillemine trekken naar Antwerpen om het jonge en ambitieuze koppel Katrien en Lukas te helpen met hun verhuis. Ze zijn één jaar samen en om dat te vieren verhuizen ze van een appartement naar een rijhuis in de stad. Lukas en Katrien hechten veel belang aan een huiselijk gevoel.
45:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Loes en Kim

3,0 6 x
Loes en Kim wonen met hun twee dochters Lita en Nina in een 'noodwoning' in de tuin van hun droomhuis: een vervallen boerderij die ze omgetoverd hebben tot een moderne woning. Terwijl Sieg hun inboedel helpt verhuizen, zorgen vtwonen-stylisten Guillemine en Ozanne voor de inrichting van hun nieuwe thuis. Ook het kapsalon v...
Seizoen 3
49:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Dorien

3,0 0 x
Dorien wil het ouderlijke nest verlaten en heeft het smalste rijhuisje in Tienen gekocht. Ze gaat er wonen met haar trouwe viervoeter Diesel. Tijdens de verbouwingen werd ze met raad en daad bijgestaan door haar ouders, maar voor de inrichting rekent Dorien op Sieg, Ozanne en Guillemine.
49:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Stéphanie & Simon

3,0 0 x
Stéphanie en Simon verhuizen samen met hun twee ezels Marie en Willem van piepkleine stacaravan(s) naar een gerenoveerd huis, en dat tientallen meters verder. Het koppel kan niet wachten om hun dozen samen met Sieg in te pakken. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om hun nieuwe huis om te toveren tot een echte thuis.
Archief