Escape To The Chateau

2018
40:00

9 augustus 2018

4,5 80 x
Binnen enkele weken vindt het trouwfeest van Dick en Angel plaats en ze verwachten 200 gasten. Maar alle kamers moeten nog gerenoveerd en gemeubeld worden en de herstelling van de gracht staat ook nog op het to-dolijstje.
41:00

2 augustus 2018

3,0 48 x
Angel ziet het kasteel als een leeg stuk canvas waarmee ze haar gangen kan gaan. Voor haar eerste idee moet Dick een gat maken in een van de dikke muren van het kasteel om een prachtige bruidssuite te maken. Dick neemt te veel hooi op zijn vork en de planning komt in het gedrang.
42:00

26 juli 2018

4,0 63 x
Het is alle hens aan dek voor de loodgieters, want de Strawbridges vinden dat het hoog tijd is om hun intrek te nemen in hun bouwvallig kasteel. Ze zullen hun nieuwe thuis moeten delen met vleermuizen, vogels en duizenden vliegen, maar dat deert Angel niet, zij is meteen dol op hun nieuwe verblijfplaats. Het gezin begint zich aan te passen aan hun nieuwe leven op het Franse platteland, en dat met een zo goed als lege spaarpot en een basiskennis van slechts enkele woordjes Frans.
41:00

19 juli 2018

3,0 88 x
Dick en Angel vinden hun Frans droomkasteel. Dick moet van het kasteel wel nog een veilige en knusse plek maken, een hele klus zonder verwarming of warm water in putje winter.  Alsof dat nog niet moeilijk genoeg is, gaat zijn nieuwe boor ook nog kapot en moet hij alles met de hand doen.  Een dappere Franse werkman herstelt Dick zijn schoorsteen op het dak en intussen ontdekt Angel een paar vintage geheimen van het kasteel.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.