Europa League Magazine

2018
30:00

Groepsfase

Verlopen 4,7 4 x
Samenvatting van de vanavond gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. Presentatie door Ruben Van Gucht.
48:00

Uefa Europa League Review Magazine

Verlopen 4,0 20 x
Uefa Europa League Review Magazine van Europa League Magazine is uitgezonden op woensdag 23 mei 2018 om 18:16 uur en was te zien op Canvas.
2:30:00

Olympique Marseille - Atlético Madrid

Verlopen 3,0 22 x
Liveverslag van de finale van de UEFA Europa League tussen Olympique Marseille en Atlético Madrid, met commentaar van Filip Joos. Voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke met als studiogasten Wesley Sonck en Gert Verheyen.
2:32:00

Atlético Madrid - Arsenal

Verlopen 4,0 18 x
Halve finales (terugwedstrijden): Atlético Madrid - Arsenal. Commentaar door Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.   In de studio zijn Imke Courtois en Wesley Sonck te gast.
30:00

Sporza: UEFA Europa League Magazine

Verlopen 2,0 14 x
Samenvatting van de heenwedstrijden van de halve finales in de UEFA Europa League.  Presentatie door Karl Vannieuwkerke.
2:25:00

Arsenal - Atlético Madrid

Verlopen 3,0 18 x
Verslag van Arsenal - Atlético Madrid, de heenwedstrijd van een halve finale in de UEFA Europa League. Commentaar door Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Zijn studiogasten zijn Franky Van der Elst en Yannick Ferrera.
24:00

UEFA Europa League Preview Magazine

Verlopen 3,0 19 x
Voetbalmagazine dat vooruitblikt op de volgende ronde in de UEFA Europa League. In deze aflevering wordt er vooruitgeblikt op de halve finales.
2:25:00

Olympique Marseille - RB Leipzig

Verlopen 4,0 20 x
Kwartfinales (terugwedstrijden): Olympique Marseille - RB Leipzig. Commentaar door Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
2:27:00

Atlético Madrid - Sporting Lissabon

Verlopen 4,0 22 x
Kwartfinale van de Europa League tussen Atlético Madrid en Sporting Lissabon, met commentaar van Frank Raes. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht. Hij ontvang Frank Boeckx en Yannick Ferrera in de studio.
2:23:00

Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund

Verlopen 4,0 20 x
1/8e finales (terugwedstrijden): Red Bull Salzburg - Borussia Dortmund.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.