Extra Time Koers

Afleveringen

Bakelants: "Echt een wereldprestatie van Dylan Teuns"

3,0 1 x
Bakelants: "Echt een wereldprestatie van Dylan Teuns" van Extra Time Koers is uitgezonden op donderdag 18 mei 2017 om 7:14 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Er wordt op mij gerekend voor de Tour"

4,0 1 x
Bakelants: "Er wordt op mij gerekend voor de Tour" van Extra Time Koers is uitgezonden op donderdag 18 mei 2017 om 7:14 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Er zullen van Valverde zeker stalen bewaard worden 8 jaar in de vriezer"

4,0 1 x
Bakelants: "Er zullen van Valverde zeker stalen bewaard worden 8 jaar in de vriezer" van Extra Time Koers is uitgezonden op donderdag 18 mei 2017 om 7:14 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Gilbert wint op twee verschillende terreinen"

3,0 1 x
Bakelants: "Gilbert wint op twee verschillende terreinen" van Extra Time Koers is uitgezonden op donderdag 18 mei 2017 om 7:14 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Valverde vs Alaphilippe op de Muur van Hoei: ik had het nog wel eens willen zien"

4,0 1 x
Bakelants: "Valverde vs Alaphilippe op de Muur van Hoei: ik had het nog wel eens willen zien" van Extra Time Koers is uitgezonden op donderdag 18 mei 2017 om 7:14 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.