Extra Time Koers

Afleveringen

Bakelants over Bardet: "Aan de auto hangen was erover maar de straf was te drastisch"

2,5 9 x
Bakelants over Bardet: "Aan de auto hangen was erover maar de straf was te drastisch" van Extra Time Koers is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants over het leven als vader: "Ik hoef quasi niets te doen"

4,0 2 x
Bakelants over het leven als vader: "Ik hoef quasi niets te doen" van Extra Time Koers is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "1 Strade Bianche is genoeg: als ik UCI-president zal zijn..."

3,0 2 x
Bakelants: "1 Strade Bianche is genoeg: als ik UCI-president zal zijn..." van Extra Time Koers is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Ik heb gevraagd om de Ronde te mogen rijden maar er was weinig animo voor"

3,0 6 x
Bakelants: "Ik heb gevraagd om de Ronde te mogen rijden maar er was weinig animo voor" van Extra Time Koers is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Bakelants: "Toen Sagan ging op de Poggio dacht ik: "Het is niet waar hé!""

3,0 7 x
Bakelants: "Toen Sagan ging op de Poggio dacht ik: "Het is niet waar hé!"" van Extra Time Koers is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.