Extra Time Koers

Afleveringen

Ex-wereldkampioen Janssen: "Ronde van Frankrijk is mooier dan wereldkampioen"

3,0 0 x
Ex-wereldkampioen Janssen: "Ronde van Frankrijk is mooier dan wereldkampioen" van Extra Time Koers is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 14:17 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Janssen: "Boem! Terpstra stond er in de Eneco Tour"

4,0 0 x
Moment van Janssen: "Boem! Terpstra stond er in de Eneco Tour" van Extra Time Koers is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 14:17 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Planckaert: "Sagan: dat is toch onvoorstelbaar"

4,0 0 x
Moment van Planckaert: "Sagan: dat is toch onvoorstelbaar" van Extra Time Koers is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 14:17 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Vanmarcke: "De evolutie van Naesen"

4,0 0 x
Moment van Vanmarcke: "De evolutie van Naesen" van Extra Time Koers is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 14:17 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Vannieuwkerke: "Een van de meest spectaculaire interviews van het seizoen"

3,0 1 x
Moment van Vannieuwkerke: "Een van de meest spectaculaire interviews van het seizoen" van Extra Time Koers is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 14:17 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.