Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

First Dates UK

Seizoen 4
47:00

Seizoen 4, Aflevering 21

4,0 5 x
Moeder en dochter Maria en Charlotte gaan samen op zoek naar de liefde van hun leven. Zelfverklaard buitenbeentje Dan probeert zijn intellectuele flirttechniek uit bij bioloog Jemma.
46:00

Seizoen 4, Aflevering 20

4,0 9 x
Lucy keert terug naar het restaurant, en deze keer staat er geen mannen op het menu. Heeft dokter Nick een remedie voor de datingproblemen van huisarts Emma? En kan Mark zich verzoenen met James' obsessie voor One Direction?
46:00

Seizoen 4, Aflevering 19

3,0 23 x
Springt de vonk over tussen gespierde wetenschapper Ashley en alleenstaande moeder Sonia? Burleskedanseres Becky maakt kennis met beginnend komiek Lewis. En groeit er iets moois tussen Queen-fans Gemmy en Paolo?
46:00

Seizoen 4, Aflevering 17

3,0 14 x
Na drie mislukte huwelijken is Zina op zoek naar echtgenoot nummer vier. Misschien wordt het wel begrafenisondernemer Chris, die de honneurs heeft waargenomen voor o.a. Amy Winehouse.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 16

4,0 17 x
Bezwijkt kapster Lauren voor de zelfgebruinde charmes van fuifbeest Danny, of schrikt zijn jenevermoed haar af? En Paolo is terug. Is zijn hooggehakte alter ego spek voor de bek van Mario?
46:00

Seizoen 4, Aflevering 15

3,0 22 x
Liam zet zijn beste voetje voor bij podotherapeute Coryn. Gary probeert Nicole te verleiden met zijn karaokekunsten. En Bella heeft de kostschool ingeruild voor de fetisjwereld. Maar ziet Bertie dat wel zitten?
46:00

Seizoen 4, Aflevering 14

4,0 11 x
Vallen de aangebrande grapjes van hoogtewerker Aaron in de smaak bij tuinierster Darcy? En kan dierenarts Simon verder kijken dan de rolstoel van advocate Arunima?
Seizoen 5
45:00

Seizoen 5, Aflevering 18 - Valentine Special

4,0 33 x
Van Azadeh wordt weleens gezegd dat ze materialistisch is, maar ze wil absoluut bewijzen dat ze ook kan liefhebben. Haar date is loverboy Ollie, die haar meteen weet in te pakken. Comedian Vince hoopt dat valentijn het einde van zijn leven als single mag betekenen. Hij mag op date met Anna, die wat weg heeft van Brigitte B...
Seizoen 4
47:00

Seizoen 4, Aflevering 12

2,0 33 x
Zal Victoria erin slagen het gebroken hart van Scott te lijmen na een relatie van acht jaar? Wanneer de date van de beeldschone Sasha niet komt opdagen, schiet ober Sam te hulp.
Seizoen 3
47:00

Seizoen 3, Aflevering 9

3,0 21 x
Ex-model Joe wordt vaak vergeleken met James Bond en weet perfect hoe je een vrouw moet charmeren. Zijn date, Nicole, is het echter gewoon dat de mannen meteen voor haar vallen.  Sexy Tawanda is de stoere jongens beu en zoekt een zachtaardige man. Ze gaat op date met kleermaker Marvin.  Sian is op zoek naar haar droomprins...
Archief