Flodder

Augustus 2019
25:00

Seizoen 1 - 2. Soldaat Kees

4,0 0 x
Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.
25:00

Seizoen 1 - 3. Verkiezingen

3,0 2 x
Er staan verkiezingen voor de deur in Zonnedael. Een van de verkiesbare gemeenteraadsleden heeft de verwijdering van de Flodders hoog in het vaandel staan. Maar de flodders geven niet op en iedereen kijkt op wanneer dochter Kees zich ook op de lijst zet.
25:00

Seizoen 3 - 5. De Gave

4,0 4 x
Johnnie en Kees komen erachter dat roekeloos rijden tot vreemde gebeurtenissen kan leiden. De botsingen die zij veroorzaken, eisen geen slachtoffers, maar hebben totaal andere gevolgen. Alles wijst erop dat zoon Kees in het bezit is van een bijzondere gave.
25:00

Seizoen 3 - 4. De Promotie

4,0 6 x
Sjakie maakt onverwacht promotie, mede dankzij een wel heel aparte spoedcursus. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling 'list en bedrog' van de familie moet dan ook op volle toeren draaien om de juiste man weer op de ...
25:00

Seizoen 3 - 3. Op Eigen Benen

4,0 6 x
Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te st...
25:00

Seizoen 3 - 2. Blufpoker

4,0 4 x
Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, zolang hij maar wint. Deze keer gaat het helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek probeert hij revanche te nemen.
25:00

Seizoen 3 - 1. Klepto Ma

4,0 3 x
In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ook op heterdaad betrapt. Het is voor haar een geluk bij een ongeluk dat deze steelneigingen kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel vervelend, maar het wordt wel erg ingewikkeld als blijkt dat deze ziekte besmettel...
25:00

Seizoen 1 - 1. Korte Metten

4,0 4 x
De buurtbewoners bedenken een plan om de Flodders uit hun wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Als de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.
25:00

Seizoen 2 - 13. Zalig Uiteinde

4,0 3 x
Zoon Kees vindt in het zwembad een vliegtuigbom die een gevechtsvliegtuig tijdens een militaire oefening per ongeluk heeft gedropt. Johnnie denkt eerst dat de bom bij het vuurwerkpakket hoort dat hij bij Kareltje heeft besteld voor de jaarwisseling. Als hij erachter komt dat militairen in het geheim op zoek zijn naar de bo...
25:00

Seizoen 2 - 12. Contact Gestoord

3,0 5 x
Ma Flodder lijkt zich eenzaam en alleen te voelen. Dochter Kees besluit een contactadvertentie voor haar moeder in de krant te zetten. De enige die reageert, is Sjakie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.