Flodder

November 2019
25:00

Seizoen 2 - 12. Contact Gestoord

3,0 0 x
Ma Flodder lijkt zich eenzaam en alleen te voelen. Dochter Kees besluit een contactadvertentie voor haar moeder in de krant te zetten. De enige die reageert, is Sjakie.
25:00

Seizoen 3 - 1. Klepto Ma

4,0 3 x
In Zonnedael wordt van alles gestolen, of het nou los of vast zit. Ma Flodder wordt verdacht en ook op heterdaad betrapt. Het is voor haar een geluk bij een ongeluk dat deze steelneigingen kennelijk te wijten zijn aan een ziekte. Dit is heel vervelend, maar het wordt wel erg ingewikkeld als blijkt dat deze ziekte besmettel...
25:00

Seizoen 2 - 13. Zalig Uiteinde

4,0 3 x
Zoon Kees vindt in het zwembad een vliegtuigbom die een gevechtsvliegtuig tijdens een militaire oefening per ongeluk heeft gedropt. Johnnie denkt eerst dat de bom bij het vuurwerkpakket hoort dat hij bij Kareltje heeft besteld voor de jaarwisseling. Als hij erachter komt dat militairen in het geheim op zoek zijn naar de bo...
25:00

Seizoen 2 - 10. Familie Klikspaan

3,0 0 x
Johnnie wordt gedwongen mee te werken aan het oprollen van een internationaal misdaadsyndicaat. Voor hun eigen veiligheid moeten de familieleden nu hun huis verlaten. Ze komen volledig vermomd terug. De buurt denkt dat er een net gezin in de villa is komen wonen en haalt opgelucht adem. Aan de nieuwe identiteiten blijken p...
25:00

Seizoen 2 - 11. Ontvoerd

4,0 2 x
Een tweetal ontvoerders denkt met het ontvoeren van een inwoner van Zonnedael een hoop geld te kunnen binnenhalen. Helaas valt hun keuze op Toet.
25:00

Seizoen 2 - 8. Op Heterdaad

3,0 2 x
Er wordt weer op grote schaal in Zonnedael ingebroken. De buurt besluit een aantal buurtwachters aan te stellen. Niemand wil zich beschikbaar stellen, behalve Johnnie en zoon Kees.
25:00

Seizoen 2 - 9. Kees Verliefd

3,0 5 x
Dochter Kees wordt smoorverliefd op een motoragent. Johnnie ziet de nieuwe vriend van zijn zuster helemaal niet zitten, omdat hij daardoor bij zijn vrienden in diskrediet wordt gebracht. Hij verzint een plan om van de agent af te komen.
Oktober 2019
25:00

Seizoen 2 - 6. De Penvriend

3,0 4 x
Dochter Kees heeft een stiekeme briefwisseling met een gangster die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Ze belooft met hem te trouwen als hij ooit vrijkomt. Maar wanneer hij plotseling vervroegd wordt vrijgelaten en op zoek gaat naar zijn aanstaande bruid, beginnen de problemen.
25:00

Seizoen 2 - 7. Onder Hypnose

3,0 7 x
Zoon Kees heeft per post een doe-het-zelfcursus hypnose besteld. Helaas blijkt hij zelf de enige te zijn die daar gevoelig voor is.
25:00

Seizoen 2 - 4. Lopende Zaken

4,0 6 x
Johnnie probeert geld te verdienen aan de jaarlijkse hardloopwedstrijd door Zonnedael. Helaas gaat er wat mis en komt het aan op de benen van dochter Kees om de wedstrijd te winnen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.