Flodder

Laatste aflevering
27:00
Flodder

Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie. Johnnie zal hem helpen om zijn geheugen terug te krijgen.

Flodder gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
26:00
Groot alarm op het gemeentehuis, bij Sjakie en de rest van de buurt, wanneer de koningin besluit om op Koninginnedag een bezoekje te brengen aan Zonnedael. Alle pogingen om de familie Flodder uit het zicht van de koninklijke familie te houden, mislukken op het laatste moment. Voor de koningin wordt het een verjaardag om no...
24:00
Johnnies vriend Kareltje heeft tijdelijk onderdak nodig voor een Italiaanse kennis. Johnnie is bereid hiervoor te zorgen, vooral gezien de ruime financiële tegenprestatie. De man verovert weldra de hele familie met z'n kookkunst, in het bijzonder Ma Flodder die de Italiaanse wijn en de liefde proeft. Beiden smaken haar uit...
24:00
Johnnies vriend Kareltje heeft tijdelijk onderdak nodig voor een Italiaanse kennis. Johnnie is bereid hiervoor te zorgen, vooral gezien de ruime financiële tegenprestatie. De man verovert al gauw de hele familie met zijn kookkunsten, in het bijzonder ma Flodder.
27:00
Er is een grote erfenis voor een nazaat van Baronesse Floddeur. Ma Flodder lijkt de enige die in aanmerking komt. Ze moet alleen nog even bewijzen dat ze ook daadwerkelijk van adel is.
26:00
Er waart een inbreker rond in Zonnedael. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten. Wanneer de inbreker op een avond een bezoek aflegt in de villa van de familie Flodder, lukt het de familie op slimme wijze van de verdenking af te komen.
25:00
Johnnie wil met zijn vriend Kareltje een aantal sekslijnen exploiteren. Met behulp van de familie worden bandjes geproduceerd met daarop de gebruikelijke, opwindende teksten. Buurman Neuteboom wil op de begrafenis van zijn overleden chef een afscheidswoord voorlezen, vergezeld van een stuk klassieke muziek waarvoor hij thu...
27:00
Wanneer Johnnie per ongeluk Moederdag is vergeten, probeert hij een fantastisch cadeau te bedenken om het weer goed te maken. Hij besluit Ma Flodder het mooiste cadeau te geven dat een moeder zich maar kan wensen: een bruiloft.
23:00
Het is Kerstmis in Zonnedael en de hele wijk ligt onder een dik pak sneeuw. Zoon Kees vindt een baby in een tas voor de deur. Als de Flodders er niet achter kunnen komen van wie die is, zoeken ze manieren om van de baby af te komen. Dit tot ergernis van dochter Kees, die wel gecharmeerd is van de kleine schreeuwlelijk.
26:00
Whisky heeft weer eens de broek van de postbode aan flarden gebeten en daarom regelt Sjakie een afspraak met een verzekeringsagent die de familie Flodder alles uitlegt over WA-verzekeringen. De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel lucratief kan zijn.
27:00
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur en Sjakie waarschuwt dat de belangrijkste kandidaat een einde wil maken aan het verblijf van de Flodders in Zonnedael. Johnnie ziet hoe zoon Kees zich vergaapt aan de foto's van een Italiaanse pornodiva die een zetel in het parlement heeft gekregen. Dat brengt hem op een idee...
25:00
Zoon Kees krijgt een oproep voor zijn militaire dienst. De familie zet alle mogelijke middelen in om ervoor te zorgen dat hij die niet moet uitvoeren.
26:00
Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Wanneer de politie binnenvalt om hen op heterdaad te betrappen, is alle whisky opeens verdwenen.
Archief