Galaxy Park

December 2017
47:00

17 december 2017

2,5 3 x
Vlaamse fictiereeks over zes jongeren die als jobstudent aan de slag gaan in het vakantiedomein Galaxy Park.
12:00

Aflevering 8

4,0 2 x
Femke verdenkt Professor Kumar ervan achter het hele gedoe met de bloedstalen te zitten. Kumar gaat immers iets te vriendelijk om met de dokters.  Stef mag onder geen beding bloed laten trekken, want dan wordt hij meteen ontmaskerd als alien. Diederik probeert een oplossing te verzinnen.  Stef en Mel bezoeken Paula in het ziekenhuis. Ze is aan de beterhand. Er ligt echter nog een patiënt die niemand daar verwachtte...
11:00

Aflevering 7

3,0 0 x
Na het drinken van de alienpunch worden veel mensen ziek. Freddy belt om medische hulp en Paula moet zelfs naar het ziekenhuis gebracht worden. Het blijkt om een bacterie te gaan, maar niemand weet hoe die in het park komt. Os neemt even de receptie van Paula over. Diederik krijgt een nieuw vriendje om op te passen. Twee dokters van de volksgezondheid arriveren onaangekondigd en willen bloedstalen van iedereen die zich in het park bevindt...
13:00

Aflevering 6

4,0 0 x
Hans stelt Mellanie voor om de centrale figuur van hun realityreeks te worden. Hij en zijn collega Yarik hebben wel wat informatie nodig over haar vrienden in het Park. Als ze een degelijk dossier kunnen voorleggen, kunnen ze er hun bazen misschien van overtuigen dat Galaxy Park de ideale locatie is voor zo'n reeks. Mellanie belooft hem te helpen en begint al haar vrienden met vragen te bestoken. Femke probeert Os' alienpunch voor op de party die avond en vindt hem bijzonder lekker. Het lijkt e...
12:00

Aflevering 5

3,0 2 x
Diederik is flauwgevallen toen hij Stef met zijn bovenaardse krachten aan het werk zag. Hij trekt al gauw de juiste conclusie. Hij kan niet van slapen van de spanning. Femke is bang dat Didi het geheim zal vertellen aan Kumar. Mellanie leert de knappe Hans wat beter kennen. Hij werkt blijkbaar voor televisie. Ze begint al meteen te dromen van een tv-carrière. Iedereen bereidt zich voor op de komende alienparty en zoekt een gepast kostuum.
13:00

Aflevering 4

2,0 5 x
Stef helpt Diederik met zijn balspel. Hij moet voorzichtig met zijn alienkrachten omspringen zeker nu Kumar in de buurt is.Os trekt de aandacht omdat hij altijd zo vroeg wil gaan slapen. Zo kennen ze hem helemaal niet. Mellanie vertrouwt het niet en wil weten wat er aan de hand is. Paula verdenkt haar van meer dan gezonde interesse in Os. Door hem stiekem te volgen komt Paula echter achter zijn grote geheim.
13:00

Aflevering 3

4,0 2 x
Freddy is ontgoocheld in zijn team. Ze presteren ondermaats in hun nieuwe functies. De kids moeten toegeven dat Freddy een punt heeft en pas wanneer ze opperen om een leuke space party te organiseren, draait hij wat bij. Er komt een speciale levering voor Kumar. Stef en Femke vertrouwen de rare professor Kumar niet en ze willen koste wat het kost zijn bungalow onderzoeken.
12:00

Aflevering 2

1,7 3 x
De nieuwe gasten arriveren in het park. Paula heeft een vriendje en dreigt haar werk te verwaarlozen. Ook Os gedraagt zich geheimzinnig wanneer hij een speciale levering ontvangt. Mellanie ziet een van de nieuwe gasten best zitten en ze omringt hem met al haar charme. Femke merkt dat Stefs alienkrachten best nuttig kunnen zijn. De komst van een raar heerschap roept veel vraagtekens op. Wat doet de man met een koffer vol proefbuisjes en een microscoop tijdens zijn vakantie? Wie is die man?
13:00

Aflevering 1

2,0 2 x
Een nieuwe zomer in het Galaxy Park. Stef arriveert als eerste. Hij heeft een jaar rondgetrokken met zijn rugzak en dus een groot stuk van de wereld gezien. Femke is blij dat hij terug is. De Exo's zoeken opnieuw contact en vragen Stef om terug te keren. Freddy verdeelt de taken op een iets andere manier en zijn team gaat vol ijver aan de slag. Bij de Anti Alien Divisie detecteert iemand een ufo boven Galaxy Park. Tijd voor actie!
November 2017
12:00

Aflevering 52

3,0 12 x
De spanning bereikt een hoogtepunt wanneer Femke te weten komt wat de echte plannen zijn van Stef. Waar zijn Os, Mellanie, Diederik en Paula? Wat is Stef met hen van plan? Zal Stef voorgoed terugkeren naar zijn planeet? Of zal de liefde tussen Stef en Femke alles overwinnen?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.