Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Geordie Ogs

Geordie Ogs herbekijken

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Back Where It All Began

3,0 19 x
Aaron doet een test die de toekomst van zijn vechtcarrière zal bepalen. Charlotte en Holly keren terug naar het huis en Marnie neemt een ingrijpende beslissing over haar gezondheid.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - How Many Holly's?

3,0 17 x
Marnie en Casey halen een oude ruzie boven en Holly komt oog in oog te staan met het verleden op haar vrijgezellenfeest.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Hats Off To Holly

4,0 5 x
Marnies ziekte neemt een dramatische wending. Aaron en Talia zetten een enorme stap in de goede richting en Holly gaat met haar moeder naar de hoedenwinkel.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - I Think I Wanna Marry You

3,0 20 x
Holly denkt erover na om Jacobs naam over te nemen. Aaron en Talia hebben relatietherapie en het is tijd voor Casey om Marnie ten huwelijk te vragen. Zal hij zijn zenuwen in bedwang kunnen houden?
44:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Pickled Onion Proposal

3,0 5 x
Aaron spreekt af met Talia om te proberen hun relatie te redden. Holly gaat op jacht naar haar trouwjurk en Casey is bijna klaar om de vraag te stellen, er ontbreekt maar één ding.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Always The Bridesmaids

4,0 6 x
Een ziekenhuisbezoek doet de spanningen tussen Aaron en Talia ontdooien. Holly gaat winkelen voor bruidsmeisjesjurken en Casey bedenkt een plan achter de rug van Marnie.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - I'm Sexy and I Know It

4,0 4 x
Aaron, Marnie en Holly vervolgen hun reis door het volwassen leven. Geen shots en kebab meer, het draait allemaal om het plannen van een bruiloft, het verschonen van luiers en volwassen zijn.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Wherefore Art Thou Romeo?

4,0 10 x
Aaron verwelkomt zijn zoon, maar er is slecht nieuws voor zijn relatie. Holly gaat op reis naar een trouwlocatie en Marnie ziet haar moeder voor het eerst sinds de lockdown.
Seizoen 2
50:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Fight Night

4,0 2 x
Holly en Jacob gaan op zoek naar een trouwlocatie. Marnie viert haar verjaardag en Sophie verlaat voorgoed het huis van haar vader. Aarons belangrijke MMA-gevecht vindt eindelijk plaats. Zou hij het winnen?
50:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Troll Hunter

4,0 10 x
Holly bereidt zich voor om een van haar trollen te ontmoeten. Gary en Emma's tweede baby komt te vroeg. Sophie laat haar nieuwe huis zien en Marnie & Casey hebben een aanvaring bij het zwembad.
Archief