Geordie Ogs

Laatste aflevering
Geordie Ogs

Aaron doet een test die de toekomst van zijn vechtcarrière zal bepalen. Charlotte en Holly keren terug naar het huis en Marnie neemt een ingrijpende beslissing over haar gezondheid.

Geordie Ogs gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Marnie en Casey halen een oude ruzie boven en Holly komt oog in oog te staan met het verleden op haar vrijgezellenfeest.
Marnie en Casey onthullen het geslacht van hun baby. Aaron stapt de MMA-kooi in voor zijn langverwacht gevecht.
Gary en Emma delen bijzonder nieuws en Aaron verliest zichzelf in zijn training. Holly belandt in The House of Lords en er wordt een foto van Casey naar de kranten gestuurd.
Marnie toont haar zwangere buik tijdens een fotoshoot. Gary speelt golf. Holly neemt afscheid. Aaron is geschokt wanneer hij zijn tegenstander ontdekt voor het gevecht.
Marney geeft Casey een sexy verjaardagscadeau. Holly wordt geconfronteerd met haar angsten. Aaron prat over zijn mentale gezondheid. Emma heeft een grote verrassing voor Gary.
Marnie en Casey hebben een fotoshoot. Holly volgt les om te leren hoe ze voor een publiek moet spreken, Gary en Emma wagen zich aan een date night. Aaron heeft stress voor zijn komende gevecht.
Aaron mist zijn trein richting een persconferentie waar zijn groot MMA-gevecht zal aangekondigd worden, Holly laat een oude tattoo verwijderen, Marnie heeft een eerste scan en Gary nodigt Aaron uit om baby Chester te ontmoeten.
Archief