Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Geordie Ogs

Seizoen 2
50:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Unicorn Drawn Carriage

4,0 3 x
Aaron wordt uitgedaagd bij een MMA-gevecht, Marnie kan eindelijk bezoek ontvangen en Holly en Jacob geven een episch verlovingsfeest.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Fight Night

4,0 2 x
Holly en Jacob gaan op zoek naar een trouwlocatie. Marnie viert haar verjaardag en Sophie verlaat voorgoed het huis van haar vader. Aarons belangrijke MMA-gevecht vindt eindelijk plaats. Zou hij het winnen?
50:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Troll Hunter

4,0 5 x
Holly bereidt zich voor om een van haar trollen te ontmoeten. Gary en Emma's tweede baby komt te vroeg. Sophie laat haar nieuwe huis zien en Marnie & Casey hebben een aanvaring bij het zwembad.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Date Night

3,0 1 x
Aaron probeert golf uit, met hilarisch resultaat. Sophie doet een aankoop die haar leven verandert. Holly heeft een fitnessfotoshoot en Marnie en Casey hebben hun eerste date sinds de geboorte van Rox.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Dad School

4,0 0 x
Marnie kan haar ziekte niet langer negeren. Gary neemt Aaron mee op 'papatraining' en Sophie krijgt schokkend nieuws.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Gary Pops the Question

3,0 0 x
Sophie maakt zich gereed om haar 30e verjaardag groots te vieren. Marnie probeert aan haar nieuwe leven te wennen. Holly gaat winkelen met Jacob en Gary bereidt zich voor op het aanzoek.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Labour Party

4,0 2 x
Gary plant een verrassing voor Emma die haar hele leven zal veranderen. Holly gaat op bezoek bij eenhoorns. Sophie kan haar ex maar moeilijk vergeten en Marnie heeft een traumatische bevalling.
50:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Baby Ready

4,7 12 x
Marnie kan elk moment bevallen. Sophie vertelt Holly openhartig over haar liefdesverdriet. Chester stuurt Gary van het kastje naar de muur en Aaron ziet de realiteit van het vaderschap onder ogen.
Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Back Where It All Began

3,0 7 x
Aaron doet een test die de toekomst van zijn vechtcarrière zal bepalen. Charlotte en Holly keren terug naar het huis en Marnie neemt een ingrijpende beslissing over haar gezondheid.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - How Many Holly's?

3,0 10 x
Marnie en Casey halen een oude ruzie boven en Holly komt oog in oog te staan met het verleden op haar vrijgezellenfeest.
Archief