Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Geordie Shore

Seizoen 15
43:00

Seizoen 15, Aflevering 9 - Couples Counselling

4,0 0 x
Terwijl de bende zich klaarmaakt om het huis te verlaten, moet Marnie een beslissing nemen over Aaron. Gary en Abbie zijn allebei gelukkig, maar zal iedereen de Shore samen verlaten, of zal de liefde hen uit elkaar scheuren?
43:00

Seizoen 15, Aflevering 8 - Has Gary Met His Match?

3,0 0 x
Op Aaron zijn verjaardagsfeestje hebben zowel Gary als Abbie hun ogen op andere mensen gericht, Marnie geeft Aaron een cadeau dat hij niet zal vergeten, en later spreekt iemand drie kleine woordjes uit - "Ik hou van je".
43:00

Seizoen 15, Aflevering 7 - The Triple Date

3,0 0 x
Terwijl Nathan en Chloe het goed maken, gaat de rest van de bende naar lazer tag waar het enige dat Gary in het vizier heeft Abbie is. Later eindigt een verspreking in een ruzie en een trip naar de Eerste Hulp.
43:00

Seizoen 15, Aflevering 6 - Chloe's Challenge

4,0 0 x
De Radgies zijn in Rome en Baas Anna heeft werk voor hen te doen! Nathan is geïrriteerd door Chloe. Gaz en Abbie komen dichter bij elkaar en Aaron vertelt Gaz dat hij het met Marnie wil proberen.
43:00

Seizoen 15, Aflevering 5 - Gary's News

4,0 0 x
Anna kondigt aan dat Scotty en Marty niet terug zullen komen. Maar er is geen tijd om je down te voelen want de bende gaat naar Rome om de Italianen te laten zien hoe je moet feesten in Geordie stijl!
43:00

Seizoen 15, Aflevering 4 - Gary's News

3,0 0 x
Het is de dag van Aaron zijn gevecht en de Geordies kunnen niet meer opgewonden zijn. Marnie wordt emotioneel tijdens de wedstrijd en vertrouwt haar gevoelens toe aan Sophie. Scott en Marty feesten een beetje te hard.
43:00

Seizoen 15, Aflevering 3 - Gary's News

4,0 1 x
Marnie komt dichter bij Aaron als zijn vechtavond nadert. Marty wil vrede sluiten met Chloe, en de familie is in de wolken als Gaz terugkeert als vrijgezel en klaar is om zich te mengen.
43:00

Seizoen 15, Aflevering 2 - Dropping Like Flies

3,0 0 x
De goede tijden worden slecht wanneer tijdens een knallende avond uit, de driehoek Chloe, Nathan en Marty in een vechtpartij uitmondt. Al snel besluit iemand dat genoeg genoeg is en verlaat de Shore.
43:00

Seizoen 15, Aflevering 1 - Welcome To The Family

4,0 0 x
De jongens en meisjes zijn terug en er is een oude vriend bij de familie gekomen. Het duurt niet lang voordat de bende de toon aangeeft en er barsten beginnen te komen. Nathan en Chloe krijgen ruzie over Marty.
Seizoen 12
43:00

Seizoen 12, Aflevering 8 - More Than Friends

3,0 1 x
Het is de laatste aflevering. Gary komt terug en laat een bom vallen. Nieuwe jongen Marty kan geen stijve krijgen met Chloe. Holly moet een belangrijke beslissing nemen en er is een schokkende exit!
Archief