Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Geordie Shore

Seizoen 3
50:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Cancun Chaos: Top 10

4,0 1 x
De beste momenten uit seizoen 3 van Geordie Shore, de gekste, meest explosieve zomer die de jongens en meisjes ooit hebben doorgebracht, op de stranden van cancun!
50:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - The Geordie Shore Awards

4,0 0 x
Vergeet de EMA's, de VMA's en zelfs die bronzen medaille van het plaatselijke zwembad. Dee MTV-award die iedereen wil hebben, is een Geordie Shore award.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - The Geordies Hit Cancun

3,0 1 x
Het is tijd om de grijze rivier Tyne te verruilen voor de kristalblauwe wateren van Cancun, Mexico voor het bloedbad van de voorjaarsvakantie! Vicky en Ricci zijn verliefd, terwijl Jay de liefde van zijn leven mist.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - James' Drought

4,0 0 x
Het huis is een bloedbad geworden en Sophie verliest nog meer vertrouwen in vriend Joel, maar er zijn nog genoeg stranden om te feesten. Ondertussen verhoogt Holly haar inzet in de jacht op James.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Nurse Holly

3,0 0 x
Sophie is opgetogen als Joel haar verrast met een bezoekje. Maar zal hij in staat zijn zich te gedragen? En nu iedereen vreest dat zijn wereldmissie voorbij is, gaat Holly op jacht naar haar prooi.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Vicky and Holly's Task

3,0 0 x
De chaos in Cancun duurt voort als Gaz zijn verjaardag viert in echte Geordie stijl. Charlotte tilt haar vakantieliefde naar een hoger niveau. Vicky barst uit als Cancun Chris zoete wraak neemt.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - The Tequila Triop

4,0 0 x
Vicky en Ricci zijn op tijd terug in het huis voor Becca's verjaardag die verloopt in de gebruikelijke Geordie stijl. Sophie stuurt Joel terug naar Engeland, maar het duurt niet lang voordat ze spijt krijgt van die beslissing.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Argument

4,0 0 x
Een onverwacht telefoontje betekent dat James moet kiezen tussen zijn beste vrienden en Holly. Gary heeft weer een triootje en een avondje uit om Gary te vergeten eindigt in een ramp voor Charlotte.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Vicky's Having Doubts

4,0 0 x
De jongen-meisje kloof keert terug! Charlotte en Gaz praten niet meer met elkaar, Becca en Jay maken voortdurend ruzie, terwijl de relatie tussen verpleegster en patiënt van Holly en James weer strikt zakelijk is.
50:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - The Big Question

4,0 0 x
Het zijn de laatste paar dagen van de voorjaarsvakantie en het huis wordt opgeschrikt door het verlies van nog een lid. In de laatste uren, tot ongeloof van iedereen, plant Ricci zijn aanzoek aan Vicky.
Archief