Geordie Shore

Geordie Shore herbekijken

Seizoen 13

Seizoen 13, Aflevering 6 - Playing Mind Games

4,0 32 x
Het is de ochtend na Chantelle haar vertrek... Sophie krijgt groot nieuws van baas Anna, Aaron belandt in een ambulance en Chloe gaat tot het uiterste om Marty te vergeten op het zwembadfeest.
Seizoen 7

Seizoen 7, Aflevering 6 - So Much for Family Night

4,3 15 x
De rauwe zomer van de Geordies komt tot een hoogtepunt, met nog meer gekibbel en geflirt, en een laatste drama dat het huis in een shocktoestand achterlaat. Gary en Holly zijn nog steeds woedend over de manier waarop Charlottes vriend haar behandelde tijdens hun avondje uit in Londen.

Seizoen 7, Aflevering 5 - First Impressions Stick

4,0 22 x
Er is een explosieve situatie als Marnie terugkeert naar het huis na haar ruzie met Holly en Charlotte. De meiden kunnen er niet mee omgaan dat Marnie terugkomt, en de jongens zijn geschokt als er een heftige woordenwisseling uitbreekt. Is er nog hoop dat de meiden het ooit goed zullen maken?

Seizoen 7, Aflevering 4 - It All Kicks Off

3,0 15 x
Het Geordie Shore-huis wordt opgeschrikt door een explosieve ruzie tussen Charlotte en Holly en het nieuwe meisje Marnie in een nachtclub die uit de hand loopt. Er is nog meer drama als Scott en Gary's vriendschap tot het uiterste wordt gedreven als Scott ontdekt dat Gary het flirten met Marnie naar een hoger niveau heeft ...

Seizoen 7, Aflevering 3 - Holly's Birthday

4,0 13 x
Het is Holly's 21ste verjaardag, en de Geordies vieren het op de manier die alleen zij kennen - met een mint house party, sterfelijk worden, en lekker doorzakken. Kan Holly haar angst voor de pik overwinnen en een verjaardagsbok krijgen? Zal James Holly's woede riskeren door zijn vriendin Kate mee te nemen naar het feest? ...

Seizoen 7, Aflevering 2 - Double Dating

4,0 16 x
De Geordies zijn weer aan het feesten, trekken en kletsen in Newcastle, maar ze zijn nog aan het bijkomen van de explosieve gevolgen van Marnie's komst. Ze is Sophies kleine nichtje, het kan haar niet schelen wat iedereen denkt, en ze kan haar handen niet van Scott afhouden.

Seizoen 7, Aflevering 1 - The Bucket List

3,0 14 x
De Geordies zijn terug waar ze thuishoren, in Newcastle, voor een adembenemend zomerseizoen van feesten, trekken, bucking, nekken en sterfelijk worden. Maar net als ze zich weer thuis voelen, komt het nieuwe meisje Marnie binnen, vastbesloten om plezier te maken, met de jongens te flirten en zich niets aan te trekken van w...
Seizoen 15

Seizoen 15, Aflevering 9 - Couples Counselling

4,0 9 x
Terwijl de bende zich klaarmaakt om het huis te verlaten, moet Marnie een beslissing nemen over Aaron. Gary en Abbie zijn allebei gelukkig, maar zal iedereen de Shore samen verlaten, of zal de liefde hen uit elkaar scheuren?

Seizoen 15, Aflevering 3 - Gary's News

4,0 7 x
Marnie komt dichter bij Aaron als zijn vechtavond nadert. Marty wil vrede sluiten met Chloe, en de familie is in de wolken als Gaz terugkeert als vrijgezel en klaar is om zich te mengen.

Seizoen 15, Aflevering 2 - Dropping Like Flies

3,0 2 x
De goede tijden worden slecht wanneer tijdens een knallende avond uit, de driehoek Chloe, Nathan en Marty in een vechtpartij uitmondt. Al snel besluit iemand dat genoeg genoeg is en verlaat de Shore.
Archief