Gordon, Gino & Fred's Road Trip

Laatste aflevering
54:00
Gordon, Gino & Fred's Road Trip

Gordon, Gino en Fred reizen door Griekenland. In Kreta duikt het trio het water in op zoek naar kreeft, waarna ze doorreizen naar de warmwaterbronnen van Santorini. In Mykonos leren ze traditionele Griekse worst bereiden.

Gordon, Gino & Fred's Road Trip gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
46:00
In deze feestelijke kerstspecial trekken Gordon, Gino en Fred naar Marokko. Ze trekken ondermeer per kameel door de woestijn, verkennen de markten en de soeks van Marrakesh, brengen een bezoekje aan een hammam en bereiden een enorm feestmaal.
46:00
Na vier weken reizen sluiten de mannen hun roadtrip af in Texas. Ze worden ondermeer houthakkers, proberen een monstervis te vangen, gaan dansen in een countrybar, bezoeken een rodeo en organiseren de perfecte barbecue.
46:00
Britse reisreeks (2019) waarin tv-chefs Gordon Ramsay, Gino D'Acampo en Fred Sirieix een culinaire roadtrip maken
47:00
Gordon, Gino en Fred zijn in Mexico. Het trio gaat proeven van 's werelds beste ontbijt, ze nemen deel aan een wedstrijd chilipepers eten, ze gaan buggyracen op het strand en ze kijken naar het traditioneel Mexicaans worstelen.
Seizoen 3
54:00
Gordon, Gino en Fred eindigen hun Griekse avontuur in Athene, waar ze het tegen elkaar opnemen in het oud Olympisch Stadion van de stad. Daarnaast brengen ze een bezoek aan een biowijngaard, proeven ze van enkele verrassende cocktails, maken ze kennis met imker-nonnen en gaan ze samen met enkele honden op truffeljacht in M...
Seizoen 1
57:00
Gordon, Gino en Fred zijn met Kerstmis in Finland om de kerstman te zoeken. Ze zwemmen er onder meer onder het ijs, hoeden rendieren en ze bereiden een kerstfeest voor.
Archief