Helicopter ER

Laatste aflevering
Helicopter ER

De hele nacht zet het team alles op alles om een vrouw te bevrijden die vastzit in haar wagen nadat ze betrokken raakte bij een frontale aanrijding. Piloot JB moet uitrukken voor een toerist die zes meter naar beneden viel van een rotswand.

Helicopter ER gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
Een vrouw heeft ernstig borst- en buikletsel na een frontale aanrijding. Een man loopt het gevaar een been te moeten missen na een motorongeluk.
Nabij Malton wordt de reddingsoperatie van een bestuurder die betrokken was bij een zwaar verkeersongeval bemoeilijkt door een hevig onweer. Piloot Harry moet landen in het drukke Scarborough om een aangereden jogger te redden.
Het team voert een race tegen de klok om een chauffeur te reanimeren die tijdens het rijden een hartaanval kreeg. In York helpen ambulanciers Gemma en Gav een jonge boer die geschopt werd door een koe.
Het team rukt uit voor een zwaar ongeluk op de A1, maar de slechte zichtbaarheid bemoeilijkt de landing van piloot Owen. In de Yorkshire Dales helpen ambulanciers Matty en Pete een 87-jarige man die van een ladder is gevallen.
Het team krijgt een oproep van een getuige die een bergwandelaar zo'n 100m naar beneden heeft zien vallen in een rotsachtige ravijn. Piloot Lee probeert ter plaatste te geraken, maar de hevige winden maken het hem allesbehalve gemakkelijk.
Seizoen 6
De ambulance moet uitrukken voor een voetganger die werd aangereden door een vrachtwagen. En in het nationaal park Yorkshire Dales moet de helikopter helpen bij een reddingsoperatie.
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die werd aangereden door een bus. In de Yorkshire Dales moet paramedicus Pete snel handelen om een beroertepatiënt te redden.
Het dramatische verhaal over de strijd van het team om een jonge automobilist te bevrijden die vastzit in het wrak van zijn auto.
Het team haast zich om het leven van een vrouw te redden die zichzelf heeft doorboord met een spitvork. In de Yorkshire Dales trotseren de medici slecht weer om een wandelaar in nood te helpen.
De helikopter landt in de bossen nabij Scarborough om een jongetje met een vermoedelijk rugletsel te redden. Piloot Colin brengt het team naar een man wiens tractor gekanteld is op een drukke weg.
In de Yorkshire Dales staat het team voor een enorme uitdaging om een man te redden die twaalf meter diep in een kloof is gevallen. Piloot Harry vliegt zijn team naar een man die vertrappeld werd door zijn koeien.
Dr. Chris moet twee slachtoffers van een zwaar motorongeluk in North Yorkshire in een kunstmatige coma brengen. Het team landt diep in het bos nabij Scarborough om een man te helpen die een hartaanval krijgt.
Archief