Helicopter ER

Helicopter ER herbekijken

Seizoen 1
43:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 13

3,0 2 x
De helikopter landt in de bossen nabij Scarborough om een jongetje met een vermoedelijk rugletsel te redden. Piloot Colin brengt het team naar een man wiens tractor gekanteld is op een drukke weg.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 2 x
In de Yorkshire Dales staat het team voor een enorme uitdaging om een man te redden die twaalf meter diep in een kloof is gevallen. Piloot Harry vliegt zijn team naar een man die vertrappeld werd door zijn koeien.

Seizoen 1, Aflevering 11

3,0 4 x
Dr. Chris moet twee slachtoffers van een zwaar motorongeluk in North Yorkshire in een kunstmatige coma brengen. Het team landt diep in het bos nabij Scarborough om een man te helpen die een hartaanval krijgt.

Seizoen 1, Aflevering 10

3,0 3 x
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die werd aangereden door een bus. In de Yorkshire Dales moet paramedicus Pete snel handelen om een beroertepatiënt te redden.

Seizoen 1, Aflevering 9

3,0 12 x
Het team haast zich om een man te redden die dreigt dood te bloeden nadat hij zijn arm met een cirkelzaag doorsneed. Piloot Lee moet een riskante landing maken om het team nabij een man te krijgen die werd verpletterd door zijn eigen auto.

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 9 x
Het team voert een riskante nachtlanding uit om een aangereden voetganger te redden nabij Ripon. Piloot Harry vliegt richting Yorkshire Dales om een slachtoffer van een beroerte te redden.

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 10 x
De medici haasten zich om enkele slachtoffers van een dubbele steekpartij in de buurt van Rotherham te helpen. In een afgelegen dorp aan de Yorkshire Wolds krijgt een proffietser een zware hartaanval.

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 6 x
Een ervaren motorrijder en zijn kleinzoon raken zwaargewond bij een aanrijding met een auto. Het team sluit zich aan bij een reddingsoperatie in de bergen om een vrouw te redden die in elkaar is gestort op een afgelegen locatie.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 12 x
Het team schiet te hulp nadat een auto tijdens een politieachtervolging frontaal op een andere wagen is gereden, waardoor de bestuurder klem zit. Na een helikoptercrash staan de medici voor een raadsel wanneer de piloot verdwenen lijkt te zijn.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 9 x
Een cipier zit klem nadat zijn auto de achterkant van een vrachtwagen raakte. Dr. Becky schiet te hulp. In South Yorkshire krijgt een vrouw een hartstilstand terwijl haar man haar naar de spoed brengt.
Archief