Hospital

Hospital herbekijken

Seizoen 7

Seizoen 7, Aflevering 6

3,0 26 x
Na een jaar stilstand kan de afdeling Plastische Chirurgie eindelijk de achterstand beginnen weg te werken. Maar het is nog niet duidelijk of de NHS voldoende middelen ter beschikking zal stellen voor een investering in robotchirurgie.

Seizoen 7, Aflevering 5

3,0 13 x
Nu de lockdown minder streng wordt, ziet de spoedafdeling van University Hospital Coventry een toename van dertig procent in het aantal patiënten met mentale gezondheidsproblemen.

Seizoen 7, Aflevering 4

3,0 32 x
De intensivecareafdeling van Coventry University Hospital ligt vol. Twee neurochirurgen moeten een manier zien te vinden om allebei een patiënt te kunnen behandelen, want er is maar één bed beschikbaar.

Seizoen 7, Aflevering 3

4,0 18 x
De lockdown heeft voor een babyboom gezorgd. Daarom lopen we in deze aflevering mee op de materniteit van University Hospital Coventry om te zien hoe ze daar omgaan met complexe en risicovolle zwangerschappen.

Seizoen 7, Aflevering 2

4,0 19 x
De afdeling Gynaecologische Oncologie van University Hospital Coventry wordt geconfronteerd met meer doorverwijzingen, een groeiende achterstand en complexe gevallen. Ondertussen probeert het ziekenhuis weer een normale operatiecapaciteit te bereiken.

Seizoen 7, Aflevering 1

4,0 17 x
University Hospital Coventry doet er alles aan om normaal te kunnen draaien, maar de intensivecareafdeling ligt vol en er moeten moeilijke beslissingen worden genomen.
Seizoen 6

Seizoen 6, Aflevering 6

4,0 10 x
Het Verenigd Koninkrijk maakt zich klaar voor z'n grootste massavaccinatieprogramma ooit. Het belang daarvan wordt duidelijk wanneer er een uitbraak is in het Barnet Hospital: 27 personeelsleden testen positief en twee afdelingen moeten gesloten worden. Maar naast de uitrol van het vaccinatieprogramma blijft de NHS ook gec...

Seizoen 6, Aflevering 5

4,0 9 x
In de herfst van 2020 stijgt het aantal coronaviruspatiënten weer dat naar de intensive care wordt overgebracht.  Het zorgpersoneel heeft intussen meer mogelijkheden om corona te bestrijden met de experimentele geneesmiddelen die ter beschikking worden gesteld. Zo hoopt professor Hasan Tahir de 72-jarige meneer Tang beter ...

Seizoen 6, Aflevering 4

3,0 6 x
Het Barnet Hospital wordt geconfronteerd met een van de oudste populaties in Londen, met bijna honderd verpleeghuizen in de buurt. Bij het begin van de herfst is er weer een stijging in het aantal patiënten en bijgevolg ook een tekort aan bedden. De druk om patiënten vroeger te ontslaan om alles te kunnen bolwerken stijgt,...

Seizoen 6, Aflevering 3

4,0 3 x
Vandaag bekijken we de gevolgen van de pandemie op de transplantatiecentra, die vaak te maken krijgen met de meest kwetsbare patiënten. Tijdens de eerste golf werden de operaties grotendeels uitgesteld. Vier maanden later kunnen de diensten weer heropstarten en proberen ze zoveel mogelijk patiënten te helpen, maar hoe lang...
Archief