Iedereen K3

Augustus 2019
18:00

Seizoen 1 - Laura Tesoro

3,0 3 x
Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt Oya Lele in het Engels. Hanne doet enkele ontspannende relaxatieoefeningen en Klaasje laat ons proeven van een overheerlijke cocktail.
Juli 2019
18:00

Seizoen 1 - Eline De Munck

3,0 4 x
Brillenexperte Eline De Munck geeft tips & tricks om de perfecte zonnebril te kiezen. Klaasje kiest voor een stevige work-out en Marthe pimt haar schoenen met zelfgemaakte snorren.
18:00

Seizoen 1 - James Cooke

4,0 3 x
Hoe maak je een publiek enthousiast? Duizendpoot James Cooke komt langs en geeft enkele tips. Marthe warmt de stemmen op en Hanne knutselt grappig fotobooth-materiaal.
18:00

Seizoen 1 - Véronique Leysen

4,0 3 x
Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
18:00

Seizoen 1 - Kobe Van Herwegen

3,0 3 x
Kobe Van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert de kijkers de K3-dansopwarming en Klaasje maakt de lippenslingers uit de clip Kusjessoldaten na.
18:00

Seizoen 1 - Tiani Kiriloff

4,0 3 x
Tiany Kiriloff komt op bezoek en snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne leert de kijkers hoe je makkelijk een haarstrik kan maken en Marthe maakt een lekkere brooddoos klaar.
18:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 5 x
DJ Regi Penxten komt op bezoek en leert de meisjes plaatjes draaien. Marthe laat de kijkers zweten met een stevige conditietraining en Klaasje maakt originele t-shirts.
18:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

3,0 3 x
Acteur Kürt Rogiers toont de meisjes hoe je de perfecte filmkus geeft. Klaasje leert de kijkers hoe je een mooi vlechtenkapsel kan maken en Hanne gaat aan de slag met zelfgemaakte kraagjes.
17:54

Aflevering 5

Verlopen 4,0 103 x
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met de overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje Pina Colada.
Juni 2018
17:48

Aflevering 4

Verlopen 4,7 27 x
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met de song Boembiboemboem.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.