Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Iedereen K3

Seizoen 1
15:00

Seizoen 1 - 1. Kürt Rogiers

3,0 5 x
Acteur Kürt Rogiers toont de meisjes hoe je de perfecte filmkus geeft. Klaasje leert de kijkers hoe je een mooi vlechtenkapsel kan maken en Hanne gaat aan de slag met zelfgemaakte kraagjes.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Jelle Cleymans

3,0 6 x
Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor glitterharen en Klaasje toont hoe je zelf een stressbal kan maken.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Gers Pardoel

3,0 2 x
De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe maakt een hippe K3-pet en Hanne gaat aan de slag met een brooddoos.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Laura Tesoro

3,0 5 x
Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt 'Oya Lélé' in het Engels. Hanne doet enkele ontspannende relaxatieoefeningen en Klaasje laat de kijkers proeven van een overheerlijke cocktail.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - James Cooke

4,0 17 x
Hoe maak je een publiek enthousiast? Duizendpoot James Cooke komt langs en geeft enkele tips. Marthe warmt de stemmen op en Hanne knutselt grappig fotobooth-materiaal.
18:00

Seizoen 2 - 13. Axana Ceulemans

4,5 98 x
De enige echte choreograaf van K3 komt op bezoek, Axana Ceulemans. Ze toont hoe een K3-danspasje tot stand komt. Klaasje pimpt haar schoenen met hippe veters in alle kleuren. Marthe maakt een haarband om haar kapsel te stylen. Samen sluiten ze de dag af met Hippie Happy Holiday.
18:00

Seizoen 2 - 12. Tim Douwsma

4,7 66 x
De Nederlandse duizendpoot Tim Douwsma leert de meisjes alles over musical. Samen met de kids maakt hij een mini-muscial. Hanne kiest voor een wel heel speciale pizza op basis van watermeloen. Marthe organiseert een heus regenboogfeestje vol kleur. Afsluiten doen ze met het liedje Liefde is Overal.
18:00

Seizoen 2 - 11. Sean D'Hondt

4,0 43 x
Sean Dhondt geeft Marthe, Klaasje en Hanne allerlei tips om stoerder te worden. Daarbovenop showt hij zijn ruigste dansmoves. Klaasje laat zien hoe je een fleurige hartjeslijn maakt. Hanne maakt een halve dot, een gemakkelijk maar vooral mooi kapsel. Eindigen doen de K3'tjes met een optreden op Ushuaia.
18:00

Seizoen 2 - 10. Maarten Vancoillie

4,0 30 x
Radiopresentator Maarten Vancoillie is op bezoek in de studio. Hij geeft K3 en de kids allerlei tips om radio te maken. Klaasje kiest voor wel heel bijzondere donuts op basis van appel. Hanne organiseert een feestje boordevol glitter. Nadien worden de benen losgegooid op On Va Danser.
18:00

Seizoen 2 - 9. Ellemieke Vermolen

4,0 22 x
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. En eindigen doen de meisjes met een optreden op Disco Oma.
Archief