Iedereen K3

Iedereen K3 herbekijken

Seizoen 2
17:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Clara Cleymans

4,4 36 x
Clara Cleymans dompelt K3 en de kids in de studio onder in de wereld van de klassieke muziek. Ze steekt zelfs een K3-song in een klassiek jasje. Hanne kiest voor een stevige hiphop-workout. Marthe maakt de enige echte 'Aliyee' t-shirt met glitterster. Afsluiten doen de K3'tjes met 'Eyo'.
17:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Axana Ceulemans

3,0 13 x
Axana Ceulemans de enige echte choreograaf van K3 komt op bezoek. Ze toont hoe een K3-danspasje tot stand komt. Klaasje pimpt haar schoenen met hippe veters in alle kleuren. Marthe maakt een haarband om haar kapsel te stylen. Samen sluiten ze de dag af met 'Hippie Happy Holiday'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Tim Douwsma

4,7 44 x
De Nederlandse duizendpoot Tim Douwsma leert de meisjes alles over musicals. Samen met de kids maakt hij een mini-musical. Hanne kiest voor een wel heel speciale pizza op basis van watermeloen. Marthe organiseert een heus regenboogfeestje vol kleur. Afsluiten doen ze met het liedje 'Liefde is Overal'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Sean Dhondt

4,0 30 x
Sean Dhondt geeft Marthe, Klaasje en Hanne allerlei tips om stoerder te worden. Daarbovenop showt hij zijn ruigste dansmoves. Klaasje laat zien hoe je een fleurige hartjeslijn maakt. Hanne maakt een halve dot, een gemakkelijk maar vooral mooi kapsel. Eindigen doen de K3'tjes met een optreden op 'Ushuaia'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Maarten Vancoillie

4,5 30 x
Radiopresentator Maarten Vancoillie is op bezoek in de studio. Hij geeft K3 en de kids allerlei tips om radio te maken. Klaasje kiest voor wel heel bijzondere donuts op basis van appel. Hanne organiseert een feestje boordevol glitter. Nadien worden de benen losgegooid op 'On Va Danser'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Ellemieke Vermolen

4,0 50 x
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. Eindigen doen de meisjes met een optreden op 'Disco Oma'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Yanina Wickmayer

4,5 59 x
Yanina Wickmayer, één van de beste tennisspeelsters van het land, komt op bezoek. Ze leert Hanne, Klaasje en Marthe enkele tennismoves. Klaasje verwent de smaakpapillen met gezonde en vooral lekkere wafels op een stokje. Marthe toont hoe je thuis je eigen podium kan bouwen. Samen zingen ze het liedje 'Popgroep'.
17:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - William Boeva

4,0 18 x
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Daarbovenop geeft hij de kinderen een heleboel tips om dé perfecte mop te vertellen. Hanne laat iedereen watertanden met een overheerlijk ijsje op basis van banaan. Klaasje gaat aan de slag met een geknoopt t-shirt. Er wordt gedanst en gezongen op De Drie Biggetjes.
17:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Belle Perez

4,0 67 x
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met de overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje 'Pina Colada'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Kristof Aerts

4,4 146 x
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt langs. Hij geeft K3 en de kids tips en tricks om je stem optimaal te gebuiken. Klaasje maakt een coole glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is met een uitgebreid relaxmoment. De meisjes sluiten af met een optreden op 'Heyah Mama...
Archief