Iedereen K3

Januari 2018
18:15

Aflevering 9

Verlopen 4,8 55 x
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. En eindigen doen de meisjes met een optreden op Disco Oma.
18:03

Aflevering 8

Verlopen 3,5 37 x
Yanina Wickmayer, één van de beste tennisspeelsters van het land, komt op bezoek. Ze leert Hanne, Klaasje en Marthe enkele tennismoves. Klaasje verwent de smaakpapillen met gezonde en vooral lekkere wafels op een stokje. Marthe toont hoe je thuis je eigen podium kan bouwen. Samen zingen ze het liedje Popgroep.
December 2017
17:39

Aflevering 7

Verlopen 3,0 26 x
Clara Cleymans dompelt K3 en de kids in de studio onder in de wereld van de klassieke muziek. Ze steekt zelfs een K3-song in een klassiek jasje. Hanne kiest voor een stevige hiphop-workout. Marthe maakt de enige echte Aliyee t-shirt met glitterster. Afsluiten doen de K3'tjes met Eyo.
17:53

Aflevering 6

Verlopen 4,0 22 x
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Daarbovenop geeft hij de kinderen een heleboel tips om dé perfecte mop te vertellen. Hanne laat iedereen watertanden met een overheerlijk ijsje op basis van banaan. Klaasje gaat aan de slag met een geknoopt t-shirt. Er wordt gedanst en gezongen op De Drie Biggetjes.
17:47

Aflevering 13

Verlopen 4,7 81 x
De enige echte choreograaf van K3 komt op bezoek, Axana Ceulemans. Ze toont hoe een K3-danspasje tot stand komt. Klaasje pimpt haar schoenen met hippe veters in alle kleuren. Marthe maakt een haarband om haar kapsel te stylen. Samen sluiten ze de dag af met Hippie Happy Holiday.
17:48

Aflevering 4

Verlopen 4,7 25 x
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met de song Boembiboemboem.
18:49

Aflevering 3

Verlopen 4,5 39 x
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt langs. Hij geeft K3 en de kids tips en tricks om je stem optimaal te gebuiken. Klaasje maakt een coole glittermicrofoonze en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is met een uitgebreid relaxmoment. De meisjes sluiten af met een optreden op Heyah Mama.
17:34

Aflevering 2

Verlopen 4,0 55 x
Marthe, Klaasje en Hanne krijgen bezoek van stemacteur Govert Deploige. Hij leert hen hoe je stemmetjes moet inspreken. Klaasje werkt zich in het zweet met een echte Latino-workout op de muziek van Pina Colada. Marthe leert hoe je pompons maakt. Eindigen doen de meisjes samen op het nummer Play-O.
18:02

Aflevering 1

Verlopen 4,3 52 x
Hanne, Marthe en Klaasje krijgen hoog bezoek, want niemand minder dan acteur Jacques Vermeire komt langs. Jacques kent de kneepjes van het acteervak als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken en bulderlachen op commando. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekleurd lint in verweven zit. Eindigen doet K3 met een mini-optreden van hun hit Hallo K3.
18:05

Aflevering 10

Verlopen 3,0 45 x
Radiopresentator Maarten Vancoillie is op bezoek in de studio. Hij geeft K3 en de kids allerlei tips om radio te maken. Klaasje kiest voor wel heel bijzondere donuts op basis van appel. Hanne organiseert een feestje boordevol glitter. Nadien worden de benen losgegooid op On Va Danser.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.