Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Iedereen K3

Iedereen K3 herbekijken

Seizoen 2
17:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Belle Perez

4,0 11 x
Belle Perez, de koningin van de Vlaamse latinomuziek, komt langs. Ze leert Marthe, Hanne en Klaasje enkele zuiderse dansmoves. Marthe verwent iedereen met de overheerlijke Pina Colada-cocktail. Klaasje tovert een doodgewone zonnebril om tot een echt fashionitem. Er wordt afgesloten met het liedje 'Pina Colada'.
17:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Adil El Arbi

4,0 4 x
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met de song 'Boembiboemboem'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Kristof Aerts

4,4 16 x
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt langs. Hij geeft K3 en de kids tips en tricks om je stem optimaal te gebuiken. Klaasje maakt een coole glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is met een uitgebreid relaxmoment. De meisjes sluiten af met een optreden op 'Heyah Mama...
17:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Govert Deploige

4,0 7 x
Marthe, Klaasje en Hanne krijgen bezoek van stemacteur Govert Deploige. Hij leert hen hoe je stemmetjes moet inspreken. Klaasje werkt zich in het zweet met een echte Latino-workout op de muziek van 'Pina Colada'. Marthe leert hoe je pompons maakt. Eindigen doen de meisjes samen op het nummer 'Play-O'.
18:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Jacques Vermeire

4,0 11 x
Niemand minder dan Jacques Vermeire komt langs. Jacques kent de kneepjes van het acteervak als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekl...
Seizoen 1
16:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Marc Herremans

4,5 7 x
Triatleet Marc Herremans leert de K3'tjes alles over doorzettingsvermogen. Klaasje traint haar spieren met een echte krachttraining en Hanne gaat aan de slag met een lekkere brooddoos.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Jelle Cleymans

3,0 7 x
Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor glitterharen en Klaasje toont hoe je zelf een stressbal kan maken.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Gers Pardoel

3,0 2 x
De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe maakt een hippe K3-pet en Hanne gaat aan de slag met een brooddoos.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Laura Tesoro

3,0 2 x
Zangeres Laura Tesoro komt langs en zingt 'Oya Lélé' in het Engels. Hanne doet enkele ontspannende relaxatieoefeningen en Klaasje laat de kijkers proeven van een overheerlijke cocktail.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Gerrit De Cock

3,0 3 x
Gerrit De Cock geeft de K'tjes en de kinderen een initiatie drummen. Hanne tovert haar nagels om tot echte K3-glitternagels en Marthe kiest voor een lekkere brooddoos.
Archief