Iedereen K3

Mei 2018
17:34

6 juli 2017

4,0 0 x
Hoe maak je een publiek enthousiast? Duizendpoot James Cooke komt langs en geeft enkele tips. Marthe warmt de stemmen op en Hanne knutselt grappig fotobooth-materiaal.
17:51

5 juli 2017

3,0 6 x
Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
18:19

4 juli 2017

4,0 3 x
Kobe Van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert de kijkers de K3-dansopwarming en Klaasje maakt de lippenslingers uit de clip Kusjessoldaten na.
17:05

Aflevering 3

4,0 3 x
Tiany Kiriloff komt op bezoek en snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne leert de kijkers hoe je makkelijk een haarstrik kan maken en Marthe maakt een lekkere brooddoos klaar.
18:00

Aflevering 2

3,5 2 x
DJ Regi Penxten komt op bezoek en leert de meisjes plaatjes draaien. Marthe laat de kijkers zweten met een stevige conditietraining en Klaasje maakt originele t-shirts.
17:34

Aflevering 1

2,5 1 x
Acteur Kürt Rogiers toont de meisjes hoe je de perfecte filmkus geeft. Klaasje leert de kijkers hoe je een mooi vlechtenkapsel kan maken en Hanne gaat aan de slag met zelfgemaakte kraagjes.
Januari 2018
18:15

Aflevering 9

Verlopen 4,8 99 x
Ellemieke Vermolen bewijst dat lekker en gezond koken een perfecte combinatie kan zijn. Marthe maakt de spieren warm met een pittige party workout. Hanne knutselt handtekeningenkaartjes. En eindigen doen de meisjes met een optreden op Disco Oma.
18:03

Aflevering 8

Verlopen 4,0 51 x
Yanina Wickmayer, één van de beste tennisspeelsters van het land, komt op bezoek. Ze leert Hanne, Klaasje en Marthe enkele tennismoves. Klaasje verwent de smaakpapillen met gezonde en vooral lekkere wafels op een stokje. Marthe toont hoe je thuis je eigen podium kan bouwen. Samen zingen ze het liedje Popgroep.
December 2017
17:39

Aflevering 7

Verlopen 3,0 33 x
Clara Cleymans dompelt K3 en de kids in de studio onder in de wereld van de klassieke muziek. Ze steekt zelfs een K3-song in een klassiek jasje. Hanne kiest voor een stevige hiphop-workout. Marthe maakt de enige echte Aliyee t-shirt met glitterster. Afsluiten doen de K3'tjes met Eyo.
17:53

Aflevering 6

Verlopen 4,0 38 x
William Boeva bewijst dat humor je allersterkste wapen is. Daarbovenop geeft hij de kinderen een heleboel tips om dé perfecte mop te vertellen. Hanne laat iedereen watertanden met een overheerlijk ijsje op basis van banaan. Klaasje gaat aan de slag met een geknoopt t-shirt. Er wordt gedanst en gezongen op De Drie Biggetjes.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.