Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Iedereen K3

Seizoen 1
17:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Govert Deploige

4,0 0 x
Marthe, Klaasje en Hanne krijgen bezoek van stemacteur Govert Deploige. Hij leert hen hoe je stemmetjes moet inspreken. Klaasje werkt zich in het zweet met een echte Latino-workout op de muziek van 'Pina Colada'. Marthe leert hoe je pompons maakt. Eindigen doen de meisjes samen op het nummer 'Play-O'.
17:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Adil El Arbi

3,0 3 x
Adil El Arbi vertelt aan K3 wat de taak van een regisseur precies inhoudt. Meer nog, samen met de kids in de studio spelen ze een echte filmscène na. Hanne maakt een kleurrijk ballonnengordijn en Marthe geeft ons een inkijk in de enige echte K3-kleerkast. Eindigen doen ze met de song 'Boembiboemboem'.
18:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kristof Aerts

4,5 7 x
De enige echte zangcoach van Studio 100, Kristof Aerts, komt langs. Hij geeft K3 en de kids tips en tricks om je stem optimaal te gebuiken. Klaasje maakt een coole glittermicrofoon en Hanne zorgt ervoor dat iedereen volledig ontspannen is met een uitgebreid relaxmoment. De meisjes sluiten af met een optreden op 'Heyah Mama...
18:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Jacques Vermeire

4,0 3 x
Niemand minder dan Jacques Vermeire komt langs. Jacques kent de kneepjes van het acteervak als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekl...
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Regi Penxten

4,0 29 x
Dj Regi Penxten komt op bezoek en leert de meisjes plaatjes draaien. Marthe laat de kijkers zweten met een stevige conditietraining en Klaasje maakt originele t-shirts.
20:00

Seizoen 1 - 1. Kürt Rogiers

3,0 45 x
Acteur Kürt Rogiers toont de meisjes hoe je de perfecte filmkus geeft. Klaasje leert de kijkers hoe je een mooi vlechtenkapsel kan maken en Hanne gaat aan de slag met zelfgemaakte kraagjes.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - James Cooke

4,0 41 x
Hoe maak je een publiek enthousiast? Duizendpoot James Cooke komt langs en geeft enkele tips. Marthe warmt de stemmen op en Hanne knutselt grappig fotobooth-materiaal.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Véronique Leysen

4,0 25 x
Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Jelle Cleymans

3,0 51 x
Muzikant Jelle Cleymans maakt de meisjes van K3 warm voor akoestische muziek. Marthe kiest voor glitterharen en Klaasje toont hoe je zelf een stressbal kan maken.
15:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Gers Pardoel

3,0 12 x
De Nederlandse rapper Gers Pardoel leert Marthe, Klaasje en Hanne rappen. Marthe maakt een hippe K3-pet en Hanne gaat aan de slag met een brooddoos.
Archief