Ik Ga Viraal

Laatste aflevering
Ik Ga Viraal

Eveline voelt zich niet lekker in haar vel. Ze staat voor een rigoureuze beslissing met zware gevolgen. Joran gaat een samenwerking aan, John Pieter heeft moeite om een pad te kiezen en Lorentia boekt succes.

Ik Ga Viraal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De 4 talenten worden door de coaches uitgedaagd om out of the box te denken en hun creativiteit de vrije loop te laten. Het dagelijkse posten, de zoektocht naar een bepaalde niche en het leren begrijpen van hun volgers zorgt voor druk op de schouders van de talenten.
Het sociale experiment gaat officieel van start. De camera's zullen de komende 6 maanden de 4 geselecteerde talenten volgen die de wereld willen veroveren met hun content. Bakster Lorentia, YouTuber Joran, rapper John-Pieter en eco warior Eveline gaan de uitdaging aan.
22 ruwe diamanten doen auditie voor de jury van socialmedia-experten. Wie zal het team van coaches kunnen overtuigen om toe te treden tot de selecte club van 4 die het sociale experiment zullen aangaan?
Archief