K2 Zoekt Mee

K2 Zoekt Mee gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
17:00
K2 Zoekt Mee

Ook deze week kijken Hanne en Marthe toe vanuit hun gouden box. Wat vinden zij van de kandidaten?

Seizoen 1
13:00
Wie stoot door naar de grote finale? Elke halve finalist staat naast Hanne & Marthe om samen een K3-nummer te brengen. De drie die de meeste sterren krijgen van de vakjury en publieksjury stoten rechtstreeks door naar de finale. De overige drie strijden in een sing-off voor het laatste finaleticket. Wie krijgt het allerlaa...
16:00
Er zijn nog 5 Golden Seats in de aanbieding. De 3 kandidaten die niet voldoende sterren weten te bemachtigen van de vak- en publieksjury belanden op de pijnbank en wachten vol spanning het oordeel van Hanne & Marthe af. Wie wordt gered met hun Golden Ticket en stoot alsnog door?
13:00
Vorige week namen we afscheid van 2 kandidaten in K2 zoekt K3. Ook deze week staat er heel wat op het spel. Volg het samen met Hanne en Marthe in K2 zoekt mee.
11:00
In K2 zoekt K3 krijgen de overgebleven kandidaten de kans om het beste van zichzelf te geven in de eerste Show. Ook Marthe en Hanne volgen backstage alles nauwlettend op.
16:00
15 jongens en meisjes overleefden de auditieshows van K2 zoekt K3. Allemaal hebben ze dezelfde droom: een echt K3'tje worden. Samen duiken ze in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury...
17:00
Hanne en Marthe nemen opnieuw plaats in hun Gouden Box. Delen ze deze week een Golden Ticket uit?
16:00
Kijk mee vanuit de Gouden Box met Hanne en Marthe. Wat vinden zij van de kandidaten van K2 zoekt K3?
13:00
Een nieuwe aflevering van K2 zoekt Mee. Kom te weten wat Hanne en Marthe vinden van de kandidaten van deze week.
15:00
Wat een verrassing tijdens 'K2 zoekt K3'! Hanne en Marthe hebben de hele show kunnen volgen vanuit hun gouden box. Ontdek hier wat zij vinden van de kandidaten.
Archief