Kingdom Of Dreams

Kingdom Of Dreams herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - Achter Al De Glitter En Glamour Staan De Ontwerpers Onder Enorme Druk

4,0 22 x
Het succes van de modemagnaten heeft ervoor gezorgd dat 'the Kingdom of Dreams' een wereldindustrie is geworden van 3 biljoen dollar, maar tegelijk ook een van de grootste vervuilers. Intussen, achter al de glitter en glamour, staan de ontwerpers onder enorme druk.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Modemagnaat Francois Pinault Bedreigt De Overheersing Van Arnault

3,0 10 x
Modemagnaat Francois Pinault bedreigt de overheersing van Arnault. Hun rivaliteit is te merken in vergaderzalen, maar ook op de catwalk en de rode loper. Galliano, Ford en medeontwerpers Alexander McQueen en Marc Jacobs gaan de strijd aan met hun verbluffende shows.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Het Lvmh-Imperium Van Bernard Arnault Start De Overname Van Gucci

4,0 21 x
Het LVMH-imperium van Bernard Arnault begint een vijandige overname van het verzwakte modehuis Gucci. Tom Ford en Domenico De Sole, het duo dat verantwoordelijk was voor de spectaculaire heropleving van Gucci in de jaren 90, doet alles om hun onafhankelijkheid te beschermen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - John Galliano, Bernard Arnault En Anna Wintour Luiden Een Gouden Tijd

4,0 19 x
De modewereld wordt door elkaar geschud door punkontwerper John Galliano, de meedogenloze ondernemer Bernard Arnault en Anna Wintour, die kan toveren met stijlen. Samen luiden zij een gouden tijdperk in van verbijsterende kunst, marktverstoring en verleidelijke glamour.
Archief