Komen Eten

Mei 2018
36:41

S19 - Aflevering 20

4,0 25 x
Orion is een ambitieuze, zelfzekere jonge man, vastgoedmakelaar in wording. Immo is zijn grote passie en hij hoopt het ver te schoppen. Hij ziet zichzelf als een jonge ondernemer en wil nog heel wat bereiken in zijn leven. Hij houdt van zijn vrouw en is altijd zichzelf. Hij draagt altijd een kostuum en knoopt zijn das op speciale wijze. Om zijn look af te maken, houdt hij ook van lakschoenen. Niets mis mee toch? Geert Hoste en Koen Wauters doen dat toch ook? Zijn levensmotto is: waarom iets mak...
36:28

S19 - Aflevering 19

4,0 84 x
Laura is een jonge, mooie, ambitieuze fitgirl. Ze werkt als sales en commercial responsable, maar in haar vrije tijd doet ze aan sport ze heel vaak: 6 op 7 doet ze aan crossfit, fitness en lopen. Ze is veel bezig met gezond eten, koken en fitness. Eten doet ze in functie van haar sport en ze gaat dus resoluut voor een gezonde levensstijl én een gezond Komen Eten menu. Laura bruist van de energie! In een ver verleden deed ze mee aan Miss België en werkte ze ook voor MTV en Jim TV. Ook haar Komen...
36:46

S19 - Aflevering 18

3,0 18 x
Dieter is een rustige jongen die houdt van een stevig streepje yoga. Zonder moeite voert hij een perfecte, rustgevende kopstand uit. Hij is meer het type van stille waters, diepe gronden. Ook koken is een bron van ontspanning in drukke tijden en daarnaast is het ook een gezellig samenzijn. Daarnaast is interieur erg belangrijk voor Dieter, want je brengt best wel wat tijd door thuis, dus je moet je goed voelen in je interieur. Een exotisch streepje mag daarbij niet ontbreken, al komt dat vooral...
36:33

S19 - Aflevering 17

3,5 53 x
Bregje is een mooie, frisse, creatieve verschijning. Ze woont bij haar ouders in een prachtig huis met een grote tuin, zwembad en sauna. Bregje is studente keramiek en is dan ook zeer creatief en kunstzinnig: Ze speelt gitaar en zingt graag en omschrijft zichzelf als een excentrieke flapuit. Ze houdt van mode en doet altijd haar eigen ding. Voor Komen Eten gaat ze voor een gezond en kleurrijk menu.
35:58

S19 - Aflevering 16

4,0 42 x
Tuur (20) is een jonge, ambitieuze kerel. Hij studeert toegepaste wetenschappen, maar geniet ondertussen ook vooral van het studentenleven. Hij is trots lid van een studentenvereniging en drinkt al eens graag een pintje. Tuur ontvangt zijn gasten op kot en hoopt hen zo mee terug te voeren naar hun eigen studententijd. Zijn menu zelf is echter allesbehalve studentikoos. Als voorgerecht serveert hij een tataki van tonijn en als hoofdgerecht een parelhoen met crème van wortel.
35:25

S19 - Aflevering 15

4,0 25 x
Brigitte is een gescheiden alleenstaande Turkse vrouw, én trotse moeder van maar liefst zeven kinderen. Brigitte is sociaal en zeker niet op haar mondje gevallen. Haar gasten zal ze verwennen met de beste gerechten uit de Turkse keuken. Op het menu staat o.a. borek, bulgur en tiramisu.
36:41

S19 - Aflevering 14

4,0 18 x
Humor is een van de belangrijkste dingen in het leven van Marc (65). Hij kende al heel wat tegenslag in zijn leven, maar is nu opnieuw gelukkig. Marc is getrouwd met een Spaanse schone en speelde de hoofdrol in een bijzonder liefdesverhaal. Totdat het koppel naar Spanje kan verhuizen, genieten ze van hun huis met een prachtige tuin vol kippen, geiten en pony's. Verse eitjes zijn super belangrijk voor Marc. Hij verwerkt ze dan ook vol trots in al zijn gerechten: van asperges op Vlaamse wijze tot...
36:25

S19 - Aflevering 13

3,0 27 x
Anna is veel meer dan Big in Belgium, deze schoonheid heeft leren acteren in Los Angeles en haar looks heeft ze van haar Armeens/Georgische familie. Ze heeft er al een aantal internationale projecten op zitten en speelde onder andere een hoofdrol in een Bollywoodfilm en een rol in de tv-serie Bergica. Anna is ambitieus en Vlaanderen is absoluut te klein voor haar. Als eerbetoon aan haar stiefvader brengt ze in Komen Eten al haar lekkerste Armeense gerechten.
37:05

S19 - Aflevering 12

3,0 38 x
Wasana's roots liggen in Laos, maar ze groeide op in Thailand. De liefde bracht haar naar Vlaanderen en nu geniet ze elke dag van haar nieuw samengesteld gezin met maar liefst vijf kinderen. Wasana is een lieve vrouw die graag lacht en positief in het leven staat. Haar gasten wil ze verwennen met een heerlijk Aziatisch menu vol lokale specialiteiten.
37:01

S19 - Aflevering 11

4,5 66 x
Birgit (38) is een bijzondere vrouw met een filosofische ingesteldheid die vertrouwt op haar intuïtie. Ze maakt het haar gasten wel moeilijk aangezien ze met enkele voedselintoleranties kampt. Benieuwd hoe haar tafelgenoten omgaan met deze extra uitdaging... Zelf kiest ze voor een gezond menu waarbij ze start met een fruitig slaatje, gevolgd door pasta pesto en pompelmoes als dessert.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.