Komen Eten

Afleveringen

Aflevering 27 - Karin uit Merchtem

3,0 5 x
Wie Karin uit Merchtem zegt, zegt witloof. Bekijk hier de volledige aflevering.

Aflevering 26 - Carl uit Gent

4,0 23 x
Carl uit Gent is vandaag aan de beurt en hij is gespecialiseerd in cuberdons, de zogenaamde neuzekes. Bekijk hier de volledige aflevering.

Aflevering 25 - Stefaan uit Oostduinkerke

4,0 23 x
Stefaan uit Oostduinkerke opent de streekproductenweek van Komen Eten. Bekijk hier de volledige aflevering.

Aflevering 24 - Johan uit Sint-Truiden

4,0 27 x
Johan was de hele week lang behoorlijk kritisch voor de anderen. Benieuwd wat hij er zelf van bakt. Bekijk hier de volledige aflevering.

Aflevering 23 - Julie uit Ronse

4,0 18 x
Julie uit Ronse is met een lach op haar gezicht geboren. Benieuwd of het lachen haar vandaag zal vergaan. Bekijk hier de volledige aflevering.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.