Komen Eten

Afleveringen

Aflevering 44 - Marc uit Koekelare

4,0 124 x
Aflevering 44 - Marc uit Koekelare van Komen Eten is uitgezonden op donderdag 20 april 2017 om 20:40 uur en was te zien op VIER.

Aflevering 43 - Nadine uit Tielt

3,0 35 x
Aflevering 43 - Nadine uit Tielt van Komen Eten is uitgezonden op donderdag 20 april 2017 om 12:41 uur en was te zien op VIER.

Aflevering 42 - Steven uit Melsele

4,0 48 x
Steven uit Melsele is vandaag aan de beurt. Kan hij zijn gasten wegblazen met zijn kookkunsten? Ontdek het hier.

Aflevering 41 - Els uit Schendelbeke

3,0 44 x
In de eerste aflevering van een nieuwe week van Komen Eten, zet Els uit Schendelbeke alles op alles. Bekijk hier de volledige aflevering.

Aflevering 40 - Anneke uit Hoegaarden

4,0 21 x
De sympathieke Anneke uit Hoegaarden mag de week afsluiten. Bekijk hier de laatste aflevering van deze Komen Eten week.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.