PAW Patrol

PAW Patrol gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
PAW Patrol

Kapitein Turbot belandt per ongeluk in een grot, die de vroegere schuilplaats blijkt te zijn van een piraat. Wanneer de pups hem redden, vinden ze een deel van een schatkaart.

Seizoen 1
De jaarlijkse Grote Puprace is weer aan de gang en de pups kunnen tegen elkaar racen om te kijken wie de snelste pup is. - Meneer Porter doet mee aan de jaarlijkse Hoogste en Lekkerste Taarten wedstrijd. Ryder en de pups helpen hem daarmee.
Rubble valt in slaap onder de boom bij boer Yumi wanneer er een groot probleem ontstaat. Reus Alex. - Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn Franse neef op en besluit hem te helpen.
Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. - Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
De Paw Patrol rukt uit om een verdwaald vleermuisje terug naar huis te brengen. - Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.
Een aap is ontsnapt uit zijn kooi van een trein. Ryder en de Paw Patrol raken in een achtervolging door heel de stad. - Ryder en de Paw Patrol redden een baby uil en brengen hem terug naar zijn moeder.
Het is een warme dag en de pups gaan naar het waterpark, maar het zwembad is leeg! Ryder en de Paw Patrol moeten snel verkoeling zoeken. - Wanneer de dieren niet komen opdagen aan de start van het circus, moeten Ryder en de Paw Patrol helpen.
Alex raakt zijn rugzak kwijt op zijn eerste schooldag! Ryder en de Paw Patroll helpen hem met zoeken. - Chase is vandaag jarig en de pups plannen een suprise party. Alleen door de storm valt de stroom uit. De Paw Patrol moeten het probleem oplossen.
Een tanker lekt olie in de baai en een babywalvis is door de olievlek gezwommen. - Het is over-over-over-overgrootvader-Grover-dag en ter ere daarvan is zijn standbeeld weggebracht voor een schoonmaakbeurt.
Als de wortelen van Yumi verdwijnen, roept zij de hulp in van Ryder an Paw Patrol. Ze ontdekken dat konijnen tunnels graven onder haar tuin. - Katie laat een van de pup mee doen aan een wedstrijd, maar dan roept Goodway de hulp in.
Als Goodway Rubble complimenteert, zien we in een terugblik hoe een pup Jake uit een lawine hielp en lid werd van de Paw Patrol. - Wally de Walrus komt diep onder water vast te zitten in een oud visnet. Ryder en de Paw Patrol komen hem redden.
De Kerstman is neergestort met z'n slee en de magische kerstste. De Paw Patrol helpt de slee uit te graven, de ster terug te vinden en de rendieren te vangen. Ze ontmoeten de kerstman en Kerst kan gewoon weer doorgaan.
Het is halloween en Kapitein Turbot geeft een halloweenfeestje op een spookschip. Plotseling vaart het schip uit zichzelf weg, er zijn enge geluiden en de zeilen worden uit zichzelf gehesen.
Meneer Porter rijdt in zijn busje vol lekkers voor de pups de berg op, maar de weg is heel glad en het busje glijdt helemaal naar beneden. - Katie en Cali zitten vast in een kapotte stoeltjeslift. Het is aan Ryder en de pups om ze er uit te halen.
Alex heeft een super-driewieler gemaakt van oude spullen uit het restaurant van Meneer Porter. Helaas valt het bouwsel bij de eerste testrit al uit elkaar. - Marshall is aan het trainen om het record van snelste brandweerpup ooit te verbreken.
Het circus verlaat de stad, maar olifant Ellie ontsnapt. De Paw Patrol vindt haar en brengt haar terug. - Chickaletta is verdwenen. Ryder en de Paw Patrol gaan op zoek en brengen haar terug naar burgemeester Goodway.
Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. - Paw Patrol moet burgemeester Goodway helpen bij de jaarlijkse ballonnenrace.
Er komen zeeschildpadjes uit, maar die moeten de weg oversteken om de zee te bereiken. De Paw Patrol komt ze redden. - Er is een babywalvis aangespoeld. De Paw Patrol moet er voor zorgen dat de walvis weer met zijn moeder herenigd kan worden.
Seizoen 4
Het is heet in de Avonturenbaai en iedereen wil ijs. Helaas is alles op en de levering is laat. // Kaptein Turbot en Francois strijden tegen elkaar in een wedstrijd zakspringen.
Boer Al wil de schuur schoonmaken. Maar dan moeten zijn dieren wel een nachtje ergens anders slapen. // Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie. Burgemeester Humdinger verstoort de boel.
Archief