Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

PAW Patrol

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 24 (De Pups en de Dans in de Vuurtoren / De Pups Redden Ryder)

3,0 11 x
Burgemeester Goodway en Alex gaan met een boot het water op om de baby walvis beter te kunnen zien. Maar dan komt er een storm aan en moeten de pups hun redden. // Ryder ontdekt dat Gary vast zit op een klif, maar raakt zelf ook in de problemen.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 (De Pups Redden een Ruimtewezen / De Pups Redden een Vliegende Kikker)

3,0 6 x
De pups worden ingeschakeld om een gecrashte alien op weg naar huis te helpen. // Marshall doet met zijn kikker Smiley mee aan een wedstrijd maar Smiley gaat er ineens vandoor.

Seizoen 2, Aflevering 26 (De Pups Blaffen met Dinosaurussen)

3,0 4 x
Ryder en de pups gaan met Kapitein Turbot fossielen zoeken. Rubble doet een heel bijzondere vondst en door alle opwinding heeft Rubble een bijzonder levendige droom waarin de Avonturenbaai vol zit met dinosaurussen!
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 15 (Pups Koelen Af / Pups Redden Boer Alex)

3,0 1 x
Het is heet in de Avonturenbaai en iedereen wil ijs. Helaas is alles op en de levering is laat. // Kaptein Turbot en Francois strijden tegen elkaar in een wedstrijd zakspringen.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15 (Pups Redden een Cowboyfeest / Pups Redden Alex)

3,0 0 x
Tijdens 'n cowboyfeest ontsnappen er 'n paar koeien uit 'n veewagon. De Paw Patroll moet de koeien terugdrijven naar 't station. // Wanneer hun vriend Alex besluit dat hij lid wil worden van de Paw Patroll, mag hij mee voor een noodgeval.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Pups Redden de Paaseieren)

3,0 2 x
De jaarlijkse paaseieren speurtocht is weer aan de gang en de pups helpen de burgemeester met het eieren versieren. De zoektocht naar een heel speciaal ei leidt Ryder en Paw Patrol naar een spannend avontuur.

Seizoen 1, Aflevering 19 (Pups Redden een Superpup / Pups Redden de Robot van Ryder)

3,0 0 x
Rubble doet alsof hij een super pup is maar raakt daardoor in de problemen. Ryder en de Paw Patrol moeten Rubble helpen! // Wanneer Ryder's robot pup op hol slaat veroorzaakt hij chaos in het stadje. Paw Patrol en Ryder moeten hem vinden.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Pups en de Kat-a-strofe / Pups Redden een Trein)

4,0 0 x
Een katje drijft op een speelgoedbootje richting de zee! Gelukkig zien Rubble en Chase het en kan de Paw Patrol het katje redden. // Door stenen op het spoor staat er een trein vast op een brug. Er is haast bij want de brug is beschadigd.

Seizoen 1, Aflevering 4 (Pup Pup Boogie / Puppies in de mist)

3,0 1 x
Het nieuwe dansspel 'Pup Pup Boogie' is onderweg op de trein. Maar door een ontspoorde treinwagon is de rails verbogen. // Het is erg mistig. Het licht van de vuurtoren is uitgevallen en er komt ook een cruiseschip langs. Paw Patrol bedenkt een plan!
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8 (De Pups en de Strenge Vorst / De Pups Redden een Basketbalwedstrijd)

4,0 5 x
Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. // Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger op het gebied van basketbal.
Archief