Pawn Stars

Laatste aflevering
19:07
Pawn Stars

Een gemummificeerde valk vindt zijn weg naar de winkel. Een gesigneerde Harlem Globetrotters-basketbal uit 1978 komt binnen in de winkel.

Pawn Stars gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
18:48
Een gitaar van muzieklegende Stephen Stills en de camera van een detective uit de negentiende eeuw komen de winkel binnen.
19:17
Een gouden en zilveren Remington Arms-pistool en een verzameling Mr T-poppen komen de winkel binnen, terwijl Rick een pechkoekje opent.
19:02
Litho's, vermoedelijk van Vincent van Gogh, worden in de winkel gebracht. Er komt ook een verzameling vintage skateboards binnen.
18:31
Een gitaarpedaal van Kurt Cobain wordt in de winkel gebracht. Een 'Boek van de Mormonen' uit 1842 lijkt het duurste boek dat ooit door de deur is gekomen.
19:03
Operahandschoenen getekend door Hollywood-legende Clark Gable worden binnengebracht in de winkel. Rick gaat naar het huis van Lonnie Hammargren, de legende van Las Vegas, om zijn collectie te bekijken.
19:10
Een door Marilyn Monroe gesigneerde militaire ID wordt in de winkel gebracht. Een klant heeft een eerste editie van de zesde symfonie van Beethoven.
18:43
Kogel hulzen van de laatste overval van John Dillinger worden naar de winkel gebracht. Rick en Corey proberen een deal te maken over een vintage Schwinn Whizzer uit 1947.
19:16
Rick bekijkt een gesigneerde trui van quarterback Dan Fouts van de San Diego Chargers en de verdwijnende vogelkooi van tovenaar Harry Blackstone. Corey en Chumlee overtuigen Rick om lid te worden van hun fantasy-voetbalcompetitie.
18:47
Er wordt een zelfportret van Rolling Stones-gitarist Ron Wood naar de winkel gebracht. Rick wordt nostalgisch wanneer er een stapel liefdesbrieven, met de hand geschreven door Mickey Rooney, naar de winkel wordt opgestuurd.
19:00
Een boom met een revolver uit de negentiende eeuw wordt binnengebracht in de winkel. Chumlee bekijkt een Renaissance-ets van Pietro Facchetti.
19:11
Corey onderhandelt over een Peerless Harvard-tandartsstoel uit begin 1900. Rick bekijkt de filmmemorabilia van 'Wayne's World' en krijgt brieven van een geheime aanbidder.
19:03
Rick onderhandelt voor een brief over de demonstratie in Washington in 1963, ondertekend door John F. Kennedy. Een antieke circus calliope komt aan in de winkel. Rick hangt een schilderij op dat de heren kwets.
18:57
Rick onderhandelt voor een ets van Pablo Picasso. Corey en Chumlee maken een deal voor een knuppel gesigneerd door Bo Jackson. Chum is de eerste die meedoet met Rick zijn nieuwe boekclub.
19:02
Een vroege versie van "Rip Van Winkle" wordt binnengebracht. Corey en Chum regelen een kaars in de vorm van het hoofd van president Nixon en de jongens nemen 'the Old Man' mee om sjoelen.
18:30
Een verzameling gesigneerde ansichtkaarten uit de jaren veertig en vijftig komt aan in de winkel en Chumlee telefoneert tijdens het werk.
19:00
Een klant brengt memorabilia van de Playboy Club naar de winkel. Corey en Chum bekijken een paar Murray-fietsen en 'The Old Man' gaat naar de schietbaan.
19:14
Rick inspecteert een geschilderde slaapkamerdeur uit het ouderlijk huis van muziekicoon Jim Morrison. Chumlee kijkt naar een Legend of Zelda-bordspel uit 1988 en Corey krijgt een voorsprong op een zeldzame motorcollectie.
19:00
Een Colt Army Model uit 1860 wordt in de winkel binnengebracht. Rick ruilt een Viking-munt. Chumlee probeert promotie te maken in de winkel.
18:16
Een editie uit 1547 van 'The Dance of Death' spookt rond in de winkel. Neemt Rick het boek mee in zijn graf of belanden de onderhandelingen op een dood spoor? De sfeer wordt grillig als twee opgezette dieren van Dr Seuss binnen worden gebracht.
Archief