Rode Duivels

Afleveringen

Romelu Lukaku over het EK: "Ik heb nog niks bekeken"

3,0 1 x
Romelu Lukaku over het EK: "Ik heb nog niks bekeken" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 7 december 2016 om 16:21 uur en was te zien op Sporza.

Simons: "Ik ben en blijf beschikbaar en dat weet de trainer ook wel"

4,0 1 x
Simons: "Ik ben en blijf beschikbaar en dat weet de trainer ook wel" van Rode Duivels is uitgezonden op dinsdag 6 december 2016 om 3:11 uur en was te zien op Sporza.

Courtois: "Bedoeling was om het publiek wat terug te geven voor hun steun"

4,0 0 x
Courtois: "Bedoeling was om het publiek wat terug te geven voor hun steun" van Rode Duivels is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 17:14 uur en was te zien op Sporza.

Meunier: "Eerste doelpunt voor de Duivels, ik ben er blij mee"

4,0 0 x
Meunier: "Eerste doelpunt voor de Duivels, ik ben er blij mee" van Rode Duivels is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 17:14 uur en was te zien op Sporza.

Simons: "Blijk van waardering voor wat ik nog kan brengen"

3,0 0 x
Simons: "Blijk van waardering voor wat ik nog kan brengen" van Rode Duivels is uitgezonden op maandag 5 december 2016 om 17:14 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.