Rode Duivels

Afleveringen

Martinez: "Ik hou van de persoonlijkheid van Tielemans"

3,0 3 x
Martinez: "Ik hou van de persoonlijkheid van Tielemans" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 23:41 uur en was te zien op Sporza.

Australische kids kunnen een pak Rode Duivels opnoemen

3,0 4 x
Australische kids kunnen een pak Rode Duivels opnoemen van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 18:31 uur en was te zien op Sporza.

Ciman: "De trainer heeft vertrouwen in mij"

4,0 3 x
Ciman: "De trainer heeft vertrouwen in mij" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 15:37 uur en was te zien op Sporza.

Origi: "Het is tijd dat mensen zien wie de echte Divock is"

3,0 4 x
Origi: "Het is tijd dat mensen zien wie de echte Divock is" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 15:37 uur en was te zien op Sporza.

Tielemans: "Heb capaciteiten om met deze groep mee te draaien"

3,0 2 x
Tielemans: "Heb capaciteiten om met deze groep mee te draaien" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 22 maart 2017 om 15:37 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.