Rode Duivels

Afleveringen

Zo leven de Red Flames naar hun beslissende match toe

3,0 0 x
Zo leven de Red Flames naar hun beslissende match toe van Rode Duivels is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 18:37 uur en was te zien op Sporza.

Kijk volgende week naar de eerste aflevering van de Red Flames-docu

3,0 2 x
Kijk volgende week naar de eerste aflevering van de Red Flames-docu van Rode Duivels is uitgezonden op donderdag 25 mei 2017 om 23:30 uur en was te zien op Sporza.

Benteke: "We waren iets te laks in de tweede helft"

3,0 1 x
Benteke: "We waren iets te laks in de tweede helft" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 24 mei 2017 om 10:32 uur en was te zien op Sporza.

Chadli: "Je mag de match nooit zo weggeven"

4,0 0 x
Chadli: "Je mag de match nooit zo weggeven" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 24 mei 2017 om 10:32 uur en was te zien op Sporza.

Martinez: "De laatste 20 minuten namen we het op als een vriendschappelijke match"

3,0 0 x
Martinez: "De laatste 20 minuten namen we het op als een vriendschappelijke match" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 24 mei 2017 om 10:32 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.