Rode Duivels

Afleveringen

Benteke: "We waren iets te laks in de tweede helft"

3,0 0 x
Benteke: "We waren iets te laks in de tweede helft" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Boekharov knalt over

4,0 0 x
Boekharov knalt over van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Chadli: "Je mag de match nooit zo weggeven"

4,0 0 x
Chadli: "Je mag de match nooit zo weggeven" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Kansjes voor Samedov en Carrasco

3,0 0 x
Kansjes voor Samedov en Carrasco van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.

Martinez: "De laatste 20 minuten namen we het op als een vriendschappelijke match"

3,0 0 x
Martinez: "De laatste 20 minuten namen we het op als een vriendschappelijke match" van Rode Duivels is uitgezonden op woensdag 26 april 2017 om 5:46 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.