Rode Duivels - Vriendschappelijke Wedstrijden

Laatste aflevering
Rode Duivels - Vriendschappelijke Wedstrijden

Liveverslag van België - Luxemburg, de vierde en laatste oefenwedstrijd van de Rode Duivels in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Host: Maarten Breckx. Gasten: Marc Degryse en Jan Mulder. Commentaar: Aster Nzeyimana. Intervie...

Rode Duivels - Vriendschappelijke Wedstrijden gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2024
Liveverslag van België - Montenegro, de derde oefenmatch van de Rode Duivels in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Host: Maarten Breckx. Gasten: Marc Degryse en Jan Mulder. Commentaar: Aster Nzeyimana. Interviews: Gilles De Bilde.
Liveverslag van Engeland - België, de tweede oefenwedstrijd van de Rode Duivels in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, vanuit het Wembleystadion in Londen, Engeland.
Liveverslag van de tweede helft van Ierland - België, de eerste oefenwedstrijd van de Rode Duivels in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, vanuit het Avivastadion in Dublin, Ierland.
Liveverslag van de eerste helft van Ierland - België, de eerste oefenwedstrijd van de Rode Duivels in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland, vanuit het Avivastadion in Dublin, Ierland. De tweede helft van deze wedstrijd wordt uitgezonden op VTM 2.
Seizoen 1
Rechtstreeks verslag van de oefenwedstrijd België - Servië vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel.
Rechtstreeks verslag van deze oefeninterland van de Rode Duivels. Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.
Na de oefenwedstrijd in en tegen Ierland vorige zaterdag, spelen de mannen van Roberto Martínez vanavond in het Lotto Park (Anderlecht) tegen Burkina Faso, halvefinalist van de Afrika Cup. Presentatie: Maarten Breckx.
Rechtstreekse en integrale uitzending van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Avivastadion (Dublin). Presentatie: Maarten Breckx.
Archief