Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Schatten Van Mensen

2019
44:45

Aflevering 4

3,7 572 x
Patrick kocht een Hanna Barbera collectie en die gaat vandaag onder de hamer. Paul bezoekt in Frankrijk een marktje en dan komt de zakenman direct naar boven. Boris is op zoek naar nieuwe stukken en gaat in Herentals langs bij collega Yves. Bie levert persoonlijk een aantal werken bij een klant aan huis.
39:42

Aflevering 3

4,0 55 x
Patrick bezoekt de Londen Masterpiece Art Fair. Ook Paul is in Londen om een antiekbeurs bij te wonen. Bie gaat langs bij collega Miguel, die een uitgebreide maar dure collectie aanbiedt. Boris is ook in Engeland, hij bezoekt er een zeer excentrieke collega.
41:46

Aflevering 2

3,0 125 x
Bie zet haar schattenjacht in Spanje verder. Paul is met vakantie in Nice maar kan het onderhandelen niet laten. Boris zoekt het dichter bij huis.
41:20

Aflevering 1

4,0 213 x
In de eerste aflevering trekken Bie Baert en Boris Devis op schattenjacht richting Frankrijk. Patrick van der Vorst werkt al 24 jaar in Londen en schopte het in een paar jaar tijd van receptionist tot directer bij Sotheby's. Vandaag neemt hij iedereen mee naar Schotland om er het domein van de 'Duke of Buccleugh', de groot...
Archief