Schatten Van Mensen

Laatste aflevering
44:44
Schatten Van Mensen
Verlopen

Patrick kocht een Hanna Barbera collectie en die gaat vandaag onder de hamer. Paul bezoekt in Frankrijk een marktje en dan komt de zakenman in hem naar boven. Boris is op zoek naar nieuwe stukken en gaat in Herentals langs bij collega Yves. Bie levert persoonlijk een aantal werk...

Schatten Van Mensen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
39:43
Verlopen
Patrick bezoekt de Londen Masterpiece Art Fair. Ook Paul is in Londen om een antiekbeurs bij te wonen. Bie gaat langs bij collega Miguel, die een uitgebreide maar dure collectie aanbiedt. Boris is ook in Engeland, hij bezoekt er een zeer excentrieke collega.
41:45
Verlopen
Bie zet haar schattenjacht in Spanje verder. Paul is met vakantie in Nice maar kan het onderhandelen niet laten. Boris zoekt het dichter bij huis en hoopt in Brugge enkele unieke dingen te vinden. Patrick is naar België afgezakt voor een bijzondere veilig in Brugge.
41:18
Verlopen
In de eerste aflevering trekken Bie Baert en Boris Devis op schattenjacht richting Frankrijk. Patrick van der Vorst werkt al 24 jaar in Londen en schopte het in een paar jaar tijd van receptionist tot directer bij Sotheby's. Vandaag neemt hij iedereen mee naar Schotland om er het domein van de "Duke of Buccleugh", de groot...
Archief