Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

SOS Piet XL VIPs

SOS Piet XL VIPs herbekijken

Seizoen 1
10:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Pascal Braeckman

3,0 86 x
Piet sluit af in Hoboken bij Pascal Braeckman. De echtgenote van Pascal is zot van garnaalkroketten maar Pascals baksels zien er niet uit. Ook de liefde van de vrouw gaat soms door de maag en dus klinkt ook hier "SOS, Piet!".
10:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Natalia

3,0 56 x
Met de kerstdagen in zicht trekt Piet Huysentruyt naar Geel, naar Natalia. Zij is gek van kalfszwezeriken maar krijgt ze niet goed gebakken. "Ik vind dat jij ongelooflijk groot bent", stelt Piet vast wanneer hij naast haar staat. "En ik vind dat jij al wat aan het krimpen zijt", lacht Natalia. Piet wordt stil van al dat Ke...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Pat & Loredana

4,0 19 x
Piet rijdt naar het Limburgse Zonhoven, waar Pat Krimson en Loredana hem niet alleen ontvangen met een totaal mislukte espuma van aardappel, maar ook met een wondermooi verjaardagscadeau.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Julie Colpaert

4,3 762 x
Piet gaat langs bij VTM Nieuwsreporter Julie Colpaert. Zij kookt wel eens graag vegetarisch voor haar kinderen maar de zoete aardappelfrietjes zijn slap en de falafelballetjes smaken naar... niks. "Slappe frieten en flauwe ballen? Dat gaat niet hé?", dus: Piet to the rescue!
09:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Maureen & Sieg

4,3 294 x
Piet zet zijn tocht door Vlaanderen verder. Zijn eerste stop is in Wilsele, waar hij ontvangen wordt in het net gebouwde huis van Sieg en Maureen. Zij sukkelen al heel lang met de voorbereiding van een lekker vispannetje en vragen hulp aan Piet. "We zoeken een goede schipper om ons te navigeren doorheen het vispannetje, wa...
11:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Goedele

4,5 79 x
In Dilbeek belt onze chef aan bij Goedele Liekens die graag gezonde soepjes maakt. Maar haar witloofsoep met zalm trekt op niet veel: "Het is niet om op te eten, het is slappe drash, en daar ben ik niet mee gediend", vertelt ze.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Romeos

3,5 44 x
Piet belt aan bij Gunther Levi. Hij wilt een echte goede pad thai leren maken, want als we zijn vrienden Chris en Davy mogen geloven, trekt die op niet veel. "Het is Vlaamse thai, maar het moet Thaise thai zijn", is de opdracht van Gunther. Piet weet uiteraard raad en haalt wat geheime truukjes uit zijn iconisch valiesje.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Nathalie Meskens

4,3 44 x
Piet helpt mensen met hun kookproblemen. Nathalie Meskens, nochtans zelf zeer goed in vegan koken, probeert al een hele tijd een vegan tompoes te maken, maar slaagt er niet in. "Het ziet eruit alsof het al eens gegeten is", geeft ze eerlijk toe. Piet heeft een simpele oplossing voor haar probleem, maar moet eerst wel zijn ...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Margriet

4,0 40 x
Piet zet zijn tocht door Vlaanderen verder. Vandaag helpt hij Margriet Hermans met het maken van krokant gefrituurde kip.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Astrid

4,8 155 x
Astrid Coppens zit met de handen in het haar: ze is zot van een 'goeie Amerikaanse juicy hamburger', maar zowel het broodje als de hamburger zijn veel te droog. Ze krijgt er zelfs Piet stil mee. "Het is zó droog dat ik niet kan babbelen omdat ik teveel moet kauwen om het ingeslikt te krijgen", lacht hij. Maar uiteraard ken...
Archief