The Big Body Hotel

Laatste aflevering
The Big Body Hotel

Na een fietstocht heeft Macauley het moeilijk. Sheena gaat paardrijden en herontdekt een passie.

The Big Body Hotel gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Calvin en Patrice beleven een emotionele dag op een openbaar strand. Drie gasten van het hotel worden gevraagd om als levend model te poseren voor een tekenles.
Zal de 66-jarige Kathy zich eindelijk in een openbaar zwembad durven te begeven? Ginny moet de confrontatie aangaan met zijn angsten wanneer hij wordt uitgedaagd om een speech te geven.
De 60-jarige Jude verloor al haar zelfvertrouwen toen haar ex haar plots verliet. Zal ze met de hulp van coach Mel opnieuw ongegeneerd durven dansen?
De vakantie van Pete gaat niet zoals gepland wanneer hij opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Jenny moet haar laag zelfbeeld overwinnen om een quiz te presenteren.
David helpt een getrouwd koppel met hun communicatieprobleem. Sam heeft eindelijk genoeg zelfvertrouwen om een badpak aan te trekken.
Solomon overwint zijn angst voor het snorkelen, Jorgie heeft zenuwen voor een avondje uit en Philip voelt zich eindelijk zelfzeker genoeg om zijn T-shirt uit te doen.
Archief