Helden Van Hier: In De Lucht

Mei 2018
53:10

Aflevering 4

4,3 35 x
De vierde aflevering gaat van start met een zwaar verkeersongeval waarbij het slachtoffer gekneld zit in een vrachtwagen. Op de spoeddienst is het alle hens aan dek wanneer een patiënt toekomt met een grote wonde die is veroorzaakt door een kettingzaag. Ook Bart, die met zijn vingers tussen een cirkelzaag heeft gezeten, en Remco, die een grote wonde op zijn kaak moet laten naaien, worden met de beste zorgen omringd door het verplegend personeel. De helikopter vliegt uit voor een reanimatie van ...
54:20

Aflevering 3

4,0 20 x
In aflevering drie vliegt de MUG-helikopter uit naar een verkeersongeval. Het team stelt alles in het werk om de patiënt zo snel mogelijk naar de spoeddienst te brengen. Verder vliegt de MUG-helikopter ook uit naar Baby Remi die last heeft van koortsstuipen en naar een zwembad om een man te reanimeren. Op de spoeddienst van het AZ Sint-Jan in Brugge komt kleine Thiago toe. Hij is gevallen en heeft een grote wonde op zijn kaak. Ten slotte wordt de duim van Koen vakkundig terug op zijn plaats gez...
53:13

Aflevering 2

Verlopen 3,7 30 x
In de tweede aflevering van Helden van Hier: In de Lucht vliegt de helikopter uit voor een 20-jarig meisje dat het bewustzijn heeft verloren in bad. De jonge vrouw wordt naar het ziekenhuis gevlogen, maar de dokter is erg bezorgd om haar toestand. De helikopter vliegt ook uit voor een wagen met twee inzittenden die van de baan is afgeweken en zo'n vijf meter lager ondersteboven in de gracht terecht is gekomen en naar een skatepark waar een meisje bij een val haar heup heeft gebroken. In de spoe...
53:49

Aflevering 1

Verlopen 4,8 77 x
In de eerste aflevering voert de piloot van de MUG-helikopter een spectaculaire landing uit om een jongen die is aangereden door een moto zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te brengen. De hulpverleners rukken ook uit voor een chauffeur die met zijn auto in de berm is gereden en om een man te reanimeren na een hartinfarct. De camera's filmen bovendien niet alleen in en rond de helikopter. Ook op de spoeddienst van het AZ Sint-Jan in Brugge worden de interventies gevolgd.
November 2017
53:33

Aflevering 9

Verlopen 3,6 861 x
De MUG-helikopter van het AZ Sint-Jans in Brugge heeft het weer druk tijdens de negende en laatste aflevering van Helden van Hier: In de Lucht. Zo vliegt het uit naar een kettingbotsing, een vrouw die door het gebruik van bloedverdunners erg veel bloed verliest en naar een persoon die een epilepsie aanval heeft.
Oktober 2017
52:01

Aflevering 8

Verlopen 2,7 319 x
De MUG-helikopter van het AZ Sint-Jan in Brugge rukt uit voor grote en kleine interventies: een epilepsieaanval, een gebroken heup, een dubbele armbreuk en een ongeval met een heftruck. Ook op de spoeddienst hebben de hulpverleners hun handen vol met het verzorgen van gewonden.
55:45

Aflevering 7

Verlopen 4,0 197 x
De MUG-helikopter van AZ Sint-Jan te Brugge vliegt uit voor een sportongeval. Tijdens een spel krachtbal is een jongeman op zijn rug gevallen en heeft geen gevoel meer in zijn benen. Ook op de spoedgevallendienst komen er enkele sporters binnen die een blessure hebben opgelopen. Het MUG-team haast zich daarnaast ook naar een boer die een stamp heeft gekregen van een rund en een frontale botsing. De chauffeur zit gekneld en zijn wagen, hij moet zo snel mogelijk verzorging krijgen.
54:21

Aflevering 6

Verlopen 3,0 173 x
De MUG-helikopter vliegt uit voor een man die stampen kreeg van een koe. De hulpverleners rukken ook uit voor een epilepsie aanval van kleine Lauren en voor een motorongeval van een jongeman die uitgleed in een bocht. Op de spoeddienst zit een man met met een hevige bloedneus die er niets anders op vond dan tampons te gebruik om zijn bloeding te stoppen. Melanie is dan weer gevallen van de trampoline en heeft haar arm gebroken.
52:40

Aflevering 5

Verlopen 4,0 177 x
In de vijfde aflevering van Helden van Hier: In de Lucht vliegt de helikopter naar een voetbalveld voor een bewusteloze supporter. Op de spoeddienst van het AZ Sint-Jan te Brugge komt Sonja toe nadat ze is gevallen met de fiets en verzorging nodig heeft, net als Minne die glas in haar voet heeft. Ook de hondenbeet van Hans wordt onder handen genomen door de verpleging. De helikopter rukt uit voor een frontale botsing en een verkeersongeval in Knesselare.
Mei 2017
53:09

Aflevering 4

Verlopen 4,5 149 x
In de laatste aflevering van Helden van Hier: In de Lucht probeert het MUG-team van het Sint-Janziekenhuis opnieuw heel wat mensenlevens te redden. Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping waar een baby kampt met ademnood. Op de spoedafdeling zit een man die verbrand is in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. Spoedarts An vliegt uit naar een bedrijf waar iemand een hartinfarct gekregen heeft. Bij aankomst blijkt de reanimatie al een tijd aan de ga...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.