The Flying Doctors

Laatste aflevering
45:00
The Flying Doctors

De Queen of the Outback-wedstrijd wordt gehouden in Windoona en is een succes. Dave accepteert een baan bij de grootste chartermaatschappij van het land. Gibbo moet een noodlanding maken en raakt zwaargewond.

The Flying Doctors gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
45:00
Twee gewelddadige en aan medicatie verslaafde stropers veroorzaken problemen nadat ze zijn weggestuurd bij een van de afgelegen klinieken van de Flying Doctors. De artsen worden uiteindelijk opgeroepen om het paar te helpen wanneer ze dringende medische hulp nodig hebben.
44:00
Een reizend theatergezelschap krijgt een ongeluk op weg naar Coopers Crossing. Wanneer hun gewetenloze manager er met hun geld vandoor gaat, willen de lokale bewoners hen helpen.
45:00
Geoff helpt een natuurkundige die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk. Geoff hoort dat de vrouw een hersentumor heeft waarvoor ze de behandeling heeft geweigerd.
44:00
Geoff raakt verstrikt in een benarde situatie wanneer een buitenstaander een plaatselijke vrouw bedreigt.
44:00
Een verwarde man richt heel wat ravage aan wanneer hij tijdens de vlucht uit zijn verdoving bijkomt. Dave Gibson neemt wat broodnodige vakantie op, maar autopech houdt hem langer in Coopers Crossing dan hij zou willen. Ondertussen terroriseert zijn vervanger het hele team.
45:00
Na het kopen van een woning op een openbare verkoopt, wordt George Baxter geconfronteerd met de vorige eigenaar die hem ervan beschuldigt misbruik te maken van zijn financiële problemen. Baxter probeert zijn imago te herstellen door een inzamelingsactie te organiseren. Geoff vertelt Emma over zijn vrouw die overleed aan ka...
45:00
Chris wordt opgeroepen om een kind te helpen dat is neergeschoten. Chris en David zien met lede ogen aan hoe het gezin langzaam uit elkaar valt in de nasleep van het schietincident. Geoff krijgt een baan aangeboden bij een kliniek in Sydney.
44:00
Chris vreest voor Geoffs overlevingskansen in Coopers Crossing. Wanneer Kate weigert deel te nemen aan de Miss Coopers Crossing-verkiezing op het jaarlijkse festival, moet Violet Carnegie Emma overtuigen om mee te doen. Kate redt het leven van George Baxter, nadat hij door de bliksem is getroffen.
45:00
Een oorlogsheld met aids wordt afgewezen door de lokale bevolking wanneer ze ontdekken dat hij ziek en homoseksueel is. Chris is een van de weinigen die hem nog wil helpen. Dokter Geoffrey Standish arriveert om het vertrek van Tom op te vangen.
45:00
De relatie tussen Tom en Chris bereikt een hoogtepunt en huwelijksgeruchten doen de ronde in de stad. Aangedaan door beelden van de hongersnood in Ethiopië, besluit Tom Coopers Crossing te verlaten en zich bij de internationale hulpverlening aan te sluiten.
45:00
Er worden voorbereidingen getroffen om een plaquette te onthullen ter ere van de mannen die tijdens de Vietnamoorlog zijn gestorven. Chris en Tom ontdekken dat ze verschillende meningen hebben over de oorlog. George waarschuwt Violet wanneer een jonge vrouw in Cooper's Crossing arriveert en beweert haar kleindochter te zij...
45:00
Sharon besluit naar Sydney te verhuizen om een carrière als maatschappelijk werkster na te streven. Tom wordt opgeroepen om de verwondingen van een dronken man te verzorgen. Hij probeert de man te laten inzien dat hij door zijn drankgebruik op het punt staat zijn vrouw en boerderij te verliezen.
45:00
Een jonge avonturier die naar Birdsville probeert te fietsen, eet een giftige plant en moet vervolgens met het vliegtuig worden opgehaald. Tom waarschuwt de jongeman, de zoon van een rijke mijnbouwmagnaat, om zijn reis niet verder te zetten, aangezien hij slecht voorbereid is op reizen in de outback.
45:00
Tom en Dave redden een jong meisje dat in primitieve omstandigheden in de outback leefde. Ze brengen haar naar Cooper's Crossing in de hoop haar onder toezicht te kunnen plaatsen, maar ze raakt gehecht aan Tom en probeert weg te rennen.
45:00
Chris schrijft de anticonceptiepil voor aan een tienermeisje. Ze had er echter niet op gerekend dat iedereen dit te weten zou komen. De dokters moeten een landingsbaan vrijmaken om een gewonde man te evacueren op een afgelegen boorlocatie. Max en zijn vriendin raken gewond bij een auto-ongeluk. Ron is niet blij met de opru...
45:00
Emma pakt de financiën van de garage aan. Chris en Tom vinden amper tijd voor elkaar. Hun kersverse relatie is hét gespreksonderwerp van de dag in Coopers Crossing. Ron keert terug uit Sydney en ontdekt dat Emma zijn baan in de garage heeft overgenomen. Violet kan maar moeilijk aanvaarden dat ze vanaf nu diabetespatiënt is.
45:00
Coopers Crossing bruist wanneer een internationale autorally, die van Londen naar Sydney gaat, door het kleine stadje in de outback trekt. Chauffeur Sandra Wetherby trekt de aandacht van Dave en hij helpt haar weer op weg nadat haar auto werd gesaboteerd. Tom wordt jaloers wanneer hij ziet dat Chris tijd doorbrengt met Pie...
45:00
Een vrouw staat erop dat haar zwangere nichtje mag bevallen op de afgelegen boerderij van de familie. Wanneer de dokters worden opgeroepen om te helpen bij een moeilijke bevalling, ontdekken ze de ware aard van de situatie. Iedereen hoopt intussen dat Tom en Chris alsnog een koppel worden.
45:00
Chris presteert goed op de jaarlijkse schietwedstrijd en dwingt hiermee respect af bij de lokale gemeenschap. Een jongeman slaagt er maar niet in om aan de verwachtingen van zijn vader te voldoen en neemt daarom een overdosis drugs.
Archief