The Graham Norton Show

September 2019
48:00

Seizoen 22 - 6. Aflevering 6

4,0 1 x
Graham Norton mag vanavond Kenneth Branagh en Dame Judi Dench verwelkomen. Ze zijn alletwee te zien in een nieuwe filmversie van 'Murder on the Orient Express', die ook werd geregisseerd door Branagh. Michelle Pfeiffer en Josh Gad zijn ook van de partij.
48:00

Seizoen 22 - 5. Aflevering 5

4,0 2 x
Graham Norton nodigt vanavond Emma Thompson en Adam Sandler uit, die samen te zien zijn in het drama 'The Meyerowitz Stories (New and Selected)'. Claire Foy en Cara Delevingne zijn ook van de partij en Morrissey levert de muziek met zijn nummer 'Spent the Day in Bed'.
48:00

Seizoen 22 - 4. Aflevering 4

3,0 2 x
Voormalig Amerikaans minister van buitenlandse zaken en presidentskandidate Hillary Clinton komt langs om haar boek 'What Happened' te promoten. Jeff Goldblum heeft het over zijn rol in de film 'Thor: Ragnarok' en ook Gerard Butler en Jack Whitehall komen langs.
48:00

Seizoen 22 - 3. Aflevering 3

3,0 3 x
Graham Norton verwelkomt vanavond Nicole Kidman en Colin Farrell, die samen te zien zijn in de horrorthriller 'The Killing of a Sacred Deer'. 'Breaking Bad'-ster Bryan Cranston is ook van de partij om het over zijn podiumopvoering van de Oscarwinnende film 'Network' te hebben. Jane Fonda en Matt Lucas ronden de gastenlijst...
48:00

Seizoen 22 - 2. Aflevering 2

4,0 3 x
Graham Norton verwelkomt vanavond Kate Winslet en Idris Elba, die samen te zien zijn in het romantisch drama 'The Mountain Between Us'. Komiek Chris Rock is ook van de partij en de muzikale noot wordt geleverd door Liam Gallagher.
48:00

Seizoen 22 - 1. Aflevering 1

4,0 5 x
Graham Norton is terug van weggeweest en verwelkomt meteen Harrison Ford en Ryan Gosling. Zij komen praten over hun rollen in 'Blade Runner 2049', de langverwachte opvolger van de sci-fi klassieker van Ridley Scott. Margot Robbie en Reese Witherspoon zijn ook van de partij om het over respectievelijk 'Goodbye Christopher R...
47:00

Seizoen 25 - 13. Aflevering 13

3,0 2 x
Graham Norton sluit het vijfentwintigste seizoen van zijn talkshow af met een duik in het archief. Het resultaat is een compilatie van de opmerkelijkste en meest memorabele momenten uit de show. Passeren onder meer de revue: Madonna, Will Smith, Chris Hemsworth, Tom Hanks, Taylor Swift, Anne Hathaway, Charlize Theron, Seth...
47:00

Seizoen 25 - 12. Aflevering 12

4,0 4 x
Graham Norton ontvangt Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Tom Holland en Jake Gyllenhaal. Rapper Stormzy zorgt voor het muzikale intermezzo.
Augustus 2019
47:00

Seizoen 25 - 9. Aflevering 9

4,0 2 x
Graham Norton ontvangt vanavond Gloria Estefan, David Tennant en Michael Sheen. De Jonas Brothers brengen hun huidige single 'Sucker'.
47:00

Seizoen 25 - 8. Aflevering 8

4,0 3 x
Gasten: Jessica Chastain, Michael Fassbender, Sophie Turner en James McAvoy. Al deze gasten spelen mee in de nieuwe blockbuster X-Men: Dark Phoenix.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.