The Graham Norton Show

2017
46:00

Aflevering 9

4,0 7 x
De gasten van Graham Norton zijn Elton John, acteur en schrijver Stephen Fry, de Oscargenomineerde actrice Carey Mulligan en popster Robbie Williams. P!nk is er ook bij en brengt haar succesnummer What About Us.
45:00

Aflevering 8

4,0 5 x
Grote namen in de studio bij Graham Norton: Mel Gibson, Will Ferrell, Mark Wahlberg en John Lithgow. Kesha komt ook langs en brengt haar nummer Learn To Let Go.
46:00

Aflevering 6

4,0 1 x
Aflevering 6 van The Graham Norton Show is uitgezonden op dinsdag 21 november 2017 om 11:16 uur en was te zien op Q2.
45:00

Aflevering 7

4,0 5 x
Graham Norton krijgt acteur Hugh Grant, die een rol speelt in Paddington 2, Justice League-acteur Jason Momoa en comédienne Sarah Millican over de vloer. Ook drievoudig Grammy Award-winnares Kelly Clarkson komt langs en brengt het nummer Love So Soft van haar album Meaning of Life.
46:00

Aflevering 6

3,0 6 x
Acteurs Judi Dench, Kenneth Branagh, Michelle Pfeiffer en Josh Gad, die samen te zien zijn in de nieuwe filmversie van Murder on the Orient Express, zijn te gast bij Graham Norton. St. Vincent zorgt voor de muziek en brengt het nummer Los Ageless.
44:00

Aflevering 5

4,0 12 x
Graham Norton wordt vergezeld door Emma Thompson en Adam Sandler, die samen een rol spelen in de nieuwe film The Meyerowitz Stories (New and Selected). Ook The Crown-actrice Claire Foy en Cara Delevingne zijn te gast in de studio. De Britse zanger Morrissey zorgt voor muziek en brengt zijn nieuwe nummer Spent the Day in Bed.
53:00

Aflevering 4

4,0 9 x
Graham Norton ontvangt Hillary Clinton en komiek Jack Whitehall. Jeff Goldblum komt langs om te praten over zijn rol in Thor: Ragnarok en met Gerard Butler heeft Graham Norton het over de nieuwe film Geostorm. De muziek wordt verzorgd door de Grammy-winnende jazz en soul zanger Gregory Porter.
48:00

Aflevering 3

3,0 10 x
De gasten van Graham Norton zijn Oscarwinnares en activiste Jane Fonda, Breaking Bad-acteur Bryan Cranston en komiek Matt Lucas. Nicole Kidman en Colin Farrell komen langs om te praten over hun hoofdrollen in de nieuwste film The Killing of a Sacred Deer. Niall Horan is er ook bij en brengt zijn nieuwste nummer Too Much to Ask.
46:00

Aflevering 1

3,0 4 x
Graham Norton krijgt Harrison Ford, Ryan Gosling, Margot Robbie en Reese Witherspoon over de vloer om te praten over hun nieuwe filmprojecten. De Britse band Bananarama zorgt voor muziek en brengt het nummer Cruel Summer.
46:00

Aflevering 2

4,0 10 x
Kate Winslet en Idris Elba zijn te gast bij Graham Norton om het te hebben over de nieuwe film The Mountain Between Us. Ook viervoudig Emmy Award-winnaar Chris Rock komt langs en Liam Gallagher, de voormalige frontman van Oasis, brengt zijn nieuwe single For What It's Worth.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.