Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Vloglab Forever #Stories

Vloglab Forever #Stories herbekijken

Seizoen 9
22:00

Seizoen 9, Aflevering 7

3,0 9 x
De vloggers krijgen tijdens de repetitie voor hun optreden onaangenaam bezoek. Chloé krijgt allemaal dingen te horen over het medisch onderzoek en belt met Stien dat ze niet wil gaan. Steffi en Cédric krijgen ruzie over Anneleen. Stien zegt eens goed haar gedacht tegen Sam en Tristan komt bekend volk tegen op de casting.
22:00

Seizoen 9, Aflevering 6

3,0 5 x
De vloggers krijgen slecht nieuws te horen over Anneleen. Chloé heeft haar eerste dag op haar nieuwe school. Ruben is triest, nu Stien weg is. Chakir heeft slecht nieuws voor Zoë. Angela doet een onaangename ontdekking, Seppe probeert haar te helpen.
22:00

Seizoen 9, Aflevering 5

3,0 8 x
Seizoen 9, Aflevering 5 van Vloglab Forever #Stories is uitgezonden op woensdag 2 november 2022 om 17:03 uur en was te zien op VTM.
22:00

Seizoen 9, Aflevering 4

4,0 7 x
Tristan, Marnix en Chakir voeren de opdracht van de bende uit, maar die verloopt niet zo goed... Ruben probeert Stien de waarheid te vertellen. Cédric beleeft zijn eerste dag als student en krijgt meteen een opdracht van de studentenvereniging.
22:00

Seizoen 9, Aflevering 3

3,0 21 x
De vloggers organiseren audities voor de band. Angela en Seppe besluiten hun relatie officieel te maken. Marnix, Tristan en Chakir gaan op een gevaarlijkemissie om een verdacht pakketje op te halen.
22:00

Seizoen 9, Aflevering 2

4,5 57 x
De vloggers zijn in paniek wanneer Angela niet komt opdagen in het ziekenhuis. Ze besluiten haar te gaan zoeken bij Daan. Kamilla krijgt goed nieuws te horen over haar boek. Simon en Chloe hebben afgesproken met Zita om haar de waarheid te vertellen.Ook voor Stien en Ruben is het een spannende dag, zij ontvangen vandaag vo...
Archief