Wintersporten

Afleveringen

Seppe Smits: "Hoogste niveau ooit op een BK"

4,0 1 x
Seppe Smits: "Hoogste niveau ooit op een BK" van Wintersporten is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 8:49 uur en was te zien op Sporza.

Duitser Felix Kersten wint 130km lange kite skiwedstrijd

4,0 0 x
Duitser Felix Kersten wint 130km lange kite skiwedstrijd van Wintersporten is uitgezonden op woensdag 17 mei 2017 om 7:15 uur en was te zien op Sporza.

Met deze run werd Seppe Smits zesde op het WK

3,0 6 x
Met deze run werd Seppe Smits zesde op het WK van Wintersporten is uitgezonden op vrijdag 24 februari 2017 om 13:58 uur en was te zien op Sporza.

Swings: "Had op de WK's beter willen doen"

3,0 2 x
Swings: "Had op de WK's beter willen doen" van Wintersporten is uitgezonden op donderdag 9 februari 2017 om 12:11 uur en was te zien op Sporza.

Geniet van de jumps van Seppe Smits in Pyeongchang

3,0 5 x
Geniet van de jumps van Seppe Smits in Pyeongchang van Wintersporten is uitgezonden op donderdag 29 december 2016 om 3:24 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.