Wintersporten

Afleveringen

Met deze run werd Seppe Smits zesde op het WK

3,0 4 x
Met deze run werd Seppe Smits zesde op het WK van Wintersporten is uitgezonden op vrijdag 24 februari 2017 om 13:58 uur en was te zien op Sporza.

Swings: "Had op de WK's beter willen doen"

3,0 1 x
Swings: "Had op de WK's beter willen doen" van Wintersporten is uitgezonden op donderdag 9 februari 2017 om 12:11 uur en was te zien op Sporza.

Geniet van de jumps van Seppe Smits in Pyeongchang

3,0 4 x
Geniet van de jumps van Seppe Smits in Pyeongchang van Wintersporten is uitgezonden op donderdag 29 december 2016 om 3:24 uur en was te zien op Sporza.

Seppe Smits: "Tevreden dat ik een run kon landen"

3,0 1 x
Seppe Smits: "Tevreden dat ik een run kon landen" van Wintersporten is uitgezonden op donderdag 29 december 2016 om 3:24 uur en was te zien op Sporza.

Kim Meylemans zakt één plaats

3,0 11 x
Kim Meylemans zakt één plaats van Wintersporten is uitgezonden op dinsdag 6 december 2016 om 18:58 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.