24 Hours in Police Custody

Afleveringen
46:03

Bad blood (4/9)

3,0 4 x
Britse 'fly on the wall'-reeks over de politie van de Britse stad Luton. Een klein dorpje in de buurt van Luton wordt geplaagd door een reeks tienermisdaden.
47:17

Love hurts (3/9)

3,0 10 x
Inspecteurs Cheryldeen Liversidge en Kat Alison onderzoeken twee vreemde verhalen van pesterijen en huiselijk geweld.
46:53

Age concern (2/9)

3,0 13 x
Officier Gary Hales probeert een reeks bijzondere misdaden uit te klaren: meerdere bejaarden zijn seksueel aangerand op een kerkhof.
46:57

A crime of passion (1/9)

3,0 22 x
De inspecteurs van Luton Chris Hutton en Dave Brecknock haasten zich naar een huis waar ze een zwaargewonde man en vrouw aantreffen met ernaast een bebloed mes.
1:04:51

The Conspiracy to Murder

Verlopen 3,0 43 x
Deze bijzondere aflevering begint met de arrestatie van een verdachte in een moordzaak. Vermoedelijk ligt een uit de hand gelopen liefdesdriehoek aan de basis.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.