Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

24 Hours in Police Custody

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 10 - Fifty Shades Of Abuse

3,0 0 x
Er wordt een gewond meisje binnengebracht in het ziekenhuis dat sporen vertoont van seksueel misbruik. Maar wanneer het slachtoffer weer bij bewustzijn is, zegt ze dat haar verwondingen het gevolg zijn van dronken seks met haar vriend. Nog voor de agenten de zaak grondig kunnen onderzoeken, is het meisje alweer verdwenen ....

Seizoen 4, Aflevering 9 - A Second Chance

3,0 4 x
De politie wordt door een vrouw opgeroepen naar een appartementsgebouw in Luton. Wanneer ze de gang doorwandelen, zien ze meteen een bloederige handafdruk op de muur. De flat is leeg, maar de politie vermoedt dat een oude bekende net is weggevlucht uit het appartement.

Seizoen 4, Aflevering 8 - A Knife Through The Heart

3,0 4 x
Een man wordt op straat gevonden met een steekwond in zijn hart. Een vriend van hem is ter plaatse, maar mag niet op de plaats delict komen om te kijken hoe het met het slachtoffer gaat. De man kan niet meer gered worden, dus er wordt een moordonderzoek opgestart waarin de getuigenis van de vriend een belangrijke rol kan s...

Aflevering 7 (Seizoen 4)

4,5 42 x
De politie is een aantal jongemannen op het spoor die verdacht worden van heroïneverkoop in de straten van Londen. Het is een geheime operatie; behalve de Major Crime Unit is niemand, zelfs geen andere inlichtingendienst, op de hoogte. Met tien gelijktijdige ochtendlijke invallen worden de bendeleden aangehouden. Tijdens d...

Aflevering 6 (Seizoen 4)

3,0 43 x
In een overgroeide weide wordt het lichaam van een vrouw gevonden. Volgens de vaststellingen is het slachtoffer doodgebloed en is er een dader in het spel. Via huis-aan-huisbevragingen probeert de Major Crime Unit de laatste verplaatsingen van de vrouw in kaart te brengen. Volgens de buren van het slachtoffer was er voor h...

Too close for comfort

3,0 22 x
Too close for comfort van 24 Hours in Police Custody is uitgezonden op maandag 21 oktober 2019 om 23:30 uur en was te zien op Canvas.

Frequent flyers

4,0 14 x
Frequent flyers van 24 Hours in Police Custody is uitgezonden op maandag 14 oktober 2019 om 23:26 uur en was te zien op Canvas.

Left for dead

3,0 19 x
Left for dead van 24 Hours in Police Custody is uitgezonden op maandag 7 oktober 2019 om 23:32 uur en was te zien op Canvas.
46:00

Car attack

4,0 28 x
Zaterdagochtend, halfvijf: de politie van Bedfordshire wordt naar het centrum van Dunstable geroepen. Een man is aan een kebabzaak ingereden op een groepje feestgangers en is te voet gevlucht. Een van de slachtoffers is zwaargewond en de enige aanwijzing die de politie heeft, is de auto van de dader.

Sex and corruption

3,0 26 x
Wat gebeurt er wanneer de politieagent die de misdaad moet onderzoeken, de dader blijkt te zijn? We nemen een kijkje achter de schermen van het onderzoek dat de corruptie blootlegt. Wanneer de agent in kwestie wordt opgepakt en veroordeeld, blijven zijn collega's in Bedfordshire verweesd achter.
Archief