24 Hours in Police Custody

Afleveringen
46:49

The morning after

4,0 8 x
De politie van Bedfordshire wordt opgeroepen voor een vermeend geval van huiselijk geweld tegen een 75-jarige man.
47:12

Guilty little secrets (5/9)

4,0 20 x
Twee mannen, een dokter en een schoolmedewerker worden aangehouden in het kader van een onderzoek naar het bezit en verspreiden van kinderporno.
46:03

Bad blood (4/9)

3,0 10 x
Britse 'fly on the wall'-reeks over de politie van de Britse stad Luton. Een klein dorpje in de buurt van Luton wordt geplaagd door een reeks tienermisdaden.
47:17

Love hurts (3/9)

3,0 11 x
Inspecteurs Cheryldeen Liversidge en Kat Alison onderzoeken twee vreemde verhalen van pesterijen en huiselijk geweld.
46:53

Age concern (2/9)

3,0 16 x
Officier Gary Hales probeert een reeks bijzondere misdaden uit te klaren: meerdere bejaarden zijn seksueel aangerand op een kerkhof.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.