Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ambulance

Seizoen 1
1:00:00

Aflevering 6

3,5 7 x
Er komen meerdere oproepen binnen voor een auto-ongeluk. De plaats van het ongeval bevindt zich op 45 minuten rijden met de auto, en de helikopter is misschien geen optie door het winterse weer. Cassie en Ray worden opgeroepen voor iemand die in ademnood verkeert.
1:00:00

Aflevering 5

3,0 9 x
Verpleegkundige Luke zet zijn kennis om in de praktijk wanneer hij wordt opgeroepen voor een zwaar motorongeval. Ambulanciers Alex en Sam worden opgeroepen voor een verwarde 103-jarige vrouw die weigert om naar het ziekenhuis te gaan.
1:00:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Het is winter en op de ambulancedienst heerst een ongeziene drukte. Operator Joe ontvangt een oproep van een man die ermee dreigt om een handgranaat te gebruiken. Dokter Ian en verpleegkundige Rob worden opgeroepen voor een zwaar motorongeval. Er zit voor hen niets anders op dan een levensbedreigende hoofdwonde ter plekke ...
1:00:00

Aflevering 3

4,0 1 x
Dokter Ian en verpleegster Nikki worden tijdens hun nachtshift geconfronteerd met de gevolgen van jeugddelinquentie; een dertienjarige werd neergestoken. Meteen daarna krijgen ze alweer een dringende oproep. Twee jongemannen werden beschoten.
1:00:00

Aflevering 2

4,0 4 x
Rich wordt bij een patiënt geroepen die bewusteloos op straat ligt. Een gevolg van het innemen van synthetische cannabis? Alice en Lauren ontvangen een dringende oproep in verband met een baby die niet meer ademt. Jo en Cam worden uitgestuurd naar een 58-jarige vrouw die thuis ten val is gekomen.
59:00

Aflevering 12

4,0 3 x
Gareth en Gabby worden opgeroepen voor iemand die flauwviel tijdens het shoppen. Gareth wil hartproblemen uitsluiten en laat de patiënt daarom overbrengen naar het ziekenhuis. Dave, een ambulanceteam en de brandweer haasten zich naar John Lennon Airport nadat de luchtverkeersleiding elk contact met een vliegtuig verloor.
1:00:00

Aflevering 1

4,0 1 x
De politie licht de ambulancedienst in over een patiënt die onder een tram is vast komen te zitten. Matt en Andy worden meteen opgeroepen om ter plekke te gaan met de helikopter. Paul en Adam moeten een man helpen die in de badkamer gevallen is. In de controlekamer krijgt Laura een oproep binnen die haar zwaar aangrijpt.
57:00

Aflevering 11

4,0 2 x
Kirsten wordt opgeroepen voor een man die zich ernstig verwond heeft aan zijn been terwijl hij aan het inbreken was. Kelsey en Dave haasten zich ondertussen naar een vrouw die 27 weken zwanger is en hevige pijn ondervindt, en Gareth en Gabby worden opgeroepen voor een vrouw die moeite heeft met ademen.
57:00

Aflevering 9

3,0 5 x
Chelsey en Dave worden opgeroepen als back-up voor de ervaren Rob, die reeds ter plaatse is bij een auto-ongeluk waarbij de bestuurder het op een lopen heeft gezet. Wanneer de man wat later alsnog opduikt, dienen Chelsey en Dave de eerste zorgen toe. De man blijkt dronken te zijn. Eric en Emily worden opgeroepen voor een t...
57:00

Aflevering 10

4,0 7 x
De hulpdiensten bereiden zich voor op een druk weekend. The Grand National-paardenkoers in Aintree brengt jaarlijks duizenden mensen naar Liverpool en dat brengt uiteraard extra problemen met zich mee. Mo en Tony worden opgeroepen voor een man die in het station van de trap is gevallen. Nadien haasten ze zich naar een baby...
Archief