Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ambulance

2019

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

3,0 14 x
Katie en Sarah haasten zich om een man te helpen die thuis in elkaar is gezakt. Rond middernacht wordt de noodcentrale overspoeld met meldingen van allerlei ongelukken van en gevechten tussen dronken mensen.
57:00

Seizoen 4 - 8. Aflevering 8

4,0 9 x
Tijdens een verlengd weekend moet de North West Ambulance Service meer dan 18.000 oproepen beantwoorden. Gary en Claire ontvangen de oproep van een auto die overkop ging. In een verzorgingstehuis werd een 86-jarige man het slachtoffer van een bloedvergiftiging.
57:00

Seizoen 4 - 7. Aflevering 7

4,0 9 x
Engeland neemt het op tegen Kroatië in de halve finales van het WK Voetbal. De ambulancedienst maakt zich dan ook op op een toenemend aantal oproepen. De avond komt traag op gang, met een man die beweert zijn vrouw te hebben vermoord, en een vrouw die op bevallen staat. Maar dan weerklinkt het laatste fluitsignaal in Rusla...
57:00

Seizoen 4 - 6. Aflevering 6

3,0 15 x
De North West Ambulance Service heeft een drukke vrijdagavond voor de boeg. Manager Saj maakt zich zorgen om het onvoldoende aantal ziekenwagens die hij ter beschikking heeft. Het wordt zelfs nog erger wanneer het nieuws binnensijpelt van een huisbrand. Ellie en Ian worden opgeroepen naar een 63-jarige met ademhalingsprobl...
50:00

Seizoen 4 - 5. Aflevering 5

3,0 14 x
Aflevering 5 (seizoen 4) van de docureeks waarin de kijker een blik achter de schermen krijgt bij de West Midlands ambulancedienst.
50:00

Seizoen 4 - 4. Aflevering 4

3,0 11 x
Joe gaat een drukke nacht tegemoet in het noodoproepcentrum van North West Ambulance Service en dat voor het eerst zonder begeleiding.
50:00

Seizoen 4 - 3. Aflevering 3

4,0 13 x
Het medisch team wordt afgeleid door een man die repetitief blijft bellen naar de noodcentrale. Sarah en Alan krijgen een oproep binnen van een baby die hete thee over zich heen heeft gekregen. Pagna en Amy krijgen een melding van een man die zelfmoord wil plegen. De normale routine van de nachtshift wordt doorbroken wanne...
50:00

Seizoen 4 - 2. Aflevering 2

4,0 12 x
De ambulancedienst krijgt ontelbaar veel oproepen tijdens de nachtshift. Luk wordt naar een 9-jarige jongen gestuurd die mogelijk een hartaanval krijgt en Gina en Jimmy verzorgen een 12-jarige Judovechter.
50:00

Seizoen 4 - 1. Aflevering 1

3,0 17 x
Paramedics Debbie en Shaun proberen een dakloze man te overtuigen om mee naar het ziekenhuis te gaan.

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,0 17 x
In Brixton helpt de ervaren verpleger Rich een man die een overdosis drugs heeft genomen in een nachtclub. In Oost-Londen wordt een man bij de kebabzaak hard aangepakt met alle gevolgen van dien. In de controlekamer komt een merkwaardig telefoontje binnen en op de spoeddienst wordt het steeds drukker door het toenemende ge...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.