Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ambulance

Mei 2021
50:00

Aflevering 8

4,0 14 x
Er komt een noodoproep binnen van een man wiens vrouw een hartstilstand heeft. Een arts en verpleger haasten zich ter plekke. Mandy en Dave worden opgroepen voor een man die door de politie dood werd aangetroffen.
1:05:00

Aflevering 7

4,0 3 x
Het is St. Patrick's Day en dus maken de artsen en verplegers van de amulancedienst zich op voor een druk weekend. Paul en Emma worden opgeroepen voor een kind dat hevig bloedt uit zijn oor. Daarnaast komt er een noodoproep binnen voor een steekpartij in het park.
April 2021
1:15:00

Aflevering 6

4,0 6 x
Er komen meerdere oproepen binnen voor een auto-ongeluk. De plaats van het ongeval bevindt zich op 45 minuten rijden met de auto, en de helikopter is misschien geen optie door het winterse weer. Cassie en Ray worden opgeroepen voor iemand die in ademnood verkeert.
1:15:00

Aflevering 1

4,0 10 x
De politie licht de ambulancedienst in over een patiënt die onder een tram is vast komen te zitten. Matt en Andy worden meteen opgeroepen om ter plekke te gaan met de helikopter. Paul en Adam moeten een man helpen die in de badkamer gevallen is. In de controlekamer krijgt Laura een oproep binnen die haar zwaar aangrijpt.
1:10:00

Aflevering 5

3,0 6 x
Verpleegkundige Luke zet zijn kennis om in de praktijk wanneer hij wordt opgeroepen voor een zwaar motorongeval. Ambulanciers Alex en Sam worden opgeroepen voor een verwarde 103-jarige vrouw die weigert om naar het ziekenhuis te gaan.
1:10:00

Aflevering 4

3,0 8 x
Het is winter en op de ambulancedienst heerst een ongeziene drukte. Operator Joe ontvangt een oproep van een man die ermee dreigt om een handgranaat te gebruiken. Dokter Ian en verpleegkundige Rob worden opgeroepen voor een zwaar motorongeval. Er zit voor hen niets anders op dan een levensbedreigende hoofdwonde ter plekke ...
Maart 2021
1:15:00

Aflevering 3

4,0 12 x
Dokter Ian en verpleegster Nikki worden tijdens hun nachtshift geconfronteerd met de gevolgen van jeugddelinquentie; een dertienjarige werd neergestoken. Meteen daarna krijgen ze alweer een dringende oproep. Twee jongemannen werden beschoten.
1:10:00

Aflevering 2

4,0 12 x
Rich wordt bij een patiënt geroepen die bewusteloos op straat ligt. Een gevolg van het innemen van synthetische cannabis? Alice en Lauren ontvangen een dringende oproep in verband met een baby die niet meer ademt. Jo en Cam worden uitgestuurd naar een 58-jarige vrouw die thuis ten val is gekomen.
September 2020

Seizoen 2, Aflevering 4 - Aflevering 4

4,5 38 x
De ambulancedienst staat voor de drempel van een erg drukke zaterdag. Ze moeten uitrukken voor een zwaar auto-ongeluk in Warwickshire waarbij een van de slachtoffers een klaplong heeft. Rowena en Sally krijgen op de koop toe allebei suïcidale bellers aan de lijn, en moeten een vrouw ontvangen wier vinger werd afgebeten tij...

Seizoen 2, Aflevering 3 - Aflevering 3

3,0 24 x
Ambulanciers Mick en Dave moeten uitrukken om een vrouw met maagklachten te helpen. Ter plaatse zien ze al snel dat het om een ernstige hartaanval gaat. Steph krijgt een paniekerig telefoontje van een hoogzwangere vrouw die vastzit aan de kant van de weg en aan het bevallen is in haar auto. Conor en Sam behandelen een dron...
Archief