Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Axel Gaat Buiten

September 2020

3. Aflevering 3

4,0 0 x
Bert probeert zijn leven weer op de rails te krijgen, hij heeft nu een mobiele frituur en doet aan waterskiën. We maken ook kennis met Bert zijn vrouw en zijn vier kinderen.

4. Axel Gaat Buiten: Woonzorgcentrum

4,5 18 x
Axel gaat Marcel ophalen en rijdt samen met hem naar woonzorgcentrum Hof De Beuken in Ekeren. Ze gaan langs bij Marcels vrouw Lena, die aan dementie lijdt. Door corona hebben ze elkaar lange tijd niet kunnen zien en nu kunnen ze eindelijk terug samen een pannenkoek gaan eten.

1. Aflevering 1

3,0 2 x
Christophe en Axel vervullen samen Christophe's droom en brengen een bezoek aan de brouwerij Sint-Bernardus in Watou. Na een rondleiding en het proeven van de verschillende biertjes mag Christophe zelf meewerken in de brouwerij. Axel gaat langs in Acacia en bespreekt met de begeleiding de impact van corona op het dagelijks...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.