Axel Gaat Buiten

Laatste aflevering
15:00
Axel Gaat Buiten

Timothy woont ondertussen begeleid alleen, recht tegenover het afkickcentrum. Axel bezoekt hem in zijn nieuwe omgeving, in zijn nieuwe kamer en ontdekt hoe het nu met hem gaat. Axel neemt Timothy mee naar Level Up in Gent waar ze samen een virtual reality ervaring beleven.

Axel Gaat Buiten gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
16:00
Axel gaat langs op het verjaardagsfeest van Claudio. Hij ontmoet er Simona en maakt kennis met Claudio zijn zoon.
13:00
Axel gaat Marcel ophalen en rijdt samen met hem naar woonzorgcentrum Hof De Beuken in Ekeren. Ze gaan langs bij Marcels vrouw Lena, die aan dementie lijdt. Door corona hebben ze elkaar lange tijd niet kunnen zien en nu kunnen ze eindelijk terug samen een pannenkoek gaan eten.
14:00
Bert probeert zijn leven weer op de rails te krijgen, hij heeft nu een mobiele frituur en doet aan waterskiën. We maken ook kennis met Bert zijn vrouw en zijn vier kinderen.
12:00
Christophe en Axel vervullen samen Christophe's droom en brengen een bezoek aan de brouwerij Sint-Bernardus in Watou. Na een rondleiding en het proeven van de verschillende biertjes mag Christophe zelf meewerken in de brouwerij. Axel gaat langs in Acacia en bespreekt met de begeleiding de impact van corona op het dagelijks...
Archief