Ballers

Laatste aflevering
Ballers

Joe stelt Spencer voor een moeilijke keuze, want hij gaat Mr. Anderson verlaten en wil dat hij zich bij hem voegt. Charles krijgt eindelijk zijn kans op een comeback en Spencer en Jason proberen in te praten op Vernon.

Ballers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Vernon is opgelucht, want zijn schandaal is van de baan. Zijn beste vriend Reggie heeft dan weer iets gedaan dat absoluut niet door de beugel kan. Joe windt zich behoorlijk op over Mr. Anderson en wil met Spencer zijn eigen zaakje opstarten.
Spencer krijgt eindelijk de resultaten van zijn hersenscan. Mr. Anderson heeft het wel stilaan gehad met het werk van Spencer en Joe. Charles herwint zijn vertrouwen bij de autohandelaar door een gigantische truck te duwen.
Spencer stelt aan Vernon voor dat hij betaalt om diens schandalige foto's in de doofpot te doen verdwijnen. Jason ontmoet de nieuwe vriend van zijn moeder, terwijl Ricky het bijzonder lastig heeft dat Annabella hem verlaten heeft.
Charles probeert zijn huwelijksproblemen te vergeten door met Ricky en enkele van zijn teammaats naar diens 'fun house' te trekken. Spencer heeft ondertussen zijn handen vol om de problemen van Vernon en Ricky op te lossen.
Spencer en Joe moeten alles op alles zetten om te vermijden dat Vernon publiekelijk aan de schandpaal genageld wordt. Ricky probeert de plooien glad te strijken met zijn ploegmaat Alonzo. Charles komt bij Ricky aankloppen voor huwelijksadvies.
Het 'bedrijfs'feestje op het luxejacht van Mr. Anderson heeft Joe opgezadeld met een fikse kater, maar dat weerhoudt hem er niet van nieuwe cliënten te scoren. Ondertussen moet Spencer noodgedwongen naar een neuroloog.
Spencer en Joe vragen aan de grote baas, Mr. Anderson, of ze zijn jacht mogen gebruiken voor een bedrijfsevenement om potentiële klachten aan te trekken. Ricky komt eindelijk te weten waarom zijn teammaat Alonzo het op hem gemunt heeft.
Spencer heeft het moeilijk om een oude vriend, Vernon, als cliënt binnen te halen omdat diens jeugdvriend Reggie zich liever over zijn geld ontfermt. Ondertussen doet Jason zijn uiterste best om een verlengd contract te versieren.
Verlopen
Spencer Strasmore tracht jong American football-talent op de goede weg te zetten, maar moet zich daarvoor een weg banen door de decadente levensstijl in Miami.
Spencer Strasmore, een voormalige vedette uit het American Football, heeft het niet gemakkelijk om zijn leven als niet-atleet op de rails te krijgen. Dankzij zijn ijzeren reputatie en netwerk binnen het American Football vindt hij werk.
Archief